2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sadece üstü değil bacakları da bol sanki herhalde bacaktan da kilo alırız diye öyle yapıyorlar da çok erken olduğu belli
Ben 5 sene oldu alalı hamile pantolonlarımı. Paçaları da normal ama modeller değişmiş olabilir. Üst giyimlerim de hep kısa kol. Hiçbirini giyemem artık :))) hastanede giydiğim gecelik bile duruyor. Belki de onu da giymem :)) yalnız gecelik çok rahat oluyor, alt üst giymedim ben o yüzden :)

Eğer daha ılıman bir yerde yaşıyorsan instagramda modadina diye bir sayfa var çok cici elbiseleri var kışlık, standart beden olduğu için hamileler de giyiyor. Ben almaya can atıyorum ama soğuk işte

Kızlar ya her yerde kız çocuk farklı diyorlar. Bu kez biz erkek anaları üzülüyoruz lütfen kızınız olursa bu cümleyi demeyin ben çok üzülüyorum...
Onlar erkek çocuk bilmediklerinden öyle diyorlar. Erkek çocuk da farklı. Hepsinin kendine göre özelliği var. Hayırlı evlat olsunlar takmamkafana sen.

Kizlar bugün çatlatma ignemin 11.gunu ve adet günüm adet olmadım ama sizce bişey varmı acaba biseyler. test yapsam cikarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…