Çok teşekkürler :)canım benim de sat28 eylül keseyi geçen cuma gördük. yüksek ihtimal kese görünür. ama kalp atışı için çok acele etme. o geç de duyulabilir. onun için acık daha bekle. gerçi ben ilk gebeliğimde vajinal muayenede 5+4de kalp atışını duymuştum. belki duyarsın benim kontrolüm 15inde. inş güzel haberlerini bekliyoruuuz.
Riskin bu kadar yüksek olabileceğini bilmiyordum. Hamileleğimin 5. Haftasındayım bir ay da sonuçları beklersek çok mu geç kalmış olurumablanızda warsa keşke gebelik öncesi siz de test yaptırsaydınız. çnk hemen başlamak gerekıo iğnelere.. size tawsiye hazla uzun süre hareketsiz kalmayın hareket çok önemli benim için kan akışını yawaşlatmamak gerek. inş sizde yoktur tabi. bide bu testler 3-4 haftada çıkıyo sonuçları genetik test oldukları için. bilginiz olsun. bide biraz pahalı maalesef.
İnşallah bu kez o günleri yaşamayız. Kendimi psikolojik olarak hazırlamalıyız. Bir de psikiyatra gitmekte fayda var.
Gözün aydın canım. Daha çok küçük bak doktorda demiş küçük diye. Bence diğer gebeliklerle kıyaslama kendini. Seninle aynı günlerimiz ben daha gitmedim kan bile vermedim. Ay sonuna doğru kısmetse gideceğim. Erken gidince de böyle stres faktörleri oluyor gereksiz yere düşünüyoruz acaba diye
merhaba hoşgeldiniz gözünüz aydınSelamm ben de geldim
Bendede bişey yok oğlumdaki gibi bir hamilelik hayal ediyorum ne bulantı ne kusma ha oldu ha olacak derken hamilelik bitti inşallah buda öyle olur :)bende hiç bi belirti yok sürekli kendimi dinliyorum. ne karın ağrısı, ne kasık batması ne baş ağrısı-dönmesi, mide bulantısı fln ?? asla hiç bişi yok.. benim gibi olan war mı aranızda????
Allah kısmet ederse son adet tarihime göre benim herhalde2 temmuzda doğum yapacak kimler var , bu arada hayırlı olsun bebekleriniz saglikla.kucagimiza alalim insallah
Kalp.atisi duydunmu canim , ben kese gordum alttan bakilinca kalp sesi duydum ama.normal.ultrasinda gorunmuyor bebegimAllah kısmet ederse son adet tarihime göre benim herhalde ☺
hoşbulduk. Çok çok sürpriz oldu.hoşgeldiniiiz. ne güzel bir bir çoğalıyoruuuz. hatta 2-2 :)
Geçen hafta kese gördük ama kalp atışı için daha gitmedim canım haftaya gitmeyi düşünüyorum. Ne güzel duymuşsunKalp.atisi duydunmu canim , ben kese gordum alttan bakilinca kalp sesi duydum ama.normal.ultrasinda gorunmuyor bebegim
Hoşbuldukmerhaba hoşgeldiniz gözünüz aydın
Kuzum yerleştikten sonra hcg salgılanıyor zaten. Sen kalbini ferah tut. Allahın izniyle herşey yolunda :)Canım bana da aynısını demiştiler kese bazen tüpe yakın yerleşiyormuş bu da bir dış gebelik çeşidi olan kornual gebelik oluyor kese daha küçük olduğu için tam yerleşmemiş aslında sadece doktorlar temkinli davranıyor inşallah bir sıkıntı çıkmayacak
Sen de öyle misin bilmiyorum ama beni geceleri uykusuz kalmak, emzirmek, meme ucu yaraları çok korkutuyor. O yüzden de aslında lohusalığım zor geçiyor :)İnşallah. Bazen aklıma geliyor o günler ne kadar farklı bir ruh halindeymişim ne kadar cahilmişim. Destek almak kendimizi hazırlamak gerek haklısın. Asıl serüven o zaman başlıyor çünkü
ben gittim keseyi gördü ama bozuk biraz düşük tehliken var dediCanım benimde Sat 1 Ekim sadece kanda takip ettim henüz doktora gitmedim sen gittin mi
Merhaba canım bende 6.haftadayım ve binimde kanlı akıntılarım oluyor leke tarzında bana da bundan daha fazla test uyguladılar için rahat olsun bebek oluşumunu da görmüşsün. Allah sıhhatli günler nasip etsin
daha önce düşüğün war mı? bende kan pıhtılaşma sorunu war. bu testi daha gebe kalmadan önce yaptırmıştım. genelde 3 düşük sonrası isteniyor. ama benim ablamda olduğu için dr kızkardeş warsa baktırın onda da olma ihtimali %50 demişti ve bende de çıktı. bu testi yaptırın bence