2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bir arkadaş herkes 35'ten küçük mü gibi bir şey sormuştu sanırım. Uygun değildim yazamadım o an. 39 ben. Üstelik ilk çocuk için deniyorum. Kendinizi yalnız ya da umutsuz hissetmeyin lütfen. Artık evlilik yaşı da yükseldiği için geç anne olan kişi sayısı arttı. Herhangi bir problem varsa, ilaç, takviye vs yapmanız gerekenleri yapın ve olumlu düşünün🙏🏼Olursa sağlıkla ne mutlu bize. İhtimal olduğu sürece denemeye devam. Yoksa da insanız, mutlaka çok üzüleceğiz ama her şeyin de hayırlısı. Evladın bile...🙏🏼

Zaten zor duruyorum. Biraz oyun oynayayım aklım dağılsın dedim. Adamın kullandığı isme bakın "BAT" hahhaha

Eklentiler

• IMG_20241127_172012~3.jpg
    IMG_20241127_172012~3.jpg
    139,3 KB · Görüntüleme: 13
Kizlar tam çope atiyodum böyle olmuş.kuruma çizgisi hiç çıkmazdı bu testte.gece yatarken bidaha yapicam
Eki Görüntüle 3511056
Aslında kuruma böyle olmaz gri gölge gibi olur diye biliyorum test kurumuş da değil tam anlamıyla zaten bende bebiş var pembiş pembiş baksana bir tane daha yap varda emin olursun 10 15 dakika bekle başında kuzum testi atma hemen

Canım bence regl tarihini bekle. Ben de bu akşam dayanamayıp kaset test yaptım ama negatif. Yarın regl günüm bakalım inşallah olmam.
Bende de sadece kaset test var 2 tane laboquick. Günüm geçerse yaparım artık. Ama iki gündür kahvemsi lekecik vardı ve bugün lekecik lekeye döndü. Yerleşme lekesi için geç şu an sanırım,12.gün bitiyor. Muhtemelen regl geliyor🤦🏼‍♀️ erken gebelik testim olsa yapardım sabah ama 🤭

X