- 1 Kasım 2019
- 85
- 132
- 30
Tabiki sağlıklı bebislerimiz olur inşallah. Bebeğini nasip eden Allah kolaylığını da verir merak etme tadını çıkarAmin kusura bakmayin hizlica durumu izah edip ciktim yanlis anlamayin. Tabi ki cok sukur Rabbime bizim planlarimiz uzerinde bir plan var iste..
Ben de baktıramadım 22 sinde randevum gittiğimde hayırlısıyla 7 hafta bitmiş olacak. Forumda sordum ve internette araştırdım eğer ağrı, kanama gibi bir durumun yoksa sıkıntı olmaz deniliyor.Ben daha hiç baktırmadım, geç mi kaldım acaba?
Göreceksin inşallah canım güzel düşün güzel olsunKızlar heyecandan ölücem sanki birazdan keseyi görmeye gidicez ama ya göremezsem ya bi sıkıntı varsa? Off herseyim hayırlısı diyelm dua edin banada
Hadi bakalım senden haber bekliyorum. Sen görebilirsen ben de gider görürüm yarınKızlar heyecandan ölücem sanki birazdan keseyi görmeye gidicez ama ya göremezsem ya bi sıkıntı varsa? Off herseyim hayırlısı diyelm dua edin banada
İnşallah bir sıkıntı olmaz ce güzel güzel keseni görürsün canım. Ben de gidecem ama şuan dersim var 10.30da gidecem inşallahKızlar heyecandan ölücem sanki birazdan keseyi görmeye gidicez ama ya göremezsem ya bi sıkıntı varsa? Off herseyim hayırlısı diyelm dua edin banada
göreceksin insallah güzel haberlerle dön canımKızlar heyecandan ölücem sanki birazdan keseyi görmeye gidicez ama ya göremezsem ya bi sıkıntı varsa? Off herseyim hayırlısı diyelm dua edin banada
canım 3 düşükten sonra senden bitakım testler istemedi mi jinekoloğun?? kesinlikle istemeliydi. özellikle faktör5 leiden gen mutasyon. bu bi genetik test bu rahatsızlık bende war. ilk gebeliğimde de şimdi de gebelik boyunca kan sulandırıcı wuruluyorum. çnk kanımda pıhtılaşma sorunu war. kanım normal insanlardan çabuk pıhtılaşıyo. bu da bebeğe giden damarları tıkayıp bebek ölümüne ve düşüklere sebep oluyo. bunu bi araştır. özel bi test kendin de yaptırabilirsin.bende aslında erken olduğunu düşünüyorum da benim 3 tane düşüğüm oldu daha önce, o yüzden kullanmam gereken bir şey söyler belki diye gideceği bakalım :)
İçini ferah tut canımKızlar heyecandan ölücem sanki birazdan keseyi görmeye gidicez ama ya göremezsem ya bi sıkıntı varsa? Off herseyim hayırlısı diyelm dua edin banada
canım benim de sat28 eylül keseyi geçen cuma gördük. yüksek ihtimal kese görünür. ama kalp atışı için çok acele etme. o geç de duyulabilir. onun için acık daha bekle. gerçi ben ilk gebeliğimde vajinal muayenede 5+4de kalp atışını duymuştum. belki duyarsın benim kontrolüm 15inde. inş güzel haberlerini bekliyoruuuz.Ya kızlar ben yarın doktora gideceğim kalp atışı duyma ihtimalim var mı acaba? Sat 28 eylül. Kalp atışı duyanlar ne zaman duydu?
daha önce düşüğün war mı? bende kan pıhtılaşma sorunu war. bu testi daha gebe kalmadan önce yaptırmıştım. genelde 3 düşük sonrası isteniyor. ama benim ablamda olduğu için dr kızkardeş warsa baktırın onda da olma ihtimali %50 demişti ve bende de çıktı. bu testi yaptırın bencePihtilasma testi yapılmış miydi?
Göreceksin inşallah canım güzel düşün güzel olsun
Hadi bakalım senden haber bekliyorum. Sen görebilirsen ben de gider görürüm yarın
İnşallah bir sıkıntı olmaz ce güzel güzel keseni görürsün canım. Ben de gidecem ama şuan dersim var 10.30da gidecem inşallah
göreceksin insallah güzel haberlerle dön canım
İçini ferah tut canım
keseyi gördüğü halde dış gebelikten nasıl şüphelendi anlamadım? bence normal benim de 7 mm diHepinize ayri ayrı cook teşekkür ederim kızlar
Cok şükür keseyi gördüm ama doktor coook küçük dedi 44mm cikk..
5hafta 1gnlk gebelik gözüküyor ama doktor bi dış gebelik varmi yokmu bakalm diye kan testi istedi.. Öğleden sonra cikicak sonucum
Sizlerin kesesi kaç mm di kızlar normalmi bu kadar küçük olması?
Teşekkürler canım Rabbim sanada tattırsın bu duyguyu inşallah. Benim ilk gebeliğim 3. Aşılamada oldu o yüzden çok korunmadım oğlum biraz büyüyünce korunmayı bıraktım ve 3.ayımda hamile kaldım bu kadar hızlı beklemiyordum bende :)
Hepinize ayri ayrı cook teşekkür ederim kızlar
Cok şükür keseyi gördüm ama doktor coook küçük dedi 44mm cikk..
5hafta 1gnlk gebelik gözüküyor ama doktor bi dış gebelik varmi yokmu bakalm diye kan testi istedi.. Öğleden sonra cikicak sonucum
hadi inşallah güzel haberle geri dön