- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hislerinde Haklısındır canımcım. Bence bi idrar testi yapıp bi görseydin :)Evlendikten sonra adetim hep normal gününden üç beş gün önce oldu. Bugün olmam gerekiyo olmadım. Ama beni şüphelendiren sabahları mide bulantısı değil ama midemdeki garip bi his, adet öncesi göğüs hassasiyeti olmaması, afedersiniz ama idrarımın çok su içmeme rağmen sürekli renginin koyu olması, kasıklarımdan aşağı doğru olan bi ağrı, gaz sıkıntısı, karnımın sürekli şiş olması... Bunlar oldu :)
Hoşgeldin canım. Ben de ilk doğumumu normal yaptım ve senin gibi düşünüyorum ama tam da emin değilim. Normal doğum da sağlıklı olanı ama belki doktorum beni ikna edebilir, büyük konuşmak istemiyorum. Bide normal doğum videoları izleyince sanki ilk doğumumu hatırlıyorum ve çok duygulanıyorum. O anlar sezeryande aynı şekilde yaşanmıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
krem işe yaramıyor diye duydum gümüş kapaklardan almayı düşünüyorum ben
Ahaaa bez evett. Çok pahalı olmuş bezler haberlere çıkıp sürekliO kremler bende hiçbir işe yaramadı. Tam 50 gün sonra düzeldi durumum :)) bez stoklıcam ben, özellikle 2 ve 3 numara :))
Canım ben de ilk oğlumda 2.ay hamile kaldım. Fakat bu ikinci beni çok zorladı. 10 ay sonunda Allaha şükür geldi :))
Bazen bazı doktorlar hastalarına iyi gelmiyorlar, herşey Allahın elinde hiçbişey güç değildir o ol derse olur,Benimde kızım 6 ay içinde oldu. Bu yaz başında kontrole gittim başka bir doktora. Sende çikolata kisti var bebek olması güç. 6 ay içinde olmazsa gel direk tüp bebek tedavisine başlarız dedi benim psikolojiyi alt üst etti. 4 ay korunmadık nasip etti Allah.
Günaydın arkadaşlar :)
Hagid adet ağrısı gibi bi ağrı yaşıyorum 1 haftadır. Sizde de var mı? Oğlumda yaşamış mıydım hatırlamıyorum çünkü...
Merhaba benimde ilki normal doğum ( epidural yok) doğururken ve sonrasında uzun bir süre ASLA normal doğum yapmam birdaha deyip dolanıyordum. Şimdi de normal olsun hemen ayaklanayım istiyorum. O anlarımı tebesümle anıyorum şimdi(12 saat sancı çekmiştim halbuki)anlam veremediğim ruh hallerinden biri sadece. Ama Takibimi yapan doktora güvenim sonsuz. Sezaryan ve normala eşit mesafede bir doktor. İlk hamilelikte hiç konuşmamıştık mesela doğum şeklini. Doğumdan sonra teşekküre gittiğimde sormuştum o kadar gözünüzün içine baktım sezeryan yapmak istermisin diye sormadınız dedim o da senin isteğinle olmuyor dediseviyorum kendisiniMerhabalar,
Bende gecen cumartesi ögrendim hamile oldugumu. Sat 6 Ekimdi. 12 temmuzda dogum hesaplanan. Ama sezeryan olmayi planliyorum ne zaman kvusuruz hayirlisiyla Rabbim bilir. Ilk cocugumu normal dogurdum kimseyiolumsuz etkilemek istemiyorum ama asla normal yapamam sanirim
Bazen bazı doktorlar hastalarına iyi gelmiyorlar, herşey Allahın elinde hiçbişey güç değildir o ol derse olur,
Hayırlısıyla inşallah :) sizce de bunlar belirti değil mi :) eşime söylemeden yapmak istiyorum kayınvalidemlerdeyiz şimdi ilk fırsatta alıp bakıcam :))İnşallah hislerinde Haklısındır canımcım. Bence bi idrar testi yapıp bi görseydin :)
Hiç belli olmuyor ki. En iyisi test ile bakmak. Bence soru işaretlerinden kurtulmak için bi an önce yapmalısınHayırlısıyla inşallah :) sizce de bunlar belirti değil mi :) eşime söylemeden yapmak istiyorum kayınvalidemlerdeyiz şimdi ilk fırsatta alıp bakıcam :))
