- 27 Haziran 2019
- 586
- 432
Bence yap ben iğnenin 10. Günü ögrendim gün gün koyulaştı testimKizlar bugün çatlatma ignemin 11.gunu ve adet günüm adet olmadım ama sizce bişey varmı acaba biseyler. test yapsam cikarmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yap ben iğnenin 10. Günü ögrendim gün gün koyulaştı testimKizlar bugün çatlatma ignemin 11.gunu ve adet günüm adet olmadım ama sizce bişey varmı acaba biseyler. test yapsam cikarmi
O zaman hemen yapımBence yap ben iğnenin 10. Günü ögrendim gün gün koyulaştı testim
Merhaba beni de ekler misin sat 27 Eylül yaşım 28 kilom 54 uşak tahmini doğum tarihi 3 temmuzMerhaba kızlar evet liste için son adet tarihi yaş kilo şehir ve tahmini doğum tarihlerinizi alayım
Yaş 23 kilo 64 şehir izmir ilk bebek sat 26 eylülgörmemisim kusura bakma cnm yaş kilo şehir kaçıncı bebek bunları da yazar mısın?
Peki ozamnda hamileydin demi cnmO zaman hemen yapım
İğneden 14 gün sonra test yaptırıyor drlar. Doktorun şu zaman yaptır gibi birşey söylemedi mi. Telefonla falan druna sorsan. İğnelerde bhcg hormonu olduğundan pozitif çıkabiliyor bu yüzden erken yapılması önerilmiyor.Kizlar bugün çatlatma ignemin 11.gunu ve adet günüm adet olmadım ama sizce bişey varmı acaba biseyler. test yapsam cikarmi
Ya 12gun sonra gel dedi bana .bende yapmak istiyorum şimdiİğneden 14 gün sonra test yaptırıyor drlar. Doktorun şu zaman yaptır gibi birşey söylemedi mi. Telefonla falan druna sorsan. İğnelerde bhcg hormonu olduğundan pozitif çıkabiliyor bu yüzden erken yapılması önerilmiyor.
12 dediyse yap. Varmı testin. Hadi yap bizede haber verYa 12gun sonra gel dedi bana .bende yapmak istiyorum şimdi
Ben doktorun dediyini beklesem dokuz dogururum valla12 dediyse yap. Varmı testin. Hadi yap bizede haber ver
Peki hangi test markasını alım cnm fark edermiBen doktorun dediyini beklesem dokuz dogururum valla
E hadi yapsanaBen doktorun dediyini beklesem dokuz dogururum valla
Kız eşimi bekliyorum hafta sonu nöbetçi eczane arıyor garibimE hadi yapsana
Yakında hastane yok mu direk kanda baktırsan. Ben ucuz olanlardan almıştım. Predictor var biraz pahalı ama yanılmıyor. 7 de eczaneler kapanıyor koş al bir kaçtane uygunlardan.Peki hangi test markasını alım cnm fark edermi
Bugün tüm eczaneler açıkki. 7 den sonra nöbetçiye düşer.Kız eşimi bekliyorum hafta sonu nöbetçi eczane arıyor garibim
Hmm iyi o zaman alsın hemenBugün tüm eczaneler açıkki. 7 den sonra nöbetçiye düşer.
O zaman hemen yapım
Evim hastsneye biraz uzak cnm yaptigimda size haber vericemYakında hastane yok mu direk kanda baktırsan. Ben ucuz olanlardan almıştım. Predictor var biraz pahalı ama yanılmıyor. 7 de eczaneler kapanıyor koş al bir kaçtane uygunlardan.
Evet cnm hamilemişim ben iğnenin etkisimiki acaba dedim 10. Günden 15. Güne hergün bitane test yaptım hergün Bi tık koyulaştı en son çarşamba kan verdim 546 cıktı degerim salı randevum var hayırlısıyla da keseyi de görsek test markası demişsin 3 farklı 2 farklı markaydı farketmez yaniPeki ozamnda hamileydin demi cnm
Hafta sonu bütün eczaneler kapalı olur bitane nöbetici olur yada bir kaçtaneBugün tüm eczaneler açıkki. 7 den sonra nöbetçiye düşer.
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın insallh cnmEvet cnm hamilemişim ben iğnenin etkisimiki acaba dedim 10. Günden 15. Güne hergün bitane test yaptım hergün Bi tık koyulaştı en son çarşamba kan verdim 546 cıktı degerim salı randevum var hayırlısıyla da keseyi de görsek test markası demişsin 3 farklı 2 farklı markaydı farketmez yani