2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Önceden kötü bir tecrübe de yaşadıysanız bu iki katına çıkıyor.İnanın eve ultrason alıp 7 24 bakmak istiyorum.Bazıları hamile olduğunu bile anlamıyor umursamıyor hemen alışverişe başlıyor.Bizim gibiler de kaygılarla bekliyor.Allah hayırlısını versin.

Yok bu benim ilk ama uğraşlar sonucu oldu korkuyorum haliyle

Kızlar bende bugün kontrole gittim. 6+3 dedi drum.. tahmini 14 temmuzda olacak dedi.. hiç bişeyi kısıtlamıyorum istediğini yiyebilirsin dedi.. 15 gün sonra kontrole gidicem tekrar çağırdı. Kalp atışını duydum çok şükür.. öyle iyi geldi ki.. Fasulyeye benziyodu maşallah Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh

Ayyy kız Olsa hep Asya Defne istiyorduk bizde. Nasip buna inşallah.
Defne ismi benim de aklımdaydı çok narin bir isim Yanlız değilsin hepsini gördükten sonra da acaba bişey olur mu diyorum bitmeyecek bu aylar

