2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar bebeklerinizin cinsiyeti ilk gunden icinize dogdumu , benim ki hep erkekmis gibi geliyor ruyamda et kebap vs goruyorum anlamida erkek bebek diyor zaten ilk bebegim ne veririse hayirlisini versin sadece his sizdede varmi boyle hisler🤗 :anneadayı:
Ben de ilk ögrendiğimdem beri hep kız geçiyor içimden 🤗👼

D vitamini aşırı düşük bende. hamileliği öğrenince baktırmıştı doktor düşüktü şimdi daha da düşmüş. Güneşi de hiç sevmem depresif ruh haline de neden oluyormuş. Pazartesi takviye isteyecem artık doktordan ne verirse. Tek başına olunca insan pek sorun etmiyor bu sorunları ama bebişler söz konusu olunca iş değişiyor 🙄

Kızlaaar merhaba ilk beta 2 bin di 2 gün sonra 6 bin oldu 2 gün sonra 14 bin oldu 2 gün sonra yani bugün 24 bin oldu. SIzce degerlerim nasil yukseliyor iyi mi bi sikinti var gibi duruyormu? Ilk gebeligim kimyasal gebelikti dusmustu bu 2. Gebeliğim ve korkuyorum söylediğim degerler nasil sizce ?

Kızlaaar merhaba ilk beta 2 bin di 2 gün sonra 6 bin oldu 2 gün sonra 14 bin oldu 2 gün sonra yani bugün 24 bin oldu. SIzce degerlerim nasil yukseliyor iyi mi bi sikinti var gibi duruyormu? Ilk gebeligim kimyasal gebelikti dusmustu bu 2. Gebeliğim ve korkuyorum söylediğim degerler nasil sizce ?
Sonuclariniz gayet iyi bence

Bilgisi olan yok mu lutfen benzer durum yasayan varsa geri donus yapsin . Ihtiyacim var hanimlar . Teşekkür ederim

Normalde 2 kat artış beklenir sizin çok fazla katlamış çoğul gebelik olabilir

X