- 1 Kasım 2019
- 85
- 132
- 30
Lütfen bu şekilde yaklaşmayın. Plansz olmuş ama sizin yerinizde olmak için nelerini verecek insanlar var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba kizlar bugun gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti hic beklemiyordum kizim var ve daha 2 yasindayarin kan testi yaptiracagim ve hesaplarima gore temmuzda dogum olucak gibi hayirlisi bakalim
Yok yok asla boş gebelik dış gebelik böyle şeyler aklıma bile gelmiyor. Sadece herşey olabilir çok umutlanma görene kadar diyorum kendime . Yememe icmeme dikkat ediyorum hep sağlıkli şeylere yöneliyorum. O kalp atışını duyana kadar biraz temkinliym. Asıl sevinç kalbini görene kadar. Gerçi sonra da endişeler bitmiyor kiboş kese olarak düşünme şu anda normal süreçte sadece kese görülmesi gerekiyor 2 haftaya da bebeklerimizi göreceğiz insallah. tevekkül etmekten başka elden bir şey gelmiyor strese girmek onlar için daha kötü canım
Bence herşey çok güzel olacak bizler için seni o kadar iyi anlıyorum kiHayır herşeyim mükemmel gidiyordu hatta belirtilerim hala yok (halsizlik uyku dışında ) o zaman herşeyi yaşıyordum. Uyku hali mide bulantısı, gaz, kokular , baş ağrıları. 2 hafta gidip geldik kese güzel gelişiyor bebek için haftaya haftaya diye diye 4+1den 6+3e kadar kese için 4-5 defa Dr. Gittim... Sonuç kanamam oldu lekelenme gibi koştura koştura gittik hemen iğne verdi 1 hafta yatis dedi. O kadar cahildim ki ben hala bebek var düşücek sanıyorum. Dr eğer bebek varsa haftaya gorucez ama yoksa kürtaj dedi ben ağlıyorum dünyayı duymuyorum tabiki BEBEK VARSA ne demek anlamıyorum. Benim ablam biyolog onu aradım hemen ultrason fotolarmi hastanede kadın doğuma göstermiş 2 prof bakmış ve boş gebelik demişler. Ama 1 hafta bizde şans verirdik beklemek için demişler. O gün evde anladım boş gebelik ne demek. 1 hafta bebek yoktur diye kendimi hazırladım. Ya varsa diye stres yapmamaya çalıştım ama ömrümden gerçekten gitmiştir. Şuan hamileyim ama hiç öyle hissetmiyorum kendimi kaptırmamak için unutmaya çalışıyorum. Bağlanmamsk için elimi karnima koymuyorum. Biliyorum ki herşey bizim için ve olumsz şeylerde olabilir. Kendimi her şeye hazırlıyorum... Ama belirtiler de asla bir değişiklik yoktu
bu endişeler 9 ay bitmez kalp atışı duyarız 2 li testten korkarız bu sefer de insanoğlu isteYok yok asla boş gebelik dış gebelik böyle şeyler aklıma bile gelmiyor. Sadece herşey olabilir çok umutlanma görene kadar diyorum kendime . Yememe icmeme dikkat ediyorum hep sağlıkli şeylere yöneliyorum. O kalp atışını duyana kadar biraz temkinliym. Asıl sevinç kalbini görene kadar. Gerçi sonra da endişeler bitmiyor kiAllah hepimizin bebisini sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin
bende de aynı durum :) ne zaman kalp atışı duyulur o zaman ilk "OH BE ÇOK ŞÜKÜR" diyeceğim :)Yok yok asla boş gebelik dış gebelik böyle şeyler aklıma bile gelmiyor. Sadece herşey olabilir çok umutlanma görene kadar diyorum kendime . Yememe icmeme dikkat ediyorum hep sağlıkli şeylere yöneliyorum. O kalp atışını duyana kadar biraz temkinliym. Asıl sevinç kalbini görene kadar. Gerçi sonra da endişeler bitmiyor kiAllah hepimizin bebisini sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin
hepimiz duyacağız Allah'ın izniylebende de aynı durum :) ne zaman kalp atışı duyulur o zaman ilk "OH BE ÇOK ŞÜKÜR" diyeceğim :)
Benim oğlum şuan 16 aylık araları daha az ve açıkçası mutluyum beraber büyüyecekler diye bence canınızı sıkmayın iyi yönleriyle düşünün :)Merhaba kizlar bugun gebelik testi yaptim ve cift cizgi cikti hic beklemiyordum kizim var ve daha 2 yasindayarin kan testi yaptiracagim ve hesaplarima gore temmuzda dogum olucak gibi hayirlisi bakalim
İnşallah bol bol dua ediyorumBence herşey çok güzel olacak bizler için seni o kadar iyi anlıyorum kiAllahın izni ile bebeklerimiz inşallah sağlıklı olacak bu sefer :)
Kesinlikle öyle önce acaba kimyasal mi sonra acaba dış gebelik mi keseyi görürüz boş gebelik mi kalp atışı gelir inşallah sağlıkla gider sonra acaba erken doğum olur mu diye diye gerçekten çokta kolay bişey değil hamilelik. Çok güzel çok kutsal ama çok endişe dolubu endişeler 9 ay bitmez kalp atışı duyarız 2 li testten korkarız bu sefer de insanoğlu iste
Ayyy kesinlikleeeebende de aynı durum :) ne zaman kalp atışı duyulur o zaman ilk "OH BE ÇOK ŞÜKÜR" diyeceğim :)
6ya girince görülüyor.Kızlar kese kaç haftada görülüyo
Ya kızlar ben yarın doktora gideceğim kalp atışı duyma ihtimalim var mı acaba? Sat 28 eylül. Kalp atışı duyanlar ne zaman duydu?
kaç çıkmıştı canım tsh ? ben de kullanıyorum ilaç merak ettmHoşgeldin yanıma :))
Bana 3 büyük kutu kan ilacı yazmış. Bugün aldım, kaşık şeklinde ilaç. Hergün iki kaşık.
Ayrıca tiroid ilacımın dozunu yükseltti.
5,88 çıktı canım.kaç çıkmıştı canım tsh ? ben de kullanıyorum ilaç merak ettm
Benim sat 26 Eylül dün keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim senle aynı hemen hemen duyulmaz yani şimdiYa kızlar ben yarın doktora gideceğim kalp atışı duyma ihtimalim var mı acaba? Sat 28 eylül. Kalp atışı duyanlar ne zaman duydu?
Tsh t3 t4 demir ferritin testleri bende de vardı. Hıv, hepatitb falan da bakıldı. İdrar testine de bakıldı.Arkadaşlar merhaba bgn 6.haftamda hafif kanamalarım oldu. Normalde 8.haftam icin doktorumdan randevu almistim, kanamam olunca cok stres yaptim, en yakin tarih olarak bugunden icin kime alabiliyosam aldım ve gittim. Doktorun internet uzerindeki yorumlari cok iyi olmasina ragmen benim ne enerjim ne de gozum tuttu. Neyse konumuz bu değil :) karindan keseyi, alttan muane ile hem keseyi hem de bebek olusumunu gordu, normal gayet hersey kanaman icin progeston yaziyorum dedi yolladi. Aldim ve kullaniyorum. Sorum şu ki sizlerde de gebeligin bu dönemlerinde kanama vs yaşayanlarınız var mi? Bir de yaptirmam gereken testleri yazdı (gorsel olarak yükledim) aklimda kaldigi kadariyla bunlar toksoplazma ve kan pıhtilasmasi testlerini iceriyor. Doktorlariniz sizlerden hangi testleri yaptirmanizi istedi acaba?