- 11 Kasım 2007
- 159
- 135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi bende tekrar baktırmayı düşünüyorum keseyi gördüğünüzde değer 1400 lerde miydi ve karından mı göründü?Cuma günü bhcg degerim 1430 çıkmıştı daha çok küçük dedi dr.um ptesi tekrar baktır dedi. Yrn sabah tekrar ölçtürücem. Sizden takrar edicek war mı?
Keseyi gördüğüm gün 1430 du. Ewet karından ultrasonla göründü. İdrara sıkışıktım. Zaten vajinal ultrasondan bakılırsa kesin gözükür.Pazartesi bende tekrar baktırmayı düşünüyorum keseyi gördüğünüzde değer 1400 lerde miydi ve karından mı göründü?
Tüp bebek annesi olacağım inşallah. Bugün aldım sonucumu gerçi daha katlanmasını bekleyip kese göreceğiz inşallah 10 Temmuz görünüyor hesaplamaya göre. Şu an buraya yazdığıma inanamıyorumMerhaba arkadaşlar.
Gebeliğimi 2 gün önce öğrendim. Nasipse temmuz annesi olacağım.
Başka öğrenen oldu mu? Gelin konuşalım...
Gözün Aydın canım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTüp bebek annesi olacağım inşallah. Bugün aldım sonucumu gerçi daha katlanmasını bekleyip kese göreceğiz inşallah 10 Temmuz görünüyor hesaplamaya göre. Şu an buraya yazdığıma inanamıyorum
Amin canım cümlemize güzel bir süreç yaşatsın Rabbim kazasız belasız doğuma ulaşalım teşekkür ederimGözün Aydın canım tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kese tek mi görüldü ben tüp bebek ile hamile kaldım. Bugün değerime baktırdım. Tüp bebek te regli başlangıcı birinci gün oluyor yani sizle aynı 4 haftalık tam. Değerim 997 çıktı.Benim bhcg değwri baya yüksek aranızda tekrarlayan war mı değerini. Ben cuma günü yaptırdım 1430 çıktı. Sat 28 eylül. Dr A da gittim cuma kese de göründü. Dr a kese görmek için gidecek arkadaşlar tavsiyem idrara sıkışık gidin. O zmn normal ultrasonda görünüyor
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Çok sewindim adınıza.Kese tek mi görüldü ben tüp bebek ile hamile kaldım. Bugün değerime baktırdım. Tüp bebek te regli başlangıcı birinci gün oluyor yani sizle aynı 4 haftalık tam. Değerim 997 çıktı.
Hayırlısı artık sağlıklı olsun da bakalım benim iki embriyo konuldu inşallah ikiside benimle dir teşekkür ederim güzel dileğin içinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Çok sewindim adınıza.
Şöle ki ben gittiğimde çok zor görünür ama bi bakalım fln diyerek baktı dr. Zaten kendi dr.um da değildi.çok memnun kalmadım bidaha gitmiyceim bi dr. Tek kese görüyorum dedi ama ikiz olsun çok isterim keşke öyle bişi olsa
Benim de aynı 28 eylül sat. ❤
Benim bhcg değwri baya yüksek aranızda tekrarlayan war mı değerini. Ben cuma günü yaptırdım 1430 çıktı. Sat 28 eylül. Dr A da gittim cuma kese de göründü. Dr a kese görmek için gidecek arkadaşlar tavsiyem idrara sıkışık gidin. O zmn normal ultrasonda görünüyor
Anladım cnm ben daha önce dış gebelik geçirdim tüpüm alındı o yüzden korkuyorum yine aynısı olur diyeHenüz çoğumuz doktora gitmedik canım varsa bile bilmiyoruz
hadi ya çok üzüldüm canım senin adına. Dış gebeliğin normal gebelikten bir farklı belirtisi falan olmus muydu? beta hcg artışı düzenli miydi?Anladım cnm ben daha önce dış gebelik geçirdim tüpüm alındı o yüzden korkuyorum yine aynısı olur diye
haberdar et bizleri cnmBen ilk defa yarın sabah sağlık ocağında baktıracağım hcg değerine. Bakalım kaç çıkacak.
kızlar merhaba. ben 14 ekimde öğrendim gebeliğimi. son adet tarihim 16 eylül 20 eylülde infertilite teşhisi koymuştu hacettepe tıp dün kese,bebek, beslenme tüpü görüldü. haftaya kalp atışı Allah nasip ederse ve doğumumuz 22 temmuz tahmin ediliyor. ben de bişey hissetmiyorum şuan. biraz da şoktayım tabii. sersemlik baş dönmesi var ama o kadar.
Günaydın kızlar bugun kan sonucumu öğrendim adetimin 29.gününde yaptirmistim beta hcg 58 çıktı (
Doktor cok ümitlendirmek istemem dedi.. Pazartesi tekrar gel bakalm artarsa hamilesindir dedi.
Moralim cok bozuk kızlar
Ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. İnternet üzerinde net bir bilgi yok. Hcg düzenli artmaz dış gebelikte denilmiş ama düzenli artışta dahi dış gebelik yaşayanlar var. Bazı yerlerde şiddetli ağrı kusma bulantı bayılma görülür demiş bazı yerlerde 6. Haftaya kadar hiçbir belirti vermeyebilir demiş.hadi ya çok üzüldüm canım senin adına. Dış gebeliğin normal gebelikten bir farklı belirtisi falan olmus muydu? beta hcg artışı düzenli miydi?
oo maşallah canım , ben 16 kasımdaki doktor randevuma kadar beklemedeyim.Betahcg tekrar ettiren war mı arkadaşlar? Ben bu sabah baktırdım 4252 çıktı.