2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

hayırlı olsun canım benim de 3 gün önce 44 çıkmıstı :KK200: yaptırdın mı tekrar test sonucunu paylaş bizimle

İkinci kez sağlık ocağına gittim kan tahlili için
Betahcg dışında herseye bakilmis. Ben de tekrar yaptırmadim gebelik için kaç tahlili. Haftaya doktora gidince inşallah keseyi görürüz. Allah kısmet eder de olursa bu benim 4. Çocuğum olacak ama sanki ilk gibi yine heyecan ve endişe var bende :) Hayirlisi. Herkese sağlıklı hamilelikler doğumlar diliyorum.

Ben hiç hamile gibi değilim arkadaşlar.
Neden böyle acaba? Doktordan tasdiklenmedi diye mi acaba...
Canım hayırlı olsun öncelikle.:KK200: Takvimlere göre 5+2 deyim. Göğüs hassasiyetim bugün daha yeni başladı onun dışında adet gecikmesi dışında belirtim benim de yok

Canım hayırlı olsun öncelikle.:KK200: Takvimlere göre 5+2 deyim. Göğüs hassasiyetim bugün daha yeni başladı onun dışında adet gecikmesi dışında belirtim benim de yok
Sana da hayırlı olsun canım. Seninle aynıyız :)
Göğüs ağrısı bende de oldu tek taraflı göğsüm ağrıdı geçem hafta. Kanda betayı çok merak ediyorum. Yarın olsa da öğrensem. Düşük çıkmaz inşallah...

Gereksiz bir karın şişliği olan war mı ya sanki 3 aylık gibi karnım war bnm yüksek ihtimal gaz ama normalde zayıf bi insanım şimdi göbekli oldum bile daha çok erken

Gereksiz bir karın şişliği olan war mı ya sanki 3 aylık gibi karnım war bnm yüksek ihtimal gaz ama normalde zayıf bi insanım şimdi göbekli oldum bile daha çok erken

Bende çok belli değil. Bende baş ağrısı ile kendini gösterdi arkadaşlar.

Kış gelmese ben yüzmeye de başlayacaktım kolay doğum için ama şimdi üşütmekten korkuyorum.

X