Bunu cuma gunu net olarak cevaplayabilirimMerhaba benim de sağ kasığımda hep ağrı oluyor normal mi sizce
Tamam çok teşekkür ederim sağlıklı ilerleyelim bu süreçte hepimiz inşallahBunu cuma gunu net olarak cevaplayabilirim
Cuma gunu jinekolog da randevum Var ondan ogrenicem insallah
Ama arastirmalarima gore kan gelmedigi surece normal mis, kese yerlesiyo diye yaziyo bicok yerde
Insallah canimTamam çok teşekkür ederim sağlıklı ilerleyelim bu süreçte hepimiz inşallah
Tek embriyo konmustu tek kese gördük bu hafta da kalp atışı insallah cok endiseliyim onu da bi görsem rahatlarim birazHayırlı olsun. Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin inşallah. İkiz mi belli oldu mu
Stres yapma. Herşey güzel olacak öyle düşün. Zor olanı atlamışsın.Tek embriyo konmustu tek kese gördük bu hafta da kalp atışı insallah cok endiseliyim onu da bi görsem rahatlarim biraz
BeeennUyku tutmayanlar buradami pufff
Gorursun insallah canim skma caniniTek embriyo konmustu tek kese gördük bu hafta da kalp atışı insallah cok endiseliyim onu da bi görsem rahatlarim biraz
Gece uyuyamadgim gbi sabhda erknden dikiliorum ayaga ya off kendi yatagimda degil daha dgrusu kanepede kizimla yatiorum ve cok rahatsizBeeenn
6 + 5Kaç haftalıktınız.Benimde geçen hafta kasık ağrısı vardı.Bu hafta da fazla ayakta kalınca yürüyünce oluyor.Bi de dik oturunca rahatsız oluyorum.Sanki alttan birşey batıyormuş gibi.
Uykumu? Biraksalar 3gun uyurum okadarki uykucu oldumUyku tutmayanlar buradami pufff
Istiycekmis canm ya.. Doktorumu degistirdim üç hafta sonra aç gel kan şekerine falan hepsine bir bakalm tekrardan dedi
Bu arada idrara sıkışık gitmistim.. Kesinlikle idrara sıkışık istemiyoruz dedi.. Her doktor farklı şeyler istiyor
Teşekkür ederim evde bir kedim var.aşıları tam.Doktora bu durumu söyledim kumunu eşiniz temizlesin onun dışında bir zararı olmaz dedi.Ciğeri eti o da söyledi.Yeşillikleri bol suda bekletip yıka dedi.dışarda salata tarzı şeyler yemeyeye dikkat et dedi.Bi de organik tavuk bulursan ye diğerini tavsiye etmem dedi.
Sizlerde de kasık ve bel ağrısı oluyor mu?
Bende doktor da muayeneye gittigimde sıkışık değilsin bir buçuk litre su iç yarım saat sonra gel diyoduIstiycekmis canm ya.. Doktorumu degistirdim üç hafta sonra aç gel kan şekerine falan hepsine bir bakalm tekrardan dedi
Bu arada idrara sıkışık gitmistim.. Kesinlikle idrara sıkışık istemiyoruz dedi.. Her doktor farklı şeyler istiyor
ayyy ne cok sat 28 eylül war yaa :)) çok heyecanlıMerhaba
Sat 28 eylül tahmini doğum tarihi 4 temmuz 2020 yaş 27 istanbul
hahahah aynı ben :)) biiz de kızımla koltukta yatıyoruz :)) we erkenden uyanıyorum. ya uykum hiç gelmiyo ya da bazen çok uykum oluyo. çok dengesizimGece uyuyamadgim gbi sabhda erknden dikiliorum ayaga ya off kendi yatagimda degil daha dgrusu kanepede kizimla yatiorum ve cok rahatsizuyaninca her yerim tutulmus gbi oluo