2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba sizin ilk gebeliğiniz mi? Pıhtılaşma benim ablamda da vardı. Hangi testi yaptırmanız gerekiyor?

hayırlı olsun sağlıkla ilerler insallah

Canım dış gebelik rahim dışında bi yere yerleşmesi değil mi. Doktor ultrason ile kesenin rahimde olduğunu görmedi mi ki tahlil istiyor

bende hiç bi belirti yok sürekli kendimi dinliyorum. ne karın ağrısı, ne kasık batması ne baş ağrısı-dönmesi, mide bulantısı fln ?? asla hiç bişi yok.. benim gibi olan war mı aranızda????
Bende de yok. Ağrı eşiğin yüksektir. İlerde olur bir şeyler :))

Merhaba sizin ilk gebeliğiniz mi? Pıhtılaşma benim ablamda da vardı. Hangi testi yaptırmanız gerekiyor?
Canım ben faktör5leiden gen mutasyon testi yaptırmıştım. onda cıktı zaten. sonra doktorun faktör2 de istedi karma testler onlar. bence sen yaptırıcaksan hepsini birden yaptır. benim 2. gebeliğin bi kızım war 4 yaşında. o zmnda 9 ay+6hafta lohusalık boyunca da kan sulandırıcı kullandım.(iğne)

Bende de yok. Ağrı eşiğin yüksektir. İlerde olur bir şeyler :))
yok cnm ağrı eşiğiyle alakası yok. ilk gebeliğimde nerdeyse 3 ay sürekli bir karın ağrısı çekmiştim. şimdi unutuyorum bile hamile olduğumu..belki bu farklı geçer..kim bilir

Teşekkür ederim doktorumla konuşup ben de testleri yaptırmayı düşünüyorum. Allah bağışlasın evlatlarınızı sağ salim kucağımıza alırız inşallah hepimiz. Ablam da aynı şekilde iğne kullanmıştı

ablanızda warsa keşke gebelik öncesi siz de test yaptırsaydınız. çnk hemen başlamak gerekıo iğnelere.. size tawsiye hazla uzun süre hareketsiz kalmayın hareket çok önemli benim için kan akışını yawaşlatmamak gerek. inş sizde yoktur tabi. bide bu testler 3-4 haftada çıkıyo sonuçları genetik test oldukları için. bilginiz olsun. bide biraz pahalı maalesef.

Canım dış gebelik rahim dışında bi yere yerleşmesi değil mi. Doktor ultrason ile kesenin rahimde olduğunu görmedi mi ki tahlil istiyor

Canm doktordan çıktıktan sonra eşimle bizde şaşırdık doktoru değiştirelm dedik yani bunu doktor olmadan bizler bile biliyoruz niye öyle dedi anlamadm ama yinede kan testi zaten vermek istiyordum iyi oldu o yönden ama bidahakine baska bir doktor arastiricam

Canım bana da aynısını demiştiler kese bazen tüpe yakın yerleşiyormuş bu da bir dış gebelik çeşidi olan kornual gebelik oluyor kese daha küçük olduğu için tam yerleşmemiş aslında sadece doktorlar temkinli davranıyor inşallah bir sıkıntı çıkmayacak

bunların hepsini 2. düşükten sonra yaptırdım. Kan pıhtılaşması vs. bende bulunmadı. Genetik testlerde bir sıkıntı bulundu sonrasında doktorum prolaktin hormon yüksekliği, kist gibi birkaç küçük sorun buldu ve onunla ilgili bir tedavi uyguladı.

Lohusalık diyince içim titriyor.
Rabbim yardım etsin bana. Herkeste aynı sıkıntı olmuyor, endişe etmeyin...
Açıkçası ben doğumdan çok o dönemden korkuyorum. Kızımda lohusalık dönemim zorlayıcı geçmişti düşünmek bile istemiyorum o günleri

Benim de bugün 3 te randevum arkadaşlar dua edin ne olur görelim keseyi. Uzunca bir süre vajinal enfeksiyon geçirmiştim ondan kaynaklı tüpler tıkalıdır diye çok korkuyorum.

Açıkçası ben doğumdan çok o dönemden korkuyorum. Kızımda lohusalık dönemim zorlayıcı geçmişti düşünmek bile istemiyorum o günleri
İnşallah bu kez o günleri yaşamayız. Kendimi psikolojik olarak hazırlamalıyız. Bir de psikiyatra gitmekte fayda var.

Gözün aydın canım. Daha çok küçük bak doktorda demiş küçük diye. Bence diğer gebeliklerle kıyaslama kendini. Seninle aynı günlerimiz ben daha gitmedim kan bile vermedim. Ay sonuna doğru kısmetse gideceğim. Erken gidince de böyle stres faktörleri oluyor gereksiz yere düşünüyoruz acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…