Amin inş cnm sende inş güzel haberler verirsin bizeSağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallh cnm
İnşallah allahın izniyle görürsünüz sizdeGözünüz aydın.Benim sat 13 ekim ben de duyabilirim diye düşünüyorum.Salı günü küçücükte olsa bebeği ve yolk sacı görmüştük.Peki ultrason görüntüsünde bebek boyutu nedir?
Cumartesi hepsi açık oluyor benim bildiğim. 7ye kadar.Hafta sonu bütün eczaneler kapalı olur bitane nöbetici olur yada bir kaçtane
Hmm benim bulunduğum sehirde 2 gün nöbetci oluyor hafta sonuCumartesi hepsi açık oluyor benim bildiğim. 7ye kadar.
Amin insallh cnmAmin inş cnm sende inş güzel haberler verirsin bize
Başka ildemi öyle acaba. İstanbulda cumarteside bütün eczaneler açıkHafta sonu bütün eczaneler kapalı olur bitane nöbetici olur yada bir kaçtane
İnşallah allahın izniyle görürsünüz sizdeyarım santim:))))
5+2 de crl 0.13 olarak ölçülmüştü büyümüştür inşallah şimdiyeanası kurban.
Evet kapalı ne yazık kiBaşka ildemi öyle acaba. İstanbulda cumarteside bütün eczaneler açıkeczacı çok yakın arkadaşım var her gün mutlaka bir posta uğrarım. İki saat önce oradaydım hatta. . Diğer şehirlerde mi kapalı acaba.
Gözün aydınKızlar müjdeee minik fasulyemin sesini duyduk çok şükür yarabbimDarısı tüm bekleyenlere
MaşaAllah daim olsun canım
Gözümüz aydın o zaman :) demiştim sana :))
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizdenGözün aydın çok sevindim
Gözünaydın canım ne mutlu sana cok sevındımKızlar müjdeee minik fasulyemin sesini duyduk çok şükür yarabbimDarısı tüm bekleyenlere
Çok sağol cnmGözünaydın canım ne mutlu sana cok sevındım
14. Günü beklemelisin. 3 gün daha sabretKizlar bugün çatlatma ignemin 11.gunu ve adet günüm adet olmadım ama sizce bişey varmı acaba biseyler. test yapsam cikarmi
Önceki gebeliği de vardı. İlaç kullanıyorsun. Eğer sizde de çıktıysa hemen ilaca başlamalısın.Kızlar tsh değeri yüksek çıkan var mı
Benim ilk tahlilimde de yüksekti çok az doktor dahiliyeye yönlendirdi, ayrıntılı tahlili tekrarladık. Bu sefer iyiymiş değerim sadece ayda bi kere tahlili tekrarlayalım dedi doktorum. Yüksek çıksa da sorun değil takipte olup ilaç kullanılıyormuş sadece. Geçmiş olsun canımKızlar tsh değeri yüksek çıkan var mı
Az önce burnuma bol naneli yoğurt çorbası koktu.ben de şaşırdım evi aradım taradım acaba komşulardan mı geliyor diye.Size de her yer kokuyor mu çıldırıcam her şey kokmaya başladı