Aynen yaa. Cinsellik olmadan da olmuyor buda hayatın bi gerçeğiBende çok korktugum icin ultrason jeli aldim . Internette siparis etmistim . Zaten kuruluk var baya bi bizde denedik bir kez canim acimadi cok sukurinsan soguyor can aciyinca
Biz 7. Gün sünnet ettirdik sünnet yapan doktora da saçnı traş ettirdim benimkininde baya vardı ama zeka ve göz için vs şifaası var diye kesmeye izin verdim. Gümüş veya altınla sadakasını verebilirsin ben şuan gümüştwn düşünüyorum altın aldı başını gidiyorKizlar siz bebegin sacini kesip tartip parasini verdinizmi öyle bisey varmış sanirim. Ben oglumun saclarini kesmek istemiyorum cunki masallah cok güzel saclari var. Parasini yollarimda nerden bilcem kac gram saci var
Bende sünnetini 10. Gün yaptirdim ogune verdi dr randevuyu. Valla 50 euro gönderdim insallah kabul olur.Biz 7. Gün sünnet ettirdik sünnet yapan doktora da saçnı traş ettirdim benimkininde baya vardı ama zeka ve göz için vs şifaası var diye kesmeye izin verdim. Gümüş veya altınla sadakasını verebilirsin ben şuan gümüştwn düşünüyorum altın aldı başını gidiyorgümüşün üstüne biraz daha ekleyip verilebilir. 2 gr civarıydı bizimki sanırı
Ben de çok merak ediyorum. Ama yediklerimiz sanki 4-5 saat içinde etki ediyor gibi. Bebekte emerken hava alma durumuna görw mide gazı oluşuyo bizimkinin bazen hemen çıkıyo bazen 5-10 dk sonra mırıldanınca gaz oldğnu anlıyorum çıkartıyoSeyi cok merak ediyorum ya emzirdikten kac dakika sonra gaz oluşuyor bebekde acaba? Yada yedigimiz besinler ne zaman süte karisiyor kac saat sonra. Oda bebege ne zaman sonra gaz yapiyo. Hoş sanki bilsem ne değişecekse
Benimki baya hava aliyo o zaman. Hep gazli. Karni davul gibi oluyo masaj yapıyorum her bez degistirdigimde spor yapıyorum ne kadar cikarsada sancilaniyor yinede.Ben de çok merak ediyorum. Ama yediklerimiz sanki 4-5 saat içinde etki ediyor gibi. Bebekte emerken hava alma durumuna görw mide gazı oluşuyo bizimkinin bazen hemen çıkıyo bazen 5-10 dk sonra mırıldanınca gaz oldğnu anlıyorum çıkartıyo
insAllah negatiftir canım ya çok geçmiş olsun bize de haber ver sonucu
Canım çok üzüldüm okuyunca ya inşallah negatiftir bu günlerde korkulu rüyam bu
İnşaallah sadece nezle gibi bişeydir Rabbim şifa versin
Kizlar cok tesekkur ederim. Cok sukur ki binlerce sukur hatta sonsuuuz sukuur negatif cikti testim. Bigun bile virusluymus gibi evde olmak biseyler yapmaya calismak. Cocuklarindan uzak durmaya cabalamak maskeli evde durmak neler olabilieceginin ozetiydi. Cok zor Allahim bu belayi def eylesin tum dunyadan Rabbim sen uzak eyle bizlerden koru yavrularimizi Amin amin aminÇok gexmis olsun canım arkadaşımın çocuğu oldu Sağlık sikintisi olmadı çocuklara korkmayın diyorlar sadece taşıyıcı oluyorlarmis İnşallah sende olmamissindir canım
Kizlar cok tesekkur ederim. Cok sukur ki binlerce sukur hatta sonsuuuz sukuur negatif cikti testim. Bigun bile virusluymus gibi evde olmak biseyler yapmaya calismak. Cocuklarindan uzak durmaya cabalamak maskeli evde durmak neler olabilieceginin ozetiydi. Cok zor Allahim bu belayi def eylesin tum dunyadan Rabbim sen uzak eyle bizlerden koru yavrularimizi Amin amin amin
Sormaaa isyan yakındır ahahhaBenimde akintilarim devam ediyor. Esim isyan bayragini cekecek hahahaga
Ama adet gibi değil ya lekelenme, kahverengiBence doğum sonrası düzensizlik normaldir canım ya
Evet canim aslinda dinimizde var boyle biseKizlar siz bebegin sacini kesip tartip parasini verdinizmi öyle bisey varmış sanirim. Ben oglumun saclarini kesmek istemiyorum cunki masallah cok güzel saclari var. Parasini yollarimda nerden bilcem kac gram saci var
Yok canim. Bizdede bi rutin oluşmadı daha. Iyi yalniz değilmişimKizlar biz bugun 52gunluk olduk. Rutininiz olustumu ne alemdesiniz
Bizde gece rutini olustu ama gunduz pek biseye benzemeyen rutin sanirim
Bugun buyuk kizim okula gitti, onu goturduk artik hergun git gel yapacaz belki boylecede rutin olustururuz
Bişey olmadı yaBen de dayanamadım meyveli mineralli su içtim iki şişe. Vicdanım sızlamıyor değilinşaallah bişey olmaz da
Ay benimki hep zorlaniyor uykuya dalmakda. Her 5 dk ya uyaniyo. Kuru fasulye yesem hic uyumaz herhaldeBişey olmadı yaHer zamanki gibiydi yani. Uykuya dalmakta biraz zorlandı gibi ama.
Biz gecen hafta 1 kere denedik zordu ya amaYa ayıp bi soru olacak ama cinsel yaşantıya adım atabildnz mi biz bi kere denedik canım yandı daha cesaret edemiyorum