2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar burun spreyi kullanıyorum dayanamıyorum artık çok zararı olur mu ya vicdanım el vermiyor ama nefes alamıyorum hiç

merhaba kızlar.hepinizin gebeliği hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı olur inşallah. ben haziran 2020 annesi olacaktım.maalesef kimyasalmış.kendiliğinden düştü. sat 8 ekim.bekliyorum heyecanla. sizlern belirtisi nelerdi göze çarpan belirtiler.yazabilirseniz sevinirim
Merhaba benimde ilk hamileliğim kimyasal gebelikti ve kendiliğinden düştü çok ağrılı ve kötü bir dönemdi. Ama 2 ay sonra tekrar hamile kaldim şuan 5 + 2 yim canım ☺️üzülme deneyeme devam et korunma bence bide ☺️

Kızlar burun spreyi kullanıyorum dayanamıyorum artık çok zararı olur mu ya vicdanım el vermiyor ama nefes alamıyorum hiç

Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim kimyasal gebelikti kendiliğinden düştü malesef. 2 ay sonra tekrar hamile kaldim şuan 5 + 2 yim.Ogrenince doktora gittim tabiki 3 gün önce ama doktor düşük riskimin olduğunu kistimin olduğunu söyledi. Su an korkuyorum ve sürekli evde uzanıyorum. Kasık agrım çok var kistten dolayı ağrı yapıyormuş ve karnım da ağrıyor bu yüzden korkuyorum 😣 Benimle aynı durumda olan veya bilen varmi neler yapmalıyım 😣

Tuzluz su çek burnuna. spreydense eczaneden serum alıp burnuna şırınga ile sıkabilirsiniz. Bebeklerde de kullanılır bu. Spreyi doktorunuz verdiyse kullanın bence

Doktoruna sormak lazım canım ama genelde tavsıye etmıyorlar onun yerıne tuzlu su yap burnuna çek bıraz yakar ama açar burnunu spreyle aynı işi görür 🙂
Tuzlu suyu yapa yapa ciğerimi söktüm bana mısın demiyor ya sprey bile 1 saat sonra rahatlatıyor o da az yani yine de iyi geliyor biraz diye sıkıyorum ama vicdanım rahat değil 😔

Tuzlu suyu yapa yapa ciğerimi söktüm bana mısın demiyor ya sprey bile 1 saat sonra rahatlatıyor o da az yani yine de iyi geliyor biraz diye sıkıyorum ama vicdanım rahat değil 😔
Canım sprey bağımlılık yapıyor zaten onu da belli bir süreliğine öneriyorlar.Dikkatli kullan.aynı problem bende de var buhar makinası kullanıyorum.

O zaman baya kötü canım durum tuzlu su acmadıgına göre 🙄 buhar falan yap bide istersen belki faydası olur onunda işte insan bu saattede arayıp doktora falan soramıyor ki 😑

Tuzluz su çek burnuna. spreydense eczaneden serum alıp burnuna şırınga ile sıkabilirsiniz. Bebeklerde de kullanılır bu. Spreyi doktorunuz verdiyse kullanın bence
Valla vermedi ben kendim aldım serumu da denedim yok olmuyor, östrojen hormonu mukozalardaki kanı şişiriyormuş on hamileden üçünde oluyormuş bu da bana patladı. En kötüsü de doğuma kadar sürenler çok😶

Valla vermedi ben kendim aldım serumu da denedim yok olmuyor, östrojen hormonu mukozalardaki kanı şişiriyormuş on hamileden üçünde oluyormuş bu da bana patladı. En kötüsü de doğuma kadar sürenler çok😶
Yok yok kötü düşünme dur. Eğer durum bahsettiğin gibiyse ona spreyde fayda etmez sanırım. Ağzını kullan iyisimi. spreyide kullanma.

O zaman baya kötü canım durum tuzlu su acmadıgına göre 🙄 buhar falan yap bide istersen belki faydası olur onunda işte insan bu saattede arayıp doktora falan soramıyor ki 😑
Çok çok kötü Allah ım bana nefesimi ver mide bulantısı olsun onun yerine diye dua ediyorum kafayı yedim 🤭

Sinbonun var bi tane.İdareten almıştık ama bebekler içinde buhar makinası kullanan çokmuş o zamanda işimize yarar.
Ben de soğuk buhar aldım da ya makine iyi değil ya da istediğim nemi veremiyor havvaca diye bir marka.
Yok yok kötü düşünme dur. Eğer durum bahsettiğin gibiyse ona spreyde fayda etmez sanırım. Ağzını kullan iyisimi. spreyide kullanma.
Bugün son kez kullandım bi daha kullanmam o zaman 😣

Teşekkürler biraz netten baktım korktum açıkcası en iyisi hemen bir doktora görünmek
Benim ilk tahlilimde de yüksekti çok az doktor dahiliyeye yönlendirdi, ayrıntılı tahlili tekrarladık. Bu sefer iyiymiş değerim sadece ayda bi kere tahlili tekrarlayalım dedi doktorum. Yüksek çıksa da sorun değil takipte olup ilaç kullanılıyormuş sadece. Geçmiş olsun canım

Beni de ekler misiniz kızlar okuyamadım hiç, ne cok mesajlar birikmiş )
Sat 15.10.2019
Yaş 34
Kilo 64
Şehir manisa
Tahmini doğum tarihi 21.07.2020
2. Bebek

X