2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

aynen sen güzeli bende hep gündüzleri bı yöne geceleri diğer yöne yatırıyordum
Kizlar benim oglan karni doyduktan sonra böyle zor nefes alıyor gibi öten bi ses cikariyo doktora söyledim normal dedi ama hic normal gelmiyo cokmu emiyo acaba?
arada bizde de oluyor canım bana normal geliyor bı sıkıntı olduğunu sanmıyorum
Allah yardımcın olsun canım bazen insan çok bunalmış hissediyor cidden
canım ben aşağıdan yukarı doğru sıvazlıyorum sırtını kucağımda hemen çıkarıyor ama bazen ne kadar uğraşsam da çıkmıyor her zmn çıkarmayabiliolar bence
Kızlar İnternette emziren anneler maydonoz nane limon kürü suyu içebilir ödem icin diyor bazı kaynaklar içemez diyor sizce?
Hiç bilemedim ben emin olamadım canım içmiyorum

Kizlar size bende hastalandim grip oldum demistim ya bugun bebegin altini degistirirken islak mendil kokmuyor muydu diye suphelendim sonra parfumumu sıktım ama yok koku alamiyorum bugun hastaneye gittim test icin once kan tahlili yapiyorlarmis kanimda bazi degerler yukselmis. Bunun icin testi yarin yapacaklar. Tek endisem bebegim onu emzirirken maske takiyorum cok korkuyorum insallah negatifimdir de rahatlarim. Dua edin ne olur

insAllah negatiftir canım ya çok geçmiş olsun bize de haber ver sonucu

Bugun tam 7 haftalik oldu canim. Valla bende artik hurma yiyorum ama canim nutellayi kasiklamak istiyor

Canım çok üzüldüm okuyunca ya inşallah negatiftir bu günlerde korkulu rüyam bu

Doktorunun cevabını bizede yaz canım aynı sorun bende de var

Doktora söyledim doktor devamlılık gösteriyorsa pozisyonu değiştirdiğinizde duruyorsa olabilir öyle şeyler dedi, burin tıkanıklığında kaynaklı olabilir (burnunu serum fizyolojik ile temizlememi önermişti daha önce,) temizledikten sonra devam etmiyorsa sıkıntı yok demektir dedi..

İnşaallah sadece nezle gibi bişeydir Rabbim şifa versin

Çok gexmis olsun canım arkadaşımın çocuğu oldu Sağlık sikintisi olmadı çocuklara korkmayın diyorlar sadece taşıyıcı oluyorlarmis İnşallah sende olmamissindir canım

Anladım canım bende dikkat edeyim bi

Bugun tam 7 haftalik oldu canim. Valla bende artik hurma yiyorum ama canim nutellayi kasiklamak istiyor
Ben yiyiyorum. Bir sey olmuyor hamileyken herseyden kistim ama suan pek kismak istemiyorum kistikca ac kaliyorum cunku . Yencek yemek bulamiyorum. Gaz ilaci kullaniyoruz birde her yedigim bir seye kimyon katiyorum . Yumurtaya mesela yada uygun bir yemegin ustune

Ya ayıp bi soru olacak ama cinsel yaşantıya adım atabildnz mi biz bi kere denedik canım yandı daha cesaret edemiyorum
Bende çok korktugum icin ultrason jeli aldim . Internette siparis etmistim . Zaten kuruluk var baya bi bizde denedik bir kez canim acimadi cok sukur insan soguyor can aciyinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…