- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
Bunlar ve daha fazlasını bana da yaptırdı doktorum gebeliğin başında detaylı bir tarama yapıyorlar artı idrar tahlillerim de bakıldı benimArkadaşlar merhaba bgn 6.haftamda hafif kanamalarım oldu. Normalde 8.haftam icin doktorumdan randevu almistim, kanamam olunca cok stres yaptim, en yakin tarih olarak bugunden icin kime alabiliyosam aldım ve gittim. Doktorun internet uzerindeki yorumlari cok iyi olmasina ragmen benim ne enerjim ne de gozum tuttu. Neyse konumuz bu değil :) karindan keseyi, alttan muane ile hem keseyi hem de bebek olusumunu gordu, normal gayet hersey kanaman icin progeston yaziyorum dedi yolladi. Aldim ve kullaniyorum. Sorum şu ki sizlerde de gebeligin bu dönemlerinde kanama vs yaşayanlarınız var mi? Bir de yaptirmam gereken testleri yazdı (gorsel olarak yükledim) aklimda kaldigi kadariyla bunlar toksoplazma ve kan pıhtilasmasi testlerini iceriyor. Doktorlariniz sizlerden hangi testleri yaptirmanizi istedi acaba?
Pihtilasma testi yapılmış miydi?Tsh t3 t4 demir ferritin testleri bende de vardı. Hıv, hepatitb falan da bakıldı. İdrar testine de bakıldı.
Bunlar ve daha fazlasını bana da yaptırdı doktorum gebeliğin başında detaylı bir tarama yapıyorlar artı idrar tahlillerim de bakıldı benim
Ben özele gidiyorum 90 TL tuttuBunlarin hepsini devlet karsilamiyor sanirim, hepsi ne kadar tutmustu sizin?
Bir an önce görebilmek istiyorum çok heyecanlı, senin beta kaç çıkmıştı canım?Benim sat 26 Eylül dün keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim senle aynı hemen hemen duyulmaz yani şimdi
Kese günü yaptırmadım doktorum 3500 civarıdır dediBir an önce görebilmek istiyorum çok heyecanlı, senin beta kaç çıkmıştı canım?
Ben daha hiç baktırmadım, geç mi kaldım acaba?Kese günü yaptırmadım doktorum 3500 civarıdır dedi
Hiç baktırmadan nasıl öğrendinizBen daha hiç baktırmadım, geç mi kaldım acaba?
Benim ilk gebelikte pıhtılaşma sorunum yoktu. Riskli görmedi beni doktor ama yine de yapılır mı bilmiyorum.Pihtilasma testi yapılmış miydi?
3 kere gebelik testi yaptım. Daha doktora hiç gitmedim yaniHiç baktırmadan nasıl öğrendiniz
Kan testi ile kesinleştirmelisiniz daha sonra 2 günde bir artış takibi yapılmalı3 kere gebelik testi yaptım. Daha doktora hiç gitmedim yani
Kesinlikle öyle önce acaba kimyasal mi sonra acaba dış gebelik mi keseyi görürüz boş gebelik mi kalp atışı gelir inşallah sağlıkla gider sonra acaba erken doğum olur mu diye diye gerçekten çokta kolay bişey değil hamilelik. Çok güzel çok kutsal ama çok endişe dolu
Lohusalık diyince içim titriyor.Aynen doğum olur sonrasında lohusalık apayrı bir dünya. Bitmez endişeler. Allah isteyen herkese nasip etsin olanlara ve bizede hayırlı hamilelikler nasip etsin
Bende ilk cocugum zor oldu yanlis anlasildim sanirim sadece kucuk daha diye dedimburda ben dahil bir çok arkadaşımız çok zor hamile kaldık yıllarca bekleyen var siz bu haberi böyle üzülerek mi karşılıyorsunuz böyle bir konuda??
Amin kusura bakmayin hizlica durumu izah edip ciktim yanlis anlamayin. Tabi ki cok sukur Rabbime bizim planlarimiz uzerinde bir plan var iste..Lütfen bu şekilde yaklaşmayın. Plansz olmuş ama sizin yerinizde olmak için nelerini verecek insanlar var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Merhaba canım bende 6.haftadayım ve binimde kanlı akıntılarım oluyor leke tarzında bana da bundan daha fazla test uyguladılar için rahat olsun bebek oluşumunu da görmüşsün. Allah sıhhatli günler nasip etsinArkadaşlar merhaba bgn 6.haftamda hafif kanamalarım oldu. Normalde 8.haftam icin doktorumdan randevu almistim, kanamam olunca cok stres yaptim, en yakin tarih olarak bugunden icin kime alabiliyosam aldım ve gittim. Doktorun internet uzerindeki yorumlari cok iyi olmasina ragmen benim ne enerjim ne de gozum tuttu. Neyse konumuz bu değil :) karindan keseyi, alttan muane ile hem keseyi hem de bebek olusumunu gordu, normal gayet hersey kanaman icin progeston yaziyorum dedi yolladi. Aldim ve kullaniyorum. Sorum şu ki sizlerde de gebeligin bu dönemlerinde kanama vs yaşayanlarınız var mi? Bir de yaptirmam gereken testleri yazdı (gorsel olarak yükledim) aklimda kaldigi kadariyla bunlar toksoplazma ve kan pıhtilasmasi testlerini iceriyor. Doktorlariniz sizlerden hangi testleri yaptirmanizi istedi acaba?
Teşekkürler canım Rabbim sanada tattırsın bu duyguyu inşallah. Benim ilk gebeliğim 3. Aşılamada oldu o yüzden çok korunmadım oğlum biraz büyüyünce korunmayı bıraktım ve 3.ayımda hamile kaldım bu kadar hızlı beklemiyordum bende :)Merhaba kızlar hepinize tek tek hayırlı olsun sağlıkla hayırla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimİnşallah ben de 10 gün sonra güzel haberler alırım ve tüm bekleyenler isteyenler güzel haberlerini ve bebeklerini kucaklarına alırlar Denemenin kaçıncı ayında güzel haberleri aldınız? Geç döllenenler mesela adetin kaçıncı gününden şüpheleniyorlar? Cevap verirseniz çok sevinirim