En güzeli tayt bence hemde cok rahat oluyorSadece üstü değil bacakları da bol sanki herhalde bacaktan da kilo alırız diye öyle yapıyorlar da çok erken olduğu belli
Bitlis'teyim kız zatürree olurumEn güzeli tayt bence hemde cok rahat oluyor
Abuuu ne işin varBitlis'teyim kız zatürree olurumBenim yerime de giy gerçekten rahat ☺
GörevAbuuu ne işin vargel butarafa daha kışa yeni girdik sayılır
Şükür canım ya :)) inşallah hepimiz için güzel şeyler olur :))Kız maşallah 9. Haftaya girdin :)) takviminde bile bebiş şekli var artık :)))
Evde tayt giyiyorum çok rahat ama okulda giydirmezler o taytı yaEn güzeli tayt bence hemde cok rahat oluyor
Evde tayt giyiyorum çok rahat ama okulda giydirmezler o taytı ya
Ben 5 sene oldu alalı hamile pantolonlarımı. Paçaları da normal ama modeller değişmiş olabilir. Üst giyimlerim de hep kısa kol. Hiçbirini giyemem artık :))) hastanede giydiğim gecelik bile duruyor. Belki de onu da giymem :)) yalnız gecelik çok rahat oluyor, alt üst giymedim ben o yüzden :)Sadece üstü değil bacakları da bol sanki herhalde bacaktan da kilo alırız diye öyle yapıyorlar da çok erken olduğu belli
Eğer daha ılıman bir yerde yaşıyorsan instagramda modadina diye bir sayfa var çok cici elbiseleri var kışlık, standart beden olduğu için hamileler de giyiyor. Ben almaya can atıyorum ama soğuk işteBen 5 sene oldu alalı hamile pantolonlarımı. Paçaları da normal ama modeller değişmiş olabilir. Üst giyimlerim de hep kısa kol. Hiçbirini giyemem artık :))) hastanede giydiğim gecelik bile duruyor. Belki de onu da giymem :)) yalnız gecelik çok rahat oluyor, alt üst giymedim ben o yüzden :)
İstanbula bu sene kış gelmiyor :)))Eğer daha ılıman bir yerde yaşıyorsan instagramda modadina diye bir sayfa var çok cici elbiseleri var kışlık, standart beden olduğu için hamileler de giyiyor. Ben almaya can atıyorum ama soğuk işte
Gözümüz aydın o zaman :) demiştim sana :))Kızlar müjdeee minik fasulyemin sesini duyduk çok şükür yarabbimDarısı tüm bekleyenlere
Onlar erkek çocuk bilmediklerinden öyle diyorlar. Erkek çocuk da farklı. Hepsinin kendine göre özelliği var. Hayırlı evlat olsunlar takmamkafana sen.Kızlar ya her yerde kız çocuk farklı diyorlar. Bu kez biz erkek anaları üzülüyoruzlütfen kızınız olursa bu cümleyi demeyin ben çok üzülüyorum...
MaşaAllah daim olsun canımKızlar müjdeee minik fasulyemin sesini duyduk çok şükür yarabbimDarısı tüm bekleyenlere
Bende 5 haftalik gittim keseyi gordu ama icinde bise varmi bilmiyorum Var oldugunu farzediyorumGittiğimde 5haftaydı bazı arkadaşlar görünce ben üzüldüm açıkçası
Maalesef evet arkadaşım. Tr deki denetim eksikliğinden her yediğimiz zehir kıvamında
Haklısın canım. Amiiinn..Onlar erkek çocuk bilmediklerinden öyle diyorlar. Erkek çocuk da farklı. Hepsinin kendine göre özelliği var. Hayırlı evlat olsunlar takmamkafana sen.
Gözün aydın çok sevindimKızlar müjdeee minik fasulyemin sesini duyduk çok şükür yarabbimDarısı tüm bekleyenlere