2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Günaydın güzeller ☀️ haftalık kontrol günü 🥳
Listemizi güncel tutalım ❤️
@aktuyybss
E elizan04
@Berceste3
@aysmesra
@1seyran12q
N nisan178
@zeyyy123
@selinim08
@niloyaay
@Gozde hanim
@parla1212
@Pinkpink1
@bademlicikolata
@gunes12306
loveinnovember loveinnovember
@minma1215
@Umutsuzh

Kızlar hadi bizi güncelleyin çift çizgi gören var mı? Adet olan var mı? Adet olanlar sat bat tarihlerini beni etiketleyerek yazabiliiiir ❤️
Adet oldum maalesef sat 20 kasım bat 13 aralık

Merhaba herkese🙋🏼‍♀️ Sürekli takip ediyorum burayı, bugün artık yazayım dedim.
13-14 Kasım pik, 15 Kasım çatlama. Beklemedeyim bakalım. Her şey hep dilediğimiz şekilde ilerlesin umarım hepimiz için ayrı ayrı🙏🏼

13-14 Kasım pik, 15 Kasım çatlama. Beklemedeyim bakalım. Her şey hep dilediğimiz şekilde ilerlesin umarım hepimiz için ayrı ayrı🙏🏼
benimle aynısınız benimde 13-14 kasım pikti 15 te çatlama oldu 🤭

Sen biriyle konuşurken mi duydu acaba 😮
Ay kimseye söylemedim ki daha kocama bile demedim daha bir tek burası biliyor. Okuma yazması varsa onu bilemedim 😂😂
İyi dayan misin ama helâl olsun ben olsam ilk günden giderdim kan baktırmaya
Ya acelesi yok benim için. Daha çok strese giriyorum ben. Şu an hep şey diyorum. Yumurtlama tarihimi bilmeseydim hala reglimi bekliyor olacaktım şu an. Geciktim ama geç yumurtladim herhalde diye düşünecektim.
Adet oldum maalesef sat 20 kasım bat 13 aralık
Canım umarım önümüzdeki ay şanslı ayındır ağustos anneleri grubunda buluşuruz tekrar inşallah ❤️
Canim son adet tarihi ile beklenen adet tarihi yazar mısın? Listeye eklenmek istiyorsan ❤️

X