2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kuzular bir şey soracağım. 20lik dişim çıkıyor şuan çok ağrım var.. ama gebelik beklentim de var :KK43: sizce me yapmalıyım ya?
Ben 4 gün önce çektirdim önce bi reglini bekle bakalım gebelik varmı yok mu ona göre bir yol izlersin aslında diş çekimi gebelikte pek sorun değil coğu doktor çekiyor yapılan anestezi vs bebeğe zarar vermiyor ama sen yinede bekle istersen

Ya böyle süreçlerde evet daha da zorlayıcı ama senin beklen(mey)en 🙈 adet günün yaklaştı diye biliyorum de mi inşallah güzel haberler alırsın. Diş ağrısı da çok zor gerçekten. Soğuk kompres yapabilirsin.
Bu arada bilginiz olsun yeni yirmilik çektirdim buz koymam gerekiyor mu dediğimde dr kızdı soğuk daha çok ağrı yapıyor dedi🥲🥲🥲

Akıntı bende de sürekli oluyor regli yaklastığı zaman gebelikle alakası varmı bilemedim🥲
Benim regl geçti. Cesaret edebilirsen bugün kan verecem. Sürekli akıntım var. Ve gelişini hissediyorum malesef korkarak wc gidiyorum bakıyorum akıntı. Her defasında yüreğim ağzıma geliyor 🥲

Benim regl geçti. Cesaret edebilirsen bugün kan verecem. Sürekli akıntım var. Ve gelişini hissediyorum malesef korkarak wc gidiyorum bakıyorum akıntı. Her defasında yüreğim ağzıma geliyor 🥲
Kaç günn geçtii😍😍 bende ilk bebeğimi öğrendiğimde yaklaşık 7 gün gecikmiştim ve sürekli regli oldum sanıp wc gidiyordum ama akıntı bende sürekli olduğu için gebeliğe yormamıştım inşallah pozitif görürüz sende

Kaç günn geçtii😍😍 bende ilk bebeğimi öğrendiğimde yaklaşık 7 gün gecikmiştim ve sürekli regli oldum sanıp wc gidiyordum ama akıntı bende sürekli olduğu için gebeliğe yormamıştım inşallah pozitif görürüz sende
Ayyy ağzından bal damlıyor😍 çok değil 3 gün geciktim. Bu ay klomen ve iğne kullandım umutluydum. Oğluma hamile kaldığımda daha toydum belirtilerim nelerdi hatırlamıyorum. Sonra sağlıksız gebelikler geçirdim hepsinde göğüs ağrısı vardı. Bu kez yok bu beni çok düşündürüyor. Hayırlısını diliyorum.

Ayyy ağzından bal damlıyor😍 çok değil 3 gün geciktim. Bu ay klomen ve iğne kullandım umutluydum. Oğluma hamile kaldığımda daha toydum belirtilerim nelerdi hatırlamıyorum. Sonra sağlıksız gebelikler geçirdim hepsinde göğüs ağrısı vardı. Bu kez yok bu beni çok düşündürüyor. Hayırlısını diliyorum.
Test yaparsan etiketle beni merak ediyorum ♥️♥️

Ayyy inşallah gebeliktir 🙈 akintinve isliklik hissi bende de vardı ama gebeliğe yormamıştım. Güzel haberlerini bekliyoruz 🥰

Ya böyle süreçlerde evet daha da zorlayıcı ama senin beklen(mey)en 🙈 adet günün yaklaştı diye biliyorum de mi inşallah güzel haberler alırsın. Diş ağrısı da çok zor gerçekten. Soğuk kompres yapabilirsin.
Az kaldı canım işte 5 aralık bat normaldee :KK43: teşekkür edeyimmm deneyeceğimm

Ay ben de çok merak ettimm. Nasılsa kan vereceksin bence bir de erken gebelik testi yap nasılsa 1 gün sonra kesinleşecek her şey :))

Canım, yaşadıkların kolay değil, hem fiziksel hem de duygusal olarak çok yorucu bir süreçten geçtiğin belli. Şu an hissettiğin bu karmaşa ve belirsizlik, tamamen normal ve insanca. Kendi sınırlarını, korkularını ve ne kadar hazır olup olmadığını anlamaya çalışıyorsun, bu da büyük bir cesaret gerektiriyor.

