2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kızlar hiç ayna karşısında karnınıza baktınız mı? göbek deliğinden aşağıya çizgi oluştuğunu gören var mı? Ben dün kendimi incelerken dikkatimi çekti.

kızlar hiç ayna karşısında karnınıza baktınız mı? göbek deliğinden aşağıya çizgi oluştuğunu gören var mı? Ben dün kendimi incelerken dikkatimi çekti.
aynen göbek deliğimin altından rahime kadar ortada bir çizgi belirmis hatta korkup anneme sordum normal dedi

Selam cnm allahım eline almak nasip etsin ilk önce Ankarada değilim ama instagram dan gökçen Erdoğan diye bi kadın dogumcuyu takip ediyorum belki biliyorsundur kadın benim bulunduğum yerde olsa hiç düşünmeden ona giderdim

hiç kilo alanınız var mı? ben bir kilo almısım sanırım simdiden
bir de her yediğimin tadı değişti, çikolata hastası olan ben çikolatayı ağzıma süremiyorum sanki hepsi sanayağ kokuyor soğanın yağ ile kavrulma kokusunu duyunca yemek yemek istemiyorum. bu halde 2 kiloyu nasıl aldım hiçbir fikrim yk

inşallah canım, forumda o kadar olumsuz şeyler okudum ki psikolojim bozuldu resmen
Selam canım geçmiş olsun. Benim de pazartesi kanamam oldu doktora gittim ya. Progestan kullanıyorum hap olarak. Çok ayakta durunca gene oluyor hafifçe. Öğleden sonra ise gidiyorum bu hafta. Benim isterim sorun yapmıyor. Ama yapabilirsen 2 3 gün de olsa rapor al pazartesi salı falan yat iyice dinlen. Ve korkma. Doğuma kadar kanama yaşayanlar bile varmış. Bizim stresimi oraya vuruyor. Şu saatten sonra Allah in takdiri

ay ne güzel benim tam tersine iştahım çok açık kendimi frenliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…