- 12 Temmuz 2020
- 101
- 77
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen sen güzeli bende hep gündüzleri bı yöne geceleri diğer yöne yatırıyordumTamam canim yataginin yönünü degistirdim benim yanimdaydi diğer tarafa geçtim bende onun yataginida öyle yaptim benim tarafima doğru dönüp yatiyo hep bu gece şükür benden tarafa döndü yine diger tarafina yatti. Gündüzleri hala sevdiği yöne yatiyor. Gecede diger tarafa baksin artik
arada bizde de oluyor canım bana normal geliyor bı sıkıntı olduğunu sanmıyorumKizlar benim oglan karni doyduktan sonra böyle zor nefes alıyor gibi öten bi ses cikariyo doktora söyledim normal dedi ama hic normal gelmiyo cokmu emiyo acaba?
Allah yardımcın olsun canım bazen insan çok bunalmış hissediyor ciddenKizlar gercekten dogru soyluyosunuz ama bi gun sabret 2 gun sabret 3.gun bana geliyorlar. Hepsinin pesinde pervane olmam lazim herkes takip istiyo mesela kardesim pencereyi acmis gece havalansin diye bi guzelde uyumus. Pencere buyuk kizima esmis. O hasta oldu sonra kendi hastalandi. İkisini iyilestireyim derken simdi ben hastayim. Bebegime gececek diye korkuyorum .Ocaga cay suyu koyuyo su bitiyo caydanlik yaniyo vs vs. Tamam yardimci oluyo ama akli bir karis havada sanki. Herkesin pesinden kosmam lazim herkesi takip etmeliyim sakin bi kafayla duramiyorum ki
canım ben aşağıdan yukarı doğru sıvazlıyorum sırtını kucağımda hemen çıkarıyor ama bazen ne kadar uğraşsam da çıkmıyor her zmn çıkarmayabiliolar benceKızlar bizimde emdikten sonra gaz çıkarma problemimiz var eğer geğiremezse çok sinirleniyor zorla uyuyor ve on dk sonra rahatsız olup tekrar uyanıyor geğirtmeye çalışıyorum uykusu açılıyor ve tekrar emmek istiyor her şey başa dönüyor kusuyor bazen kustuktan sonra da hıçkırık tutuyor. Geğirtmenin sihirli formülü yok mu acaba. Bi de bazen emerken derin uykuya dalıyor ne kdar sırtını sıvazlasam da bayılmış oluyor geğirmiyor.
Hiç bilemedim ben emin olamadım canım içmiyorumKızlar İnternette emziren anneler maydonoz nane limon kürü suyu içebilir ödem icin diyor bazı kaynaklar içemez diyor sizce?
insAllah negatiftir canım ya çok geçmiş olsun bize de haber ver sonucuKizlar size bende hastalandim grip oldum demistim ya bugun bebegin altini degistirirken islak mendil kokmuyor muydu diye suphelendim sonra parfumumu sıktım ama yok koku alamiyorum bugun hastaneye gittim test icin once kan tahlili yapiyorlarmis kanimda bazi degerler yukselmis. Bunun icin testi yarin yapacaklar. Tek endisem bebegim onu emzirirken maske takiyorum cok korkuyorum insallah negatifimdir de rahatlarim. Dua edin ne olur
Bugun tam 7 haftalik oldu canim. Valla bende artik hurma yiyorum ama canim nutellayi kasiklamak istiyorİnşaallah ya. Kaç günlük seninki? Bence bizimki daha riskli şuan gazlı içecek korkulu rüya ve fasülye hazır gıdalar çocukları huzursuz ediyo diye duydum bende ne yiyip içeceğimi şaşırdım tatlı krizlerim gelince
Limon cok gaz yapiyo diye biliyorum. Nane maydonozuda az tüketilmeli diye duymustum. Doktoruna sor bi canim. Ama emziriyorsan bence böyle kurler yapmaKızlar İnternette emziren anneler maydonoz nane limon kürü suyu içebilir ödem icin diyor bazı kaynaklar içemez diyor sizce?