Aslında suda doğum biraz cazip geliyor bana ama onu da her hastane yapmıyor..Merhaba benimde ilki normal doğum ( epidural yok) doğururken ve sonrasında uzun bir süre ASLA normal doğum yapmam birdaha deyip dolanıyordum. Şimdi de normal olsun hemen ayaklanayım istiyorum. O anlarımı tebesümle anıyorum şimdi(12 saat sancı çekmiştim halbuki)anlam veremediğim ruh hallerinden biri sadece. Ama Takibimi yapan doktora güvenim sonsuz. Sezaryan ve normala eşit mesafede bir doktor. İlk hamilelikte hiç konuşmamıştık mesela doğum şeklini. Doğumdan sonra teşekküre gittiğimde sormuştum o kadar gözünüzün içine baktım sezeryan yapmak istermisin diye sormadınız dedim o da senin isteğinle olmuyor dediseviyorum kendisini
Çok merak ediyorum zaten :) evet haklısın. İnşallah hayırlısı :) inşallah yarın yapıcamHiç belli olmuyor ki. En iyisi test ile bakmak. Bence soru işaretlerinden kurtulmak için bi an önce yapmalısın
Tecrübeli anneler stoklarınızdan, ilk alacaklarınız şeylerden bize de haber verin lütfen amaaan bunu da biliyorlardır herhalde demeden her şeyi yazın bilgiye açım. Ne zaman ne almalı, en çok neye ihtiyaç olur, hangi bez, hangi biberon hangi hamile kıyafeti 0 bilgiO kremler bende hiçbir işe yaramadı. Tam 50 gün sonra düzeldi durumum :)) bez stoklıcam ben, özellikle 2 ve 3 numara :))
Benimkide 136 çıktı,hamilelik uygulaması indirdim bende bugğn 4 hafta 2 günlükbende bu hafta gidicem doktora güzel sonuçlar alalım inşKızlaaar adetime 4 gün varken öğrendim bende 2 gün önce test yaptım çıktı. Dünde doktora gittik betahcg 137 çıktı. Daha çoook minik kuzum benim 3 hafta 6 günlük henüz. Herkesin sağlıkla ilerler gebeliği inşallah Sizler ilk kaç betahcg ile öğrendiniz acaba
Zamanla elbette aldıklarımızı, yapacaklarımızı ve asla yapmayacaklarımızı paylaşırız sizlerle :) şimdilik aklımda azca yenidoğan bezi, çokça da 2 ve 3 numara bez almak var. Çok çabuk büyüdükleri için yenidoğan bez hemen küçülüveriyor. O yüzden onu az alın. Bebek temizleme pamuklarından çokça alın. Suyla ıslatıp popocuklarını silicez, ıslak mendiller çok kimyasallı, özellikle ilk zamanlar uzak tutalım onlardan. Bez olarak hep sleepy aldım çok memnun kaldım. Yine aynı devam edicem. Emzik aldım bi heves ama benimki almamıştı. Her çocuk almıyor, haberiniz olsun.Tecrübeli anneler stoklarınızdan, ilk alacaklarınız şeylerden bize de haber verin lütfen amaaan bunu da biliyorlardır herhalde demeden her şeyi yazın bilgiye açım. Ne zaman ne almalı, en çok neye ihtiyaç olur, hangi bez, hangi biberon hangi hamile kıyafeti 0 bilgi
Bende öyleyim,daha 4+2 fakat arada 5 sn lik kramplar gelip gidiyo sanki regli olcakmısım gibiHafif ağrı ve alt karında doluluk hissi bendede var. Günlük yaşamını etkilemiyorsa normal sanırım bu dönemlerde. Rahmimiz hergün bilmem kaç katı oranında büyüyor
Zamanla elbette aldıklarımızı, yapacaklarımızı ve asla yapmayacaklarımızı paylaşırız sizlerle :) şimdilik aklımda azca yenidoğan bezi, çokça da 2 ve 3 numara bez almak var. Çok çabuk büyüdükleri için yenidoğan bez hemen küçülüveriyor. O yüzden onu az alın. Bebek temizleme pamuklarından çokça alın. Suyla ıslatıp popocuklarını silicez, ıslak mendiller çok kimyasallı, özellikle ilk zamanlar uzak tutalım onlardan. Bez olarak hep sleepy aldım çok memnun kaldım. Yine aynı devam edicem. Emzik aldım bi heves ama benimki almamıştı. Her çocuk almıyor, haberiniz olsun.
Hamile kıyafeti olarak lastikli pantolonlarınız yoksa mecbur almak zorundasınız arkadaşlar. İyice karın büyüdükten sonra hamile pantolonları çok rahat oluyor malum lastikleri göğsümüzde durduğu için. Doğuma yakın zamanlarda yine tecrübelerimi yazarım :)