Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeklerin kafasinda 6 tane bosluk var kenarlarda da bu bosluklardan varkızlar benim bebeğimin sağ şakak kemiğinin yanı sol şakak kemiğinin yanına göre daha içerde duruyor. daha çökük gibi. orada bıngoldak var mı? sizce normal mi bu?
Olsun ben de kuru fasulyenin faydaları diyerekten yedim Süt yapıyomuş o da. Varsın geç uyusun.Ay benimki hep zorlaniyor uykuya dalmakda. Her 5 dk ya uyaniyo. Kuru fasulye yesem hic uyumaz herhalde
Hep ayni tarafami yatiyor?kızlar benim bebeğimin sağ şakak kemiğinin yanı sol şakak kemiğinin yanına göre daha içerde duruyor. daha çökük gibi. orada bıngoldak var mı? sizce normal mi bu?
Iyi yapmışın valla. Ben 3 ayini doldurmasini bekliyorum. Su icsem gazlaniyo sıpa. Uykuyada normalde zor daliyo uyku saati gecersede zehir ediyo bize günü tüm gün agliyo yorgunluktan uyuyana kadar. Ama 4 yılın hasreti rabbim evlat nasip etti. Cekecez artik.Olsun ben de kuru fasulyenin faydaları diyerekten yedim Süt yapıyomuş o da. Varsın geç uyusun.
hayır aslındaHep ayni tarafami yatiyor?
60 damla mı yaa benim doktorum sadece gazı olduğunda çok ağlarsa 8 damla ver dedi. Gazı yoksa verme dedi canım sen de başka bir doktora danışKızlar Bebeğim bir buçuk aylık oldu ve 2-3 hafta önce Gaz ilacını bırakmıştım doktor sordu Ben de eskisi kadar gazının sorun olmadığını Söylememe rağmen aynı Gaz ilacını daha fazla kullanmamı söyledi Siz kullanıyor musunuz. Günde 60 Damla Sub simblex.cok degilmi Dün tekrar kullanmaya başladım bebek çok huzursuz landı sanki ona zarar veriyor
Sizinki kaç aylık oldu . Benim anlamadığim 2,3 haftadır kullanmadım bebek te sorun olmadi dememe ragmen 45 damladan 60 damlaya cikarmasi beni sinirlendirdi dun kullandim ve bebek cok huysuzlandi. Bugun kullanmadim bakalim ne olacak. Gunde 4 seferde 60 damla nerde okusam bu kadar fazla gormedim60 damla mı yaa benim doktorum sadece gazı olduğunda çok ağlarsa 8 damla ver dedi. Gazı yoksa verme dedi canım sen de başka bir doktora danış
Benim bebegimdede var o sorun ama hep ayni yöne yattigi icin. Doktor bol bol yüz üstü yatir gündüzleri yanindayken dedi, ama benimki sevmiyo hemen zirliyo. Diger tarafina alıştirdim bende. Bakalimhayır aslında
Canim benim doktorum her emdiginden sonra ver dedi 7 damla felan ama benimki cok gazli o yüzden dedi. Hoş ben yine o kadar vermiyorum. Yani düşününce 10 kez emse 70 damla yaparki daha fazla emiyor. Acaba gercekten huzursuz yapiyormu. Bende birgub birakip denesemKızlar Bebeğim bir buçuk aylık oldu ve 2-3 hafta önce Gaz ilacını bırakmıştım doktor sordu Ben de eskisi kadar gazının sorun olmadığını Söylememe rağmen aynı Gaz ilacını daha fazla kullanmamı söyledi Siz kullanıyor musunuz. Günde 60 Damla Sub simblex.cok degilmi Dün tekrar kullanmaya başladım bebek çok huzursuz landı sanki ona zarar veriyor
Allah bağışlasınIyi yapmışın valla. Ben 3 ayini doldurmasini bekliyorum. Su icsem gazlaniyo sıpa. Uykuyada normalde zor daliyo uyku saati gecersede zehir ediyo bize günü tüm gün agliyo yorgunluktan uyuyana kadar. Ama 4 yılın hasreti rabbim evlat nasip etti. Cekecez artik.
Amin cümlemizinkini insallah iyi yapmışın valla bende yavas yavas geri normal yemeye baslamayi düşünüyorum ama korkuyorumda. Yedigim bi ekmek bi patates gibi geliyoAllah bağışlasın
Ben de onu yemeyim gaz yapar bunu yemeyim gaz yapar diyodum başta ama ilk ay az kilo alınca gözüm döndü
Canım telefonum bozuldu hiç giremedim internete. Doktora girmeden yaptı çok şükür ama hala öyle günlük yapmıyor 2 gün en az bekliyoruzEvet benimkide dün yapmadı ama bugün yapti. Bir kez daha böyle olmustu birgun yapmamisti. Ama papatyaninki iki günü gecmisti sanirim
Benimkide. Öyle oldu canim. Korkulacak bisey yok. Iki gune bir yapiyor. Dün yaptı bugün gene yapmadı. Sanirim bagirsaklari düzene giriyor artik.Canım telefonum bozuldu hiç giremedim internete. Doktora girmeden yaptı çok şükür ama hala öyle günlük yapmıyor 2 gün en az bekliyoruz
Canım ben kendim kestim sormadım bile çocuğun bişeyi yokken bağırsakları zorlar yaSizinki kaç aylık oldu . Benim anlamadığim 2,3 haftadır kullanmadım bebek te sorun olmadi dememe ragmen 45 damladan 60 damlaya cikarmasi beni sinirlendirdi dun kullandim ve bebek cok huysuzlandi. Bugun kullanmadim bakalim ne olacak. Gunde 4 seferde 60 damla nerde okusam bu kadar fazla gormedim
Benimki bugun tam 2 aylik ama 1 aylik oldugu zamanda da doktor sadece gaz sancisi oldugunda 6-8 damla verebilirsin dedi her gun verme dedi. Ben de cok sasirdim suan 60 damla nedir siz vermeyin o kadar. Cunku kac damla verirsek bi zaman sonra o da ise yaramamaya basliyormusSizinki kaç aylık oldu . Benim anlamadığim 2,3 haftadır kullanmadım bebek te sorun olmadi dememe ragmen 45 damladan 60 damlaya cikarmasi beni sinirlendirdi dun kullandim ve bebek cok huysuzlandi. Bugun kullanmadim bakalim ne olacak. Gunde 4 seferde 60 damla nerde okusam bu kadar fazla gormedim
Doktor bana 3 gunde bir normal dedi canim.Canım telefonum bozuldu hiç giremedim internete. Doktora girmeden yaptı çok şükür ama hala öyle günlük yapmıyor 2 gün en az bekliyoruz
Bende normal olduğunu düşünüyorum artık2 gün oldu bekliyoruz işte canımBenimkide. Öyle oldu canim. Korkulacak bisey yok. Iki gune bir yapiyor. Dün yaptı bugün gene yapmadı. Sanirim bagirsaklari düzene giriyor artik.