2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben daha hiç baktırmadım, geç mi kaldım acaba?
Ben de baktıramadım 22 sinde randevum gittiğimde hayırlısıyla 7 hafta bitmiş olacak. Forumda sordum ve internette araştırdım eğer ağrı, kanama gibi bir durumun yoksa sıkıntı olmaz deniliyor.

Kızlar heyecandan ölücem sanki birazdan keseyi görmeye gidicez ama ya göremezsem ya bi sıkıntı varsa? Off herseyim hayırlısı diyelm dua edin banada
Hadi bakalım senden haber bekliyorum. Sen görebilirsen ben de gider görürüm yarın

Kızlar heyecandan ölücem sanki birazdan keseyi görmeye gidicez ama ya göremezsem ya bi sıkıntı varsa? Off herseyim hayırlısı diyelm dua edin banada
İnşallah bir sıkıntı olmaz ce güzel güzel keseni görürsün canım. Ben de gidecem ama şuan dersim var 10.30da gidecem inşallah

bende aslında erken olduğunu düşünüyorum da benim 3 tane düşüğüm oldu daha önce, o yüzden kullanmam gereken bir şey söyler belki diye gideceği bakalım :)
canım 3 düşükten sonra senden bitakım testler istemedi mi jinekoloğun?? kesinlikle istemeliydi. özellikle faktör5 leiden gen mutasyon. bu bi genetik test bu rahatsızlık bende war. ilk gebeliğimde de şimdi de gebelik boyunca kan sulandırıcı wuruluyorum. çnk kanımda pıhtılaşma sorunu war. kanım normal insanlardan çabuk pıhtılaşıyo. bu da bebeğe giden damarları tıkayıp bebek ölümüne ve düşüklere sebep oluyo. bunu bi araştır. özel bi test kendin de yaptırabilirsin.

Ya kızlar ben yarın doktora gideceğim kalp atışı duyma ihtimalim var mı acaba? Sat 28 eylül. Kalp atışı duyanlar ne zaman duydu?
canım benim de sat28 eylül keseyi geçen cuma gördük. yüksek ihtimal kese görünür. ama kalp atışı için çok acele etme. o geç de duyulabilir. onun için acık daha bekle. gerçi ben ilk gebeliğimde vajinal muayenede 5+4de kalp atışını duymuştum. belki duyarsın benim kontrolüm 15inde. inş güzel haberlerini bekliyoruuuz.

Son düzenleme:
Pihtilasma testi yapılmış miydi?
daha önce düşüğün war mı? bende kan pıhtılaşma sorunu war. bu testi daha gebe kalmadan önce yaptırmıştım. genelde 3 düşük sonrası isteniyor. ama benim ablamda olduğu için dr kızkardeş warsa baktırın onda da olma ihtimali %50 demişti ve bende de çıktı. bu testi yaptırın bence

bende hiç bi belirti yok sürekli kendimi dinliyorum. ne karın ağrısı, ne kasık batması ne baş ağrısı-dönmesi, mide bulantısı fln ?? asla hiç bişi yok.. benim gibi olan war mı aranızda????

Merhabalar bende geldim aranıza..

Daha kan testi yaptırmadım kaset testte çıktı gebelik..

Sat 8 ekimdi inşallah sağlıklı bir gebelik olur..
4 yaşında bir kızım var.. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize..

Uykudan çok şikayetçiyim bu aralar kitap okurken , tv izlerken yada internette gezinirken çok fena ağırlık çöküyo uyuyuveriyorum

Ayrıca hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar kızlar...

Göreceksin inşallah canım güzel düşün güzel olsun

Hadi bakalım senden haber bekliyorum. Sen görebilirsen ben de gider görürüm yarın

İnşallah bir sıkıntı olmaz ce güzel güzel keseni görürsün canım. Ben de gidecem ama şuan dersim var 10.30da gidecem inşallah

göreceksin insallah güzel haberlerle dön canım

İçini ferah tut canım

Hepinize ayri ayrı cook teşekkür ederim kızlar
Cok şükür keseyi gördüm ama doktor coook küçük dedi 44mm cikk..
5hafta 1gnlk gebelik gözüküyor ama doktor bi dış gebelik varmi yokmu bakalm diye kan testi istedi.. Öğleden sonra cikicak sonucum

Sizlerin kesesi kaç mm di kızlar normalmi bu kadar küçük olması?

keseyi gördüğü halde dış gebelikten nasıl şüphelendi anlamadım? bence normal benim de 7 mm di

Benim aslında bir kızım var 4,5 yaşında ikinci gebeliği bekliyorum 1yıl olmak üzere korunmayalı.. hayırlısı inşallah en kısa sürede nasip olur sağlıkla hayırla huzurla ikinci kez

hadi inşallah güzel haberle geri dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…