Reflüsü olduğu için onu memede bastiriyor doktorun demesine göre.İlaç verdi kullamiyorum iki gündür ben de bebek de rahat etti ilk defa 3 saat aralıksız uyudu yavrumNeden 15 dakikaya bir emziriyorsun?
2 saatte bir emmek istiyor uyku süresi hala uzamadı 3-4 saat uyusa keşke :)Kizlar 2 aydir ilk defa bebeğim 3/4 saat uyudu gün boyu.Reflüsü olduğu için sürekli emerek bastiriyordu.İlaç kullaniyoruz cocuk rahat etti sanirim.Böyle bende rahat ettim ki 3/4 saat aralıksız uyudum.Göğüslerim sütleni o vakitte.Oh böyle bir şeyse bebek bakmak kolaymiş ben 2 aydir ne cekmişim diyorum anneme:)Doktor 5 saate kadar uyuyabilir, sonra uyanmazsa uyandir dedi.Ben yine de evham yapip 3 saate uyandirip emzirdim.Sizler kaç saate kadar uyandirmiyorsunuz uyanana kadar mi?Bir de 3/4 saatlik uyku sonrasi memede kaç dakika kalip emiyor bebişler?
Neden 15 dakikaya bir emziriyorsun?
Net üzerinden bulduğunuz belli kistaslari baz almayın, Başlangıç kilosu ile güncel kilosu arasındaki farka göre hesaplayıp buluyorlar.Doktor size ona göre bilgi vermiştir. Çok içinize sinmediyse başka doktora da danışın İstersenizKafamı karıstırdı bu doktor
Kizlar 2 aydir ilk defa bebeğim 3/4 saat uyudu gün boyu.Reflüsü olduğu için sürekli emerek bastiriyordu.İlaç kullaniyoruz cocuk rahat etti sanirim.Böyle bende rahat ettim ki 3/4 saat aralıksız uyudum.Göğüslerim sütleni o vakitte.Oh böyle bir şeyse bebek bakmak kolaymiş ben 2 aydir ne cekmişim diyorum anneme:)Doktor 5 saate kadar uyuyabilir, sonra uyanmazsa uyandir dedi.Ben yine de evham yapip 3 saate uyandirip emzirdim.Sizler kaç saate kadar uyandirmiyorsunuz uyanana kadar mi?Bir de 3/4 saatlik uyku sonrasi memede kaç dakika kalip emiyor bebişler?
İyiyim canım sen nasılsın? Bebiş de iyi memlekete gittik geldik uğrayamadım buralaraEfsane geri döndü ..Aramıza hoşgeldinizNasılsınız Bebiş nasıl?
Net üzerinden bulduğunuz belli kistaslari baz almayın, Başlangıç kilosu ile güncel kilosu arasındaki farka göre hesaplayıp buluyorlar.Doktor size ona göre bilgi vermiştir. Çok içinize sinmediyse başka doktora da danışın İsterseniz
Merhaba Reflü olduğuna işaret eden şey neydi.. Sürekli kusuyor muydu? Yada başka şeyler Bahsedebilir misiniz
neden sagıyorsunuz canımSağdığım memeyi veriyorum son süt olayı var ya belki yağlı sütü sağamamışımdır diye . Sonra diğer memeyi veriyorum
bi kaç geve öyle uyudu şimdi normale dondu gbı gece 12 de uyudu mesela 3 de uyandı 5 gbi gerı uyudu sabahda 7 gbı uyandı.kılo alımıda normale donuoKac saat uyuyo gece
Birde tek gogusde kalmayi dene
Bizim doktorumuz oyle onerdi tek gogus yap dedi
Bence de çok normal. Doktordan doktora değişiyo heralde. Benimki o kadar alsaydı bırak fazla demeyi, idare eder diyecekti heraldeBugün doktora gittik 1 aylık Olucaz persembe günü cok kusuyor diye gittik cok emiyor ondan dedi fazla kilo almıs emzirme aralıgını arttır dedi 3200 dogdu 3.gün 3 40 düşmüştü bugun 4.150 cıktı günlük alımon üstünde ondan migdesi kaldırmamıstır dedi sizdeki gelişimler nasıl? İnternette normal gözüküyor bu kg
Bazen bebegim memedeki bütün sütü boşaltamıyor doyunca bırakıyor fazlasını sağıp saklıyorum sütüm az olduğu günler onlardan takviye yapıyorum canım. Mesela dün akşam doymadı bir poşet ısıtıp verdim öyle uyuduneden sagıyorsunuz canım
O zaman bez kullanmanın mantıgı ne saçma geldi bana açıkcasıbenım kızım köpük kaka yapıo ya zorlanıo baya yaparken nieki acaba.bi kaç gün önce olmuştu geçmişti şimdi yine öyle.saglıkocgnı arayp soracagım.birde kaka takip ediyim die altnı açkodm sureklı şimdi onada alıştı sanırım altnı açmadan pek kaka yapmıor hafıf kirletio ben altnı açınca yapıo iyi bişey mi kötümü bilemedm.
