2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sat:12 Ekim
Yas:29
Kilo:65
Bulunduğu Şehir:Batman (Doğum Ankarada olacak)
Tahmini Doğum Tarihi :18 Temmuz 2020
Ilk Gebelik

dr.um az az sık sık ye dedi. ama az az yiyince asla doymuyorum ve kendimi tutamayıp dewam ediyorum. çok yiyince de az yiyince de kısa süre sonra acıkıyorum aklım sürekli yemekte. tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. bide canım hiiiç sağlıklı şeyler istemiyo hep hazır hep fast food tarzı benim gb yemek batağında olan war mı ki acaba??

Ben de oluyor.Kasık ağrısı geçen hafta daha fazlaydı.Bu hafta azaldı.Ben de acaba ters giden bir şey mi var diye endişelenip eşime doktora vaktinden önce gidelim diyip duruyorum:)
bende de aynı durum söz konusu ama bel ağrım devam ediyor çok olmamakla birlikte :)) sanırım yavaş yavaş geçecektir diye düşündüğüm için kötü şeyler aklma getirmiyorum ben inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.

Arkadaslar bebegı ve keseyı kacıncı haftada gordunuz kan degerının yukseklıgı ve alcaklıgı ıle alakalımı

Arkadaslar bebegı ve keseyı kacıncı haftada gordunuz kan degerının yukseklıgı ve alcaklıgı ıle alakalımı
ben 1430 da karından ultrasonla keseyi görmüştüm. bebeği de 6+6 da gördüm kalp atışıyla birlikte. ama bence değerle çok alakalı değil. erken döllenme geç döllenme fln hepsi dikkate alınmalı

Merhbaa kızlar sabah kontrolüm vardı karından ultrason ile baktı hayal meyal bir şeyler var dedi hamilelikteki tüm kan idrar testlerini istedi tekrar beta hcg aldı 9787 çıktı. Normal mi bu kadar yüksek olup net göremeyen var mı?

Ben sürekli açım.yemeğe oturuyorum 2 lokmada doyup yarım saat sonra yine açım.biraz fazla yiyince miğdem taş gibi oluyor gaz sancısından miğde bulantısından çok çekiyorum. Ama buna rağmen ağzımda hep bişeyler çiğnemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…