- 11 Haziran 2014
- 334
- 268
inşallah canım, forumda o kadar olumsuz şeyler okudum ki psikolojim bozuldu resmen
aynen göbek deliğimin altından rahime kadar ortada bir çizgi belirmis hatta korkup anneme sordum normal dedikızlar hiç ayna karşısında karnınıza baktınız mı? göbek deliğinden aşağıya çizgi oluştuğunu gören var mı?Ben dün kendimi incelerken dikkatimi çekti.
canım keseyi gördün ok ama dr. kaç haftalık olduğunu söyledi bende keseyi göremedik yani çok küçük gördü karından,,alttanda bakmak istemedi 5+4 olduğum halde bu 4+2 dediBende bugün keseyi gördüm şükür :)
aynen göbek deliğimin altından rahime kadar ortada bir çizgi belirmis hatta korkup anneme sordum normal dedi
normalde 4 aydan sonra çıkarmış nadir kişilerde 1 aydan sonra belli olurmus nadir insanlarız yanihamilelerde oluşuyormuş ya çok ilginçben 3 hamilelikte de böyle birşey görmemiştim çok şaşırdım
Çok farklı geldi bana :) İnşallah sağlıklanormalde 4 aydan sonra çıkarmış nadir kişilerde 1 aydan sonra belli olurmus nadir insanlarız yani
Selam cnm allahım eline almak nasip etsin ilk önce Ankarada değilim ama instagram dan gökçen Erdoğan diye bi kadın dogumcuyu takip ediyorum belki biliyorsundur kadın benim bulunduğum yerde olsa hiç düşünmeden ona giderdimKızlar birsürü sayfa okuduktan sonra en sona ulaştım sınunda
Ankaradaki arkadaşlar hangi doktora başladınız??Ben hala kararsızım,kimi doktorun yorumları çok iyi,ama aynı doktorun çok kötü yorumları da var...çok kararsız kaldım ve çok endişeliyim...Çarşamba öğleden beri ara ara çok hafif kahverengi lekenlenmeler oluyor ,biran önce doktora gitmem lazım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var...Bir de lekelenme yaşayan var mı benim gibi???
Bugün aile hekimine kan testi verdim,bakalım yarın çıkacak sonuçlar...Rapor istedim vermedi
Sat : 2 Ekim
Kilo : 57
Tahmini Doğum : 08/07/2020
2.gebelik inşallah
ben 2 kilo aldım direk ama tamamen sebebi hareketsizlik. Halk oyunları oynayan ve yüzmeye giden bir insandım. Şuan ikisini de yapamıyorum. ye iç yat:) bir de kabızlık ve şişkinlik üstünehiç kilo alanınız var mı? ben bir kilo almısım sanırım simdiden
bir de her yediğimin tadı değişti, çikolata hastası olan ben çikolatayı ağzıma süremiyorum sanki hepsi sanayağ kokuyorhiç kilo alanınız var mı? ben bir kilo almısım sanırım simdiden
Selam canım geçmiş olsun. Benim de pazartesi kanamam oldu doktora gittim ya. Progestan kullanıyorum hap olarak. Çok ayakta durunca gene oluyor hafifçe. Öğleden sonra ise gidiyorum bu hafta. Benim isterim sorun yapmıyor. Ama yapabilirsen 2 3 gün de olsa rapor al pazartesi salı falan yat iyice dinlen. Ve korkma. Doğuma kadar kanama yaşayanlar bile varmış. Bizim stresimi oraya vuruyor. Şu saatten sonra Allah in takdiriinşallah canım, forumda o kadar olumsuz şeyler okudum ki psikolojim bozuldu resmen
Sat: 1 EkimMerhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Bende oyle dusunuyodum ama Hersey yolundami diye bakmak icin gidiyorumevet garanti olsun diye geç gidiyorum bakalım
ay ne güzel benim tam tersine iştahım çok açık kendimi frenliyorumbir de her yediğimin tadı değişti, çikolata hastası olan ben çikolatayı ağzıma süremiyorum sanki hepsi sanayağ kokuyorsoğanın yağ ile kavrulma kokusunu duyunca yemek yemek istemiyorum. bu halde 2 kiloyu nasıl aldım hiçbir fikrim yk
görmemisim kusura bakma cnm yaş kilo şehir kaçıncı bebek bunları da yazar mısın?kucukbikadin canım beni eklememişsin listeye ☺ yazdım ama görmedin sanırım
Sat 20 Ekim T. D. T 31.07.2020
bende de yok o olay malesef ya şişkinlik beni benden alıyor.ay ne güzel benim tam tersine iştahım çok açık kendimi frenliyorum