- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
Canım ilk hamileliğimde senin gibiydim küçük sprey şişesi içine tuzlu su yapmıştım yanımda dolaştırıyordum iyi geliyordu. Şimdide hafif tıkanır gibi umarım önceki gibi olmaz çünkü gerçekten rahat nefes almayı özlüyor insan.Kızlar burun spreyi kullanıyorum dayanamıyorum artık çok zararı olur mu ya vicdanım el vermiyor ama nefes alamıyorum hiç
Öncelikle geçmiş olsun inşallah olmuştur bu kez belirti olarak bende bel ağrısı gögüs hassasiyeti bir de duygusal olarak sinirli gergin bazen çok durgundum bir de sivilce çıktı gitti adete yakın tekrar çıkardı bida çıkmadı meselamerhaba kızlar.hepinizin gebeliği hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı olur inşallah. ben haziran 2020 annesi olacaktım.maalesef kimyasalmış.kendiliğinden düştü. sat 8 ekim.bekliyorum heyecanla. sizlern belirtisi nelerdi göze çarpan belirtiler.yazabilirseniz sevinirim
Endişelenme canım. Öyle üç beş günden birşey olmaz. Bunun için dahiliyeye gitmen gerekiyor. Onlar değere göre ilaç başlıyor. Belkide hiç gerek yoktur. Ama ihmal etme en kısa zamanda Dr a göster sonuçlarını. Belki tahlilleri tekrarlar.Sağlık ocağındaki doktor da ilk başlarda olur dedi ben de oluyormuş diyerek erteledim umarım geç kalmamışımdır 5 gün falan oldu
İnşaAllah ya bir stres bitiyor diğeri başlıyor ne kadar zormuş bu işler böyle analarımızın kıymetini bilelim vallaEndişelenme canım. Öyle üç beş günden birşey olmaz. Bunun için dahiliyeye gitmen gerekiyor. Onlar değere göre ilaç başlıyor. Belkide hiç gerek yoktur. Ama ihmal etme en kısa zamanda Dr a göster sonuçlarını. Belki tahlilleri tekrarlar.
Allah yardımcın olsun canım sprey bağımlılık olur sahiden bir doktor azarlamıştı beni resmenÇok çok kötü Allah ım bana nefesimi ver mide bulantısı olsun onun yerine diye dua ediyorum kafayı yedim
Kaç ay sürmüştü peki bu durumCanım ilk hamileliğimde senin gibiydim küçük sprey şişesi içine tuzlu su yapmıştım yanımda dolaştırıyordum iyi geliyordu. Şimdide hafif tıkanır gibi umarım önceki gibi olmaz çünkü gerçekten rahat nefes almayı özlüyor insan.
Bugün 3. gün oldu kullanalı kar etmedi zaten o da bugün dua ediyorum sadeceAllah yardımcın olsun canım sprey bağımlılık olur sahiden bir doktor azarlamıştı beni resmen
Doğumdan bi süre sonra geçmiştiKaç ay sürmüştü peki bu durum
Bende de aynı canim bı çözüm bulursan bana da haber et çok huzursuzumValla vermedi ben kendim aldım serumu da denedim yok olmuyor, östrojen hormonu mukozalardaki kanı şişiriyormuş on hamileden üçünde oluyormuş bu da bana patladı. En kötüsü de doğuma kadar sürenler çok
Korktuğum bu işteDoğumdan bi süre sonra geçmişti
Salı günü kadın doğuma randevum vardı kbb'ye de aldım canım ikisinin de görüşlerini alınca muhakkak haber veririm sana da bahtsız bedeviyiz yemin ederimBende de aynı canim bı çözüm bulursan bana da haber et çok huzursuzum
Nadir olan kötü belirtilerin tümünü yaşıyorum vallaSalı günü kadın doğuma randevum vardı kbb'ye de aldım canım ikisinin de görüşlerini alınca muhakkak haber veririm sana da bahtsız bedeviyiz yemin ederim
Merhaba canim ,inşallah sağ saglim kucağına alırsın..vajinal ultrasyonlami baktı yoksa karnından miBugün kalp atışını duydum şükürler olsunİnanılmaz bi duygu yazarken bile boğazım düğüm düğüm rabbim isteyen herkese versin inşallah 1 ay sonra ikili tarama için gitcez inşşlah
Karından sadece keseyi görebildik canım vajinalden bebişi gördükMerhaba canim ,inşallah sağ saglim kucağına alırsın..vajinal ultrasyonlami baktı yoksa karnından mi
Ben de öyle sanmıştım şu burun tıkanıklığım olmasa prenses gibi bir hamilelik yaşıyordum şu anNadir olan kötü belirtilerin tümünü yaşıyorum vallahani filmlerde güle oynaya geciyodu
Umarım atlatırız doğuma kadar sürmez aglayasim geliyo nefes alamayıncaSalı günü kadın doğuma randevum vardı kbb'ye de aldım canım ikisinin de görüşlerini alınca muhakkak haber veririm sana da bahtsız bedeviyiz yemin ederim
Benim prenses gibi gecmiyo valla tüm süren bulantılarım ve sürekli kasik ağrılarim var başıma bile vuruyo ağrıBen de öyle sanmıştım şu burun tıkanıklığım olmasa prenses gibi bir hamilelik yaşıyordum şu anUyurken nefes almaya çalışmaktan dişlerimi sıkmışım bir de bunun ağrısını çekiyorum sabah sabah
Hepsi var sende demek Allah yardımcın olsun ya inşallah çok çekmezsin, çekmeyizBenim prenses gibi gecmiyo valla tüm süren bulantılarım ve sürekli kasik ağrılarim var başıma bile vuruyo ağrı