- 25 Ocak 2013
- 3.952
- 5.382
Kan verdim ama sonucunu yarınn alacakmışım canımcım. Yarın yazarım artık. Betayı merak ediyorum.haberdar et bizleri cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim ama sonucunu yarınn alacakmışım canımcım. Yarın yazarım artık. Betayı merak ediyorum.haberdar et bizleri cnm
hayırlı olsun canım benim de 3 gün önce 44 çıkmıstı yaptırdın mı tekrar test sonucunu paylaş bizimle
Ben hiç hamile gibi değilim arkadaşlar.bugün aşırı halsizim eve gidip yatmak için saatleri sayıyorum
içini ferah tut canım doktorum bana herkes farklı şekilde yaşar bu süreci kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok demiştiBen hiç hamile gibi değilim arkadaşlar.
Neden böyle acaba? Doktordan tasdiklenmedi diye mi acaba...
Ben de de boş bir esneme hali varbugün aşırı halsizim eve gidip yatmak için saatleri sayıyorum
Canım hayırlı olsun öncelikle. Takvimlere göre 5+2 deyim. Göğüs hassasiyetim bugün daha yeni başladı onun dışında adet gecikmesi dışında belirtim benim de yokBen hiç hamile gibi değilim arkadaşlar.
Neden böyle acaba? Doktordan tasdiklenmedi diye mi acaba...
Sana da hayırlı olsun canım. Seninle aynıyız :)Canım hayırlı olsun öncelikle. Takvimlere göre 5+2 deyim. Göğüs hassasiyetim bugün daha yeni başladı onun dışında adet gecikmesi dışında belirtim benim de yok
Evet çok şükür kanama yok. İnşallah hepimiz sağlıkla ilerleriz.içini ferah tut canım doktorum bana herkes farklı şekilde yaşar bu süreci kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok demişti
Bende çok belli değil. Bende baş ağrısı ile kendini gösterdi arkadaşlar.Gereksiz bir karın şişliği olan war mı ya sanki 3 aylık gibi karnım war bnm yüksek ihtimal gaz ama normalde zayıf bi insanım şimdi göbekli oldum bile daha çok erken
Bende başlara şişlik ve gaz vardı şuan yok, dönem dönem olabiliyor heralde canmGereksiz bir karın şişliği olan war mı ya sanki 3 aylık gibi karnım war bnm yüksek ihtimal gaz ama normalde zayıf bi insanım şimdi göbekli oldum bile daha çok erken
Aynen bencede :))Kızlar bir yandan kilo takibi de yapalım mı ? Herkes ilk kontrole gitsin gelsin her şeyin yolunda olduğunu öğrenip rahatlayınca aylık kilolarımızı da paylaşalım
olur canım ilk sayfada tablo da tutabilirizKızlar bir yandan kilo takibi de yapalım mı ? Herkes ilk kontrole gitsin gelsin her şeyin yolunda olduğunu öğrenip rahatlayınca aylık kilolarımızı da paylaşalım
Güzel olur canım, sonuçta doktorlar max. 12-15 kilo almayı öneriyor ona göre dengeleriz kendimiziolur canım ilk sayfada tablo da tutabiliriz
ben fazla kiloyla başladım maalesef diyatisyen takibiyle devam ederim zatenGüzel olur canım, sonuçta doktorlar max. 12-15 kilo almayı öneriyor ona göre dengeleriz kendimizi