Canım çok üzüldüm okuyunca ya inşallah negatiftir bu günlerde korkulu rüyam buKizlar size bende hastalandim grip oldum demistim ya bugun bebegin altini degistirirken islak mendil kokmuyor muydu diye suphelendim sonra parfumumu sıktım ama yok koku alamiyorum bugun hastaneye gittim test icin once kan tahlili yapiyorlarmis kanimda bazi degerler yukselmis. Bunun icin testi yarin yapacaklar. Tek endisem bebegim onu emzirirken maske takiyorum cok korkuyorum insallah negatifimdir de rahatlarim. Dua edin ne olur
Doktorunun cevabını bizede yaz canım aynı sorun bende de var
İnşaallah sadece nezle gibi bişeydir Rabbim şifa versinKizlar size bende hastalandim grip oldum demistim ya bugun bebegin altini degistirirken islak mendil kokmuyor muydu diye suphelendim sonra parfumumu sıktım ama yok koku alamiyorum bugun hastaneye gittim test icin once kan tahlili yapiyorlarmis kanimda bazi degerler yukselmis. Bunun icin testi yarin yapacaklar. Tek endisem bebegim onu emzirirken maske takiyorum cok korkuyorum insallah negatifimdir de rahatlarim. Dua edin ne olur
3200 demişti ama öyle olmadıPeki doğmadan önce doktor kilosuna ne demişti tahmini hatırlıyormusunuz
Kizlar size bende hastalandim grip oldum demistim ya bugun bebegin altini degistirirken islak mendil kokmuyor muydu diye suphelendim sonra parfumumu sıktım ama yok koku alamiyorum bugun hastaneye gittim test icin once kan tahlili yapiyorlarmis kanimda bazi degerler yukselmis. Bunun icin testi yarin yapacaklar. Tek endisem bebegim onu emzirirken maske takiyorum cok korkuyorum insallah negatifimdir de rahatlarim. Dua edin ne olur
Benimde akintilarim devam ediyor. Esim isyan bayragini cekecek hahahagaKızlar ya benim yine kanamam başladı bu nedir ben anlamadım 2 hafta önce temizlenmiştim
Anladım canım bende dikkat edeyim biDoktora söyledim doktor devamlılık gösteriyorsa pozisyonu değiştirdiğinizde duruyorsa olabilir öyle şeyler dedi, burin tıkanıklığında kaynaklı olabilir (burnunu serum fizyolojik ile temizlememi önermişti daha önce,) temizledikten sonra devam etmiyorsa sıkıntı yok demektir dedi..
Bence doğum sonrası düzensizlik normaldir canım yaKızlar ya benim yine kanamam başladı bu nedir ben anlamadım 2 hafta önce temizlenmiştim
Ya ayıp bi soru olacak ama cinsel yaşantıya adım atabildnz mi biz bi kere denedik canım yandı daha cesaret edemiyorumBenimde akintilarim devam ediyor. Esim isyan bayragini cekecek hahahaga
Yok canim yaa. Benim canim istemiyo esimde birkac kez sordu bende hala akintim var demiştim. Ama en yakin zamanda adım atmam lazim sanirimYa ayıp bi soru olacak ama cinsel yaşantıya adım atabildnz mi biz bi kere denedik canım yandı daha cesaret edemiyorum
Benim bebeğimde öyle sankı tıka basa doymuş zor nefes alıyor gibi böyle derin ve boğuk ses gibiKizlar benim oglan karni doyduktan sonra böyle zor nefes alıyor gibi öten bi ses cikariyo doktora söyledim normal dedi ama hic normal gelmiyo cokmu emiyo acaba?
Ben yiyiyorum. Bir sey olmuyor hamileyken herseyden kistim ama suan pek kismak istemiyorum kistikca ac kaliyorum cunku . Yencek yemek bulamiyorum. Gaz ilaci kullaniyoruz birde her yedigim bir seye kimyon katiyorum . Yumurtaya mesela yada uygun bir yemegin ustuneBugun tam 7 haftalik oldu canim. Valla bende artik hurma yiyorum ama canim nutellayi kasiklamak istiyor
Bende çok korktugum icin ultrason jeli aldim . Internette siparis etmistim . Zaten kuruluk var baya bi bizde denedik bir kez canim acimadi cok sukur insan soguyor can aciyincaYa ayıp bi soru olacak ama cinsel yaşantıya adım atabildnz mi biz bi kere denedik canım yandı daha cesaret edemiyorum