Bende aynıyım uyku ve aşerme olmasa hamileyim demem . başka hiçbirşeyim yok.Uykumu? Biraksalar 3gun uyurum okadarki uykucu oldum
Bende koala gibi yim inanki is sonrasi eve geliyorum hic biseyi ellemeden uyumak istiyorumhahahah aynı ben :)) biiz de kızımla koltukta yatıyoruz :)) we erkenden uyanıyorum. ya uykum hiç gelmiyo ya da bazen çok uykum oluyo. çok dengesizim
Aserme icin henuz erken degilmi?Bende aynıyım uyku ve aşerme olmasa hamileyim demem . başka hiçbirşeyim yok.
değişebiliyormuş bu benim ikinci hamileliğim daha önce 11 haftada bir düşük yaptım ikinci gebelik ilkinden farklı olabiliyormuş sürekli ekşi içimi açacak şeyler istiyorum.Aserme icin henuz erken degilmi?
Ben henuz asermedim
Ilk hamileliğim onu söylememişim :)Günaydın kızlar, tabloya bakıp eksik kalan bilgilerinizi yazar mısınız
Merhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
İlk çocuk benim canımGünaydın kızlar, tabloya bakıp eksik kalan bilgilerinizi yazar mısınız
tavuk, maydanoz, hurma , dip balıkları yasak bu dönemde bunlara dikkat edebilirsiniz arkadaşlar :)Onu bilmiyorum ki ama ananas ödem atıcı ya zararı var mıdır acaba dedim.Bu dönemde bol bol avokado yemek lazım onu söylemişti doktor.kabuklu ceviz kefir tüket dedi.
bende de aynı durum söz konusu ama bel ağrım devam ediyor çok olmamakla birlikte :)) sanırım yavaş yavaş geçecektir diye düşündüğüm için kötü şeyler aklma getirmiyorum ben inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.Ben de oluyor.Kasık ağrısı geçen hafta daha fazlaydı.Bu hafta azaldı.Ben de acaba ters giden bir şey mi var diye endişelenip eşime doktora vaktinden önce gidelim diyip duruyorum:)
Bebek, suyu, eşi toplam 11 kilo normali. Kilo Almayanda verende var. Sizde mümkün olduğunca dikkat edin. En önemlisi şeker olayı. Ben ilk gebelikte şeker olduğundan dikkat ettim ve ilk aylar verdim son aylarda 7 kilo alarak tamamladım. Karbonhidratı, abur cuburu kesin. Protein, sebze ağırlıklı beslenin.
Kızlarda söylemiş, Adete 3 gün varken bu değer bencede çok iyi. En iyisi herzaman adeti beklemek. Böyle değer çıkıp sonradan düştüğünde üzülüyoruz. Çoğu kişi aslında bunu yaşıyormuş ancak test yapmadıkları için bilmiyormuş. Bende yaşadım bunu. İnşallah hamileliğinizin devam eder. Stres yapmayın. Yarın tekrarlayın testi.
Hoş geldiniz. Sağlıkla gelsin bebiş.
[/Merhaba cnm ilk aylarda nasıl kilo verdin ya
Canım ilk kızımda 3000lerde görmüştüm keseyi ben belki dHa öncesindede görülebilirArkadaslar bebegı ve keseyı kacıncı haftada gordunuz kan degerının yukseklıgı ve alcaklıgı ıle alakalımı
Sat 7 Ekim yaş 28 Ankara tahmini doğum tarihim 13.07.2020Merhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
ben 1430 da karından ultrasonla keseyi görmüştüm. bebeği de 6+6 da gördüm kalp atışıyla birlikte. ama bence değerle çok alakalı değil. erken döllenme geç döllenme fln hepsi dikkate alınmalıArkadaslar bebegı ve keseyı kacıncı haftada gordunuz kan degerının yukseklıgı ve alcaklıgı ıle alakalımı
Tavuk?tavuk, maydanoz, hurma , dip balıkları yasak bu dönemde bunlara dikkat edebilirsiniz arkadaşlar :)
Hurma mi zararlı mıymış hurma bende çok seviyom arada yerimtavuk, maydanoz, hurma , dip balıkları yasak bu dönemde bunlara dikkat edebilirsiniz arkadaşlar :)
dr.um az az sık sık ye dedi. ama az az yiyince asla doymuyorum ve kendimi tutamayıp dewam ediyorum. çok yiyince de az yiyince de kısa süre sonra acıkıyorum aklım sürekli yemekte. tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. bide canım hiiiç sağlıklı şeyler istemiyo hep hazır hep fast food tarzıbenim gb yemek batağında olan war mı ki acaba??