2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba kizlar bugun gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti hic beklemiyordum kizim var ve daha 2 yasinda yarin kan testi yaptiracagim ve hesaplarima gore temmuzda dogum olucak gibi hayirlisi bakalim
Lütfen bu şekilde yaklaşmayın. Plansz olmuş ama sizin yerinizde olmak için nelerini verecek insanlar var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Yok yok asla boş gebelik dış gebelik böyle şeyler aklıma bile gelmiyor. Sadece herşey olabilir çok umutlanma görene kadar diyorum kendime . Yememe icmeme dikkat ediyorum hep sağlıkli şeylere yöneliyorum. O kalp atışını duyana kadar biraz temkinliym. Asıl sevinç kalbini görene kadar. Gerçi sonra da endişeler bitmiyor ki Allah hepimizin bebisini sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

Bence herşey çok güzel olacak bizler için seni o kadar iyi anlıyorum ki Allahın izni ile bebeklerimiz inşallah sağlıklı olacak bu sefer :)

bu endişeler 9 ay bitmez kalp atışı duyarız 2 li testten korkarız bu sefer de insanoğlu iste

bende de aynı durum :) ne zaman kalp atışı duyulur o zaman ilk "OH BE ÇOK ŞÜKÜR" diyeceğim :)

Merhaba kizlar bugun gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti hic beklemiyordum kizim var ve daha 2 yasinda yarin kan testi yaptiracagim ve hesaplarima gore temmuzda dogum olucak gibi hayirlisi bakalim
Benim oğlum şuan 16 aylık araları daha az ve açıkçası mutluyum beraber büyüyecekler diye bence canınızı sıkmayın iyi yönleriyle düşünün :)

bu endişeler 9 ay bitmez kalp atışı duyarız 2 li testten korkarız bu sefer de insanoğlu iste
Kesinlikle öyle önce acaba kimyasal mi sonra acaba dış gebelik mi keseyi görürüz boş gebelik mi kalp atışı gelir inşallah sağlıkla gider sonra acaba erken doğum olur mu diye diye gerçekten çokta kolay bişey değil hamilelik. Çok güzel çok kutsal ama çok endişe dolu

Ya kızlar ben yarın doktora gideceğim kalp atışı duyma ihtimalim var mı acaba? Sat 28 eylül. Kalp atışı duyanlar ne zaman duydu?

Arkadaşlar merhaba bgn 6.haftamda hafif kanamalarım oldu. Normalde 8.haftam icin doktorumdan randevu almistim, kanamam olunca cok stres yaptim, en yakin tarih olarak bugunden icin kime alabiliyosam aldım ve gittim. Doktorun internet uzerindeki yorumlari cok iyi olmasina ragmen benim ne enerjim ne de gozum tuttu. Neyse konumuz bu değil :) karindan keseyi, alttan muane ile hem keseyi hem de bebek olusumunu gordu, normal gayet hersey kanaman icin progeston yaziyorum dedi yolladi. Aldim ve kullaniyorum. Sorum şu ki sizlerde de gebeligin bu dönemlerinde kanama vs yaşayanlarınız var mi? Bir de yaptirmam gereken testleri yazdı (gorsel olarak yükledim) aklimda kaldigi kadariyla bunlar toksoplazma ve kan pıhtilasmasi testlerini iceriyor. Doktorlariniz sizlerden hangi testleri yaptirmanizi istedi acaba?

Eklentiler

• 15731435542495893186074444205711.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba kızlar hepinize tek tek hayırlı olsun sağlıkla hayırla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnşallah ben de 10 gün sonra güzel haberler alırım ve tüm bekleyenler isteyenler güzel haberlerini ve bebeklerini kucaklarına alırlar Denemenin kaçıncı ayında güzel haberleri aldınız? Geç döllenenler mesela adetin kaçıncı gününden şüpheleniyorlar? Cevap verirseniz çok sevinirim

Ya kızlar ben yarın doktora gideceğim kalp atışı duyma ihtimalim var mı acaba? Sat 28 eylül. Kalp atışı duyanlar ne zaman duydu?
Benim sat 26 Eylül dün keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim senle aynı hemen hemen duyulmaz yani şimdi

Tsh t3 t4 demir ferritin testleri bende de vardı. Hıv, hepatitb falan da bakıldı. İdrar testine de bakıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…