kv oğlunu öyle yapıomş altına gazete acıomş kakasını ona yaptrp beznı kırlettrmıomuş.onun sayesnde oğlum tuvaltnı erken ogrendi dio.1 yasındamı 1.5 yasndamı ne gece gundz öğrenmiş.
Canım çocuk kucağımda bide gaz çıkaramayınca 1 veya 2 mil Leslie açıyorum beraber yapıyoruz oda gazını çıkartıyor. Yani deniyor en azından. Bende bacakları çalıştırmış oluyorum. Ama gram gitmiyor anlamadım. 40 çıkana kadar daha gider dedi herkes ama hiç bişey gitmiyorMasallah spor yapacak zamani nasil buluyosun canim yaa ben valla basimi kasiyacak vakti zor buluyom ya
onun zamanında bezler eldee yıkanıomş.ama kızındada aynı şeyı yapmışO zaman bez kullanmanın mantıgı ne saçma geldi bana açıkcası
İyiyim canım sen nasılsın? Bebiş de iyi memlekete gittik geldik uğrayamadım buralara
Ben hamilelik oncesi kilomdan 1kilo vermisimCanım çocuk kucağımda bide gaz çıkaramayınca 1 veya 2 mil Leslie açıyorum beraber yapıyoruz oda gazını çıkartıyor. Yani deniyor en azından. Bende bacakları çalıştırmış oluyorum. Ama gram gitmiyor anlamadım. 40 çıkana kadar daha gider dedi herkes ama hiç bişey gitmiyor
Ben de mama ve anne sütüyle besliyorum önce meme sonra mama veriyorum önce golden goat kullanıyordum hiç kakasında sıkıntı olmadı sonra değiştireyim dedim similac kullandım yavrum 4 gün kakasını yapamadı acile götürdük 7 güne kadar yapamaması normal dediler fitil verdiler öyle yaptı şimdi tekrar yapamıyor 4. Gün bugün ve çok huzursuz sürekli gergin kaka yapamadığı için mamadan oldu sanırım tekrar golden aldırdım bugünHem mana hem meme veren anneler. Ne kadar emzirip ne kadar mama veriyorsunuz. Kızım erken doğdu kuvezde kalmıştı biliyorsunuz. İlk hafta hem emzirdim ama hiç kilo almadı diye doktor emzirme sonrası 60 cc mama var ne kadar içerse demişti. Ben nerdeyse saatlerce emziriyorum artık bunaltınca mama veriyorum. Bazen hepsini içiyoru. Sorunumuz maalesef kaka 2 gün yapmıyor sonra benim yardımımla yapıyor ve çok sert geliyor. Bunhafya kontrolümüz var 1 aylık olacak doktora sorucam ama kızım çok ağlıyor muhtemelen ondan dolayı. Mamamız hip marka. Sizin durum nasıl.
Ah ah darısı bana. Benim evde 5 yaşında bir kızım daha bar hiç durmuyorum ama gitmiyor. Öyle düzendi yemekde yemek bişey engelliyor ama anlamadım. Tekrar kan tahlili yaptırıl bakıcam biBen hamilelik oncesi kilomdan 1kilo vermisim
Evin rutini valla
Bizde değiştirdim aptamili denicem doktor onun sindirimi daha kolay dedi. Golden ilk başta başlayacaktım ama en çok alerji yapan marka dediler. Şimdi yine yapamadı bekliyorum olmadı tekrar değiştireceğimBen de mama ve anne sütüyle besliyorum önce meme sonra mama veriyorum önce golden goat kullanıyordum hiç kakasında sıkıntı olmadı sonra değiştireyim dedim similac kullandım yavrum 4 gün kakasını yapamadı acile götürdük 7 güne kadar yapamaması normal dediler fitil verdiler öyle yaptı şimdi tekrar yapamıyor 4. Gün bugün ve çok huzursuz sürekli gergin kaka yapamadığı için mamadan oldu sanırım tekrar golden aldırdım bugün