2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba hanımlar nasip olursa ben de temmuz annesiyim 26 ekimdi adet tarihim. Pazartesi idrarda gördüm çarşamba kana baktırdım 259 çıktı, cuma tekrar bakıldı 839 olmuş. Üstten muayenede keseyi göremedi doktor haftaya cumartesi gidicem. Kimyasal değil gibi ama bu sefer de dış gebelikten korkuyor insan. Kasıklarımda batma dışında hiçbir belirti yok.
Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba hanımlar nasip olursa ben de temmuz annesiyim 26 ekimdi adet tarihim. Pazartesi idrarda gördüm çarşamba kana baktırdım 259 çıktı, cuma tekrar bakıldı 839 olmuş. Üstten muayenede keseyi göremedi doktor haftaya cumartesi gidicem. Kimyasal değil gibi ama bu sefer de dış gebelikten korkuyor insan. Kasıklarımda batma dışında hiçbir belirti yok.
Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım karından bakmak için çok erken dr keşke alttan baksaydı

Canım karından bakmak için çok erken dr keşke alttan baksaydı
Doktorun söylediği daha erken boşu boşuna altı karıştırmayalım :KK70: 15 gün ilişkiyi de yasakladı zaten. Açıkçası ben de giderken nasıl olsa görünmeyecek diye hazır gitmiştim zaten nefret ediyorum alttan muayene olmaktan hemen balıklama atladım

Günaydın kızlar bugun kan sonucumu öğrendim adetimin 29.gününde yaptirmistim beta hcg 58 çıktı :KK43:(
Doktor cok ümitlendirmek istemem dedi.. Pazartesi tekrar gel bakalm artarsa hamilesindir dedi.
Moralim cok bozuk kızlar :KK43:
Merhaba bende adetimin geciktigi 5.gunu 58cikti geç döllenme olmasi imkansız.dr düşük ama belli olmaz dedi.bugun idrar testim biraz daha koyu çıktı.kismet artik

Merhaba bende adetimin geciktigi 5.gunu 58cikti geç döllenme olmasi imkansız.dr düşük ama belli olmaz dedi.bugun idrar testim biraz daha koyu çıktı.kismet artik

Bugun benimde idrar testim koyu çıktı ben inanıyorum geç döllenme olduğuna.. İnşallah kan testindede değerim yükselmis olacak... Her şeyin hayırlısı.

Benim bhcg değwri baya yüksek aranızda tekrarlayan war mı değerini. Ben cuma günü yaptırdım 1430 çıktı. Sat 28 eylül. Dr A da gittim cuma kese de göründü. Dr a kese görmek için gidecek arkadaşlar tavsiyem idrara sıkışık gidin. O zmn normal ultrasonda görünüyor 🤷🏼‍♀️

Benim bhcg değwri baya yüksek aranızda tekrarlayan war mı değerini. Ben cuma günü yaptırdım 1430 çıktı. Sat 28 eylül. Dr A da gittim cuma kese de göründü. Dr a kese görmek için gidecek arkadaşlar tavsiyem idrara sıkışık gidin. O zmn normal ultrasonda görünüyor 🤷🏼‍♀️
Haftaya cumartesi gidicem ben de yüreğim pırpır ya keseyi göremezsek diye

Bende çarşamba günü gidicem insallah görürüm 😊

X