Belki bu kararı hemen almak zorunda olmadığını hatırlatmak iyi gelebilir. Tedaviye başlamak ya da ertelemek, her zaman kendi ihtiyaçlarını göz önünde bulundurman gereken bir konu. Doktoruna bu duygularını ve korkularını açıkça anlatabilirsen, belki birlikte daha net bir yol çizebilirsiniz. Panik atak geçmişin olduğu için, bu süreci daha yumuşak ve destekleyici bir şekilde geçirmen için psikolojik destek de faydalı olabilir.

Senin için doğru zaman ve yol, sadece senin kalbinin ve aklının ortak kararıyla ortaya çıkacak. Şu an karışık hissetmek yanlış değil, tam tersine hayatındaki bu önemli adımı ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor. Unutma, bu yolculukta yalnız değilsin ve her şeyin bir çözümü va
r.
canım ne güzel açıklayıcı yazmışsın Allah razı olsun senden ben bıgün bi kontrole gidicem ona göre konuşucam karar vericem bi yanım bitane oğlun var yeter Allah ona ömür versin diyo bi yanımda bu hayatta onunda bi kardeşi olsun bi can yoldaşı diyorum tabi bu her zaman mümkün olmasada kardeşler arasında ne bilim işte saçma sapan bi kavramdayım çok teşekkür ederim güzel desteğin için 🙏

Ben 4 gün önce çektirdim önce bi reglini bekle bakalım gebelik varmı yok mu ona göre bir yol izlersin aslında diş çekimi gebelikte pek sorun değil coğu doktor çekiyor yapılan anestezi vs bebeğe zarar vermiyor ama sen yinede bekle istersen
Çok geçmiş olsun canım.. teşekkür ederim dayanacağım

Al benden de o kadar. Resmen mesai yapıyorum burada hiç çıkmıyorum🤣 bu arada o akıntı ben de de var. Sürekli adet mi oldum korkusuyla wc koşuyorum. İnşallah gebelik belirtisidir🙏
Bende gaza geldim kan verdim vallahi catlamanin üzerinden 13-14 gün gecti varsa düsükte olsa kanda cikar yoksa bir daha test filan ugrasmam diye düsündüm

Ay ben de çok merak ettimm. Nasılsa kan vereceksin bence bir de erken gebelik testi yap nasılsa 1 gün sonra kesinleşecek her şey :))
O da geldi aklıma ama ben testlere güvenmiyorum negatif çıksada kafa da hep kuruyorum acaba yanlış mı diye.

cok iyi insallah guzel sonuclanır doktor ilişkiye girilecek günleri söylüyor değilmi yada nasıl bir yol izledi.ek vitamin takviye kuualndınız.insallah pozitif haberi verirsiniz Allahın yardımıyla
evet söylüyor sıklığını saatini ben ek takviye kullanmadım hormonlarıma da bakılmıştı süt hormonun yüksek çıkınca bi onu düşürmek için ilaç kullandım benim ilk denemem o yüzden bilemiyorum klomen femera hangisi daha iyidir inşallah allah gönülden isteyen herkese versin💓

Z zuzuzezezizi @tunjekk Kizlar bugün kan versem mi acaba diye düsünüyorum varsa düsük degerde olsa cikmaz mi ?
Canım evet, gebelik varsa büyük ihtimal çıkar artık kanda. Umarım pozitiftir ama olur da negatif gelirse bata kadar yine temkinli devam etmelisin diye düşünüyorum ilaç vs konularında. Günün geçer de hala olmazsan birkaç gün sonra bir kez daha kan verirsin. Öncesinde kanda çıkmayıp sonrasında öğrenenler de olabiliyor çünkü

Bende gaza geldim kan verdim vallahi catlamanin üzerinden 13-14 gün gecti varsa düsükte olsa kanda cikar yoksa bir daha test filan ugrasmam diye düsündüm
Vallahi sen benden cesaretlisin helal olsun. Ben hala gelip gidiyorum kan versem mi vermesem mi. Sırf sigara içiyorum diye kan vereceğim. Pozitifse sigarayı bırakırım

Canım evet, gebelik varsa büyük ihtimal çıkar artık kanda. Umarım pozitiftir ama olur da negatif gelirse bata kadar yine temkinli devam etmelisin diye düşünüyorum ilaç vs konularında. Günün geçer de hala olmazsan birkaç gün sonra bir kez daha kan verirsin. Öncesinde kanda çıkmayıp sonrasında öğrenenler de olabiliyor çünkü
Verdim canim 2 saat sonra cikiyor bakalim kismet :)

X