- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
Mide kazınması bende de var özellikle sabahları.Dediğiniz gibi duygusallık da var.Ama henüz bulantı yokBenim de başladı sabah bulantı, günün her saati de mide kazınması çok fenaac gibi hissediyorum ama tokum öyle bir durumdayım
Bu arada öğretmenler gününüz kutlu olsun temmuz annelerinden öğretmen olan arkadaşlarında öğretmenler gününü kutluyorumHepsi var sende demek Allah yardımcın olsun ya inşallah çok çekmezsin, çekmeyiz
Midem kara delik gibi bu ara diyorum bendeBenim de başladı sabah bulantı, günün her saati de mide kazınması çok fenaac gibi hissediyorum ama tokum öyle bir durumdayım
Hıh bir de çok duygusalım ağlıyorum herşeye neden böyle bilmiyorum bu kadarı normal mi
Kilom 90 son adet tarihim 13 eylül ama benim ki geç döllenme olduğu için son adet tarihi tutmuyor gebelik haftamı şuan 6+5 haftalığızkilo ve son adet tarihi?
Ben de ilk ögrendiğimdem beri hep kız geçiyor içimdenKizlar bebeklerinizin cinsiyeti ilk gunden icinize dogdumu , benim ki hep erkekmis gibi geliyor ruyamda et kebap vs goruyorum anlamida erkek bebek diyor zaten ilk bebegim ne veririse hayirlisini versin sadece his sizdede varmi boyle hisler
Gözün aydın canimKarından sadece keseyi görebildik canım vajinalden bebişi gördük
Siz daha göremediniz mi 8. Haftadasınız. Yoksa doktora mı gitmediniz benim gibiGözün aydın caniminşallah darısı bize
Bu ayın 18 de gittim ,vajinal bakti kese var dedi ama gec dollenme oldugu icin embriyo yok dedi o yuzden haftaya tekrar gel dedi bu yine gidecem ..insallah hersey yolundadırSiz daha göremediniz mi 8. Haftadasınız. Yoksa doktora mı gitmediniz benim gibi
Çok teşekkür ederimBu arada öğretmenler gününüz kutlu olsun temmuz annelerinden öğretmen olan arkadaşlarında öğretmenler gününü kutluyorum
Sonuclariniz gayet iyi benceKızlaaar merhaba ilk beta 2 bin di 2 gün sonra 6 bin oldu 2 gün sonra 14 bin oldu 2 gün sonra yani bugün 24 bin oldu. SIzce degerlerim nasil yukseliyor iyi mi bi sikinti var gibi duruyormu? Ilk gebeligim kimyasal gebelikti dusmustu bu 2. Gebeliğim ve korkuyorum söylediğim degerler nasil sizce ?
Yağlanma değil de hızla uzadı gibi geliyor bana.dip boyam gelmiş hemen.Sizin de saçlariniz hizli yağlanmaya başladi mi?
Bilgisi olan yok mu lutfen benzer durum yasayan varsa geri donus yapsin . Ihtiyacim var hanimlar . Teşekkür ederimKızlaaar merhaba ilk beta 2 bin di 2 gün sonra 6 bin oldu 2 gün sonra 14 bin oldu 2 gün sonra yani bugün 24 bin oldu. SIzce degerlerim nasil yukseliyor iyi mi bi sikinti var gibi duruyormu? Ilk gebeligim kimyasal gebelikti dusmustu bu 2. Gebeliğim ve korkuyorum söylediğim degerler nasil sizce ?
Canım gayet güzel ilerlemiş normal.Kaç haftalık şu anBilgisi olan yok mu lutfen benzer durum yasayan varsa geri donus yapsin . Ihtiyacim var hanimlar . Teşekkür ederim
Normalde 2 kat artış beklenir sizin çok fazla katlamış çoğul gebelik olabilirKızlaaar merhaba ilk beta 2 bin di 2 gün sonra 6 bin oldu 2 gün sonra 14 bin oldu 2 gün sonra yani bugün 24 bin oldu. SIzce degerlerim nasil yukseliyor iyi mi bi sikinti var gibi duruyormu? Ilk gebeligim kimyasal gebelikti dusmustu bu 2. Gebeliğim ve korkuyorum söylediğim degerler nasil sizce ?