Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde ilk hamileliğim kimyasal gebelikti ve kendiliğinden düştü çok ağrılı ve kötü bir dönemdi. Ama 2 ay sonra tekrar hamile kaldim şuan 5 + 2 yim canım üzülme deneyeme devam et korunma bence bidemerhaba kızlar.hepinizin gebeliği hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı olur inşallah. ben haziran 2020 annesi olacaktım.maalesef kimyasalmış.kendiliğinden düştü. sat 8 ekim.bekliyorum heyecanla. sizlern belirtisi nelerdi göze çarpan belirtiler.yazabilirseniz sevinirim
Doktoruna sormak lazım canım ama genelde tavsıye etmıyorlar onun yerıne tuzlu su yap burnuna çek bıraz yakar ama açar burnunu spreyle aynı işi görürKızlar burun spreyi kullanıyorum dayanamıyorum artık çok zararı olur mu ya vicdanım el vermiyor ama nefes alamıyorum hiç
Tuzluz su çek burnuna. spreydense eczaneden serum alıp burnuna şırınga ile sıkabilirsiniz. Bebeklerde de kullanılır bu. Spreyi doktorunuz verdiyse kullanın benceKızlar burun spreyi kullanıyorum dayanamıyorum artık çok zararı olur mu ya vicdanım el vermiyor ama nefes alamıyorum hiç
Tuzlu suyu yapa yapa ciğerimi söktüm bana mısın demiyor ya sprey bile 1 saat sonra rahatlatıyor o da az yani yine de iyi geliyor biraz diye sıkıyorum ama vicdanım rahat değilDoktoruna sormak lazım canım ama genelde tavsıye etmıyorlar onun yerıne tuzlu su yap burnuna çek bıraz yakar ama açar burnunu spreyle aynı işi görür
Canım sprey bağımlılık yapıyor zaten onu da belli bir süreliğine öneriyorlar.Dikkatli kullan.aynı problem bende de var buhar makinası kullanıyorum.Tuzlu suyu yapa yapa ciğerimi söktüm bana mısın demiyor ya sprey bile 1 saat sonra rahatlatıyor o da az yani yine de iyi geliyor biraz diye sıkıyorum ama vicdanım rahat değil
O zaman baya kötü canım durum tuzlu su acmadıgına göre buhar falan yap bide istersen belki faydası olur onunda işte insan bu saattede arayıp doktora falan soramıyor kiTuzlu suyu yapa yapa ciğerimi söktüm bana mısın demiyor ya sprey bile 1 saat sonra rahatlatıyor o da az yani yine de iyi geliyor biraz diye sıkıyorum ama vicdanım rahat değil
Valla vermedi ben kendim aldım serumu da denedim yok olmuyor, östrojen hormonu mukozalardaki kanı şişiriyormuş on hamileden üçünde oluyormuş bu da bana patladı. En kötüsü de doğuma kadar sürenler çokTuzluz su çek burnuna. spreydense eczaneden serum alıp burnuna şırınga ile sıkabilirsiniz. Bebeklerde de kullanılır bu. Spreyi doktorunuz verdiyse kullanın bence
Hangisini kullanıyorsun canım?Canım sprey bağımlılık yapıyor zaten onu da belli bir süreliğine öneriyorlar.Dikkatli kullan.aynı problem bende de var buhar makinası kullanıyorum.
Sinbonun var bi tane.İdareten almıştık ama bebekler içinde buhar makinası kullanan çokmuş o zamanda işimize yarar.Hangisini kullanıyorsun canım?
Yok yok kötü düşünme dur. Eğer durum bahsettiğin gibiyse ona spreyde fayda etmez sanırım. Ağzını kullan iyisimi. spreyide kullanma.Valla vermedi ben kendim aldım serumu da denedim yok olmuyor, östrojen hormonu mukozalardaki kanı şişiriyormuş on hamileden üçünde oluyormuş bu da bana patladı. En kötüsü de doğuma kadar sürenler çok
Çok çok kötü Allah ım bana nefesimi ver mide bulantısı olsun onun yerine diye dua ediyorum kafayı yedimO zaman baya kötü canım durum tuzlu su acmadıgına göre buhar falan yap bide istersen belki faydası olur onunda işte insan bu saattede arayıp doktora falan soramıyor ki
Ben de soğuk buhar aldım da ya makine iyi değil ya da istediğim nemi veremiyor havvaca diye bir marka.Sinbonun var bi tane.İdareten almıştık ama bebekler içinde buhar makinası kullanan çokmuş o zamanda işimize yarar.
Bugün son kez kullandım bi daha kullanmam o zamanYok yok kötü düşünme dur. Eğer durum bahsettiğin gibiyse ona spreyde fayda etmez sanırım. Ağzını kullan iyisimi. spreyide kullanma.
Cnm naptın yaptınmı testSağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallh cnm
Benim ilk tahlilimde de yüksekti çok az doktor dahiliyeye yönlendirdi, ayrıntılı tahlili tekrarladık. Bu sefer iyiymiş değerim sadece ayda bi kere tahlili tekrarlayalım dedi doktorum. Yüksek çıksa da sorun değil takipte olup ilaç kullanılıyormuş sadece. Geçmiş olsun canım
Sağlık ocağındaki doktor da ilk başlarda olur dedi ben de oluyormuş diyerek erteledim umarım geç kalmamışımdır 5 gün falan olduÖnceki gebeliği de vardı. İlaç kullanıyorsun. Eğer sizde de çıktıysa hemen ilaca başlamalısın.