2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bende de aynı durum söz konusu ama bel ağrım devam ediyor çok olmamakla birlikte :)) sanırım yavaş yavaş geçecektir diye düşündüğüm için kötü şeyler aklma getirmiyorum ben inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.
Sizin ne zaman kontrolünüz?Benim perşembe daha cook var.

Degerım ıkı gunde ıkı katı arttı ama agrı var dıyınce hemen fıtılı yazdı tedbır amaclı belkı ama az ve aralıklarla her doktor verırmı acaba dıye sormak ıstedım
Fitil ne icin verdi canim dusuk tehliken mi var acaba deger dusuklugune takma gec dollnme olmustur artisina baktin mi iki gun sonra tekrar kan verip artsina baktysan iki kat arttysa sorun yoktr ama fitil konusunu bilemiorum adet sancisna gelnce oda normal sdece kanamn olrsa dikkat et

Benım doktorda tedbır amaclı verdı sanırım ben bu aksam kullanmaya baslayım o zman nolu nolmaz
Evet kullanın bir zararı yok.Yarın da üçüncü kanınızı verin bence.sonra içiniz rahat bir şekilde kese gününü beklersiniz.Ben sizi çok iyi anlıyorum insanın başından kötü tecrübeler geçince herşeyi sorgular oluyor tedirgin oluyor.

Evet oyle kullanayım o zaman tesekkur ederım sagsaglım kucagımıza alırız ıns
Evet kullanın bir zararı yok.Yarın da üçüncü kanınızı verin bence.sonra içiniz rahat bir şekilde kese gününü beklersiniz.Ben sizi çok iyi anlıyorum insanın başından kötü tecrübeler geçince herşeyi sorgular oluyor tedirgin oluyor.

Doktorum salı tekrar kan ver dedı ama bende pazar vermeyı dusunuyorum bakalım ınsallah kat kat artmısdır 🤲🏻☺️

Merhaba 11.haftadaki düşüğünüzün nedeni neydi acaba?
canım bir problem yoktu pataloji raporuda sağlıklı dedi düşükten sonra ama sonradan öğrendikki bende haşimato tiroidi varmış gebelikten öncemi yoksa o gebelikle mi ortaya cıktı bilmiyorum o dönemdeki doktorum Anadolu sağlık merkezi Nuri Ceydelide sağolsun 11. haftaya kadar ne folik asit verdi ne kan baktı tamamen ihmalden gitti yani yavrum. Sadece şunu biliyorum O adamın iki cihandada iki elim yakasında hakkımı helal etmiyorum.

canım bir problem yoktu pataloji raporuda sağlıklı dedi düşükten sonra ama sonradan öğrendikki bende haşimato tiroidi varmış gebelikten öncemi yoksa o gebelikle mi ortaya cıktı bilmiyorum o dönemdeki doktorum Anadolu sağlık merkezi Nuri Ceydelide sağolsun 11. haftaya kadar ne folik asit verdi ne kan baktı tamamen ihmalden gitti yani yavrum. Sadece şunu biliyorum O adamın iki cihandada iki elim yakasında hakkımı helal etmiyorum.
Çok zor rabbim yaşatmasın bir daha.Normalde gebelik oluştuğu an tüm tshlara falan bakılıyor hatta vitaminlere bile.Umarım bu kez kucaklarımıza alırız sağlıcakla.

Çok zor rabbim yaşatmasın bir daha.Normalde gebelik oluştuğu an tüm tshlara falan bakılıyor hatta vitaminlere bile.Umarım bu kez kucaklarımıza alırız sağlıcakla.
aynen öyle anadolu sağlık merkezi en iyi özel hastanelerden biri bide işte hastane değil dr. önemli diye boşuna demiyorlar.

Benimde görmemişti doktor git su iç bol bol gel demişti nedenini bilmiyorum
aynen doğal olmayan tavukları doktor önermiyor. Özellikle göğüs şeklinde yenmesini çünkü ne yazık ki tavuklar antibiyotikli. Bu arada çevre mühendisiyim o tavukların ne şartlarda yapıldığını görseniz zaten yemezsiniz :oops:
Ayy ben tavugu cok severim siz boyle diyince dusunme ye basladim

Degerım ıkı gunde ıkı katı arttı ama agrı var dıyınce hemen fıtılı yazdı tedbır amaclı belkı ama az ve aralıklarla her doktor verırmı acaba dıye sormak ıstedım
Hmm bana hic ole bisey vermedide normal die soylemedimde her hamileligimde nerdeyse 7 yada 8 haftalik olana kadar o agrilari yasadim bende adet olacak gbi belim falnda agrir

Bu hamileliğimde ayva ve narcıyım. Bakalım kızım mı olur oğlum mu :)))
Bide alt tarafımda ağrılar oluyor, hergün ultrasona da giremiyoruz ki, inşallah bi sorun yoktur. Aksi durumda kesin kanama oluyor mu kızlar?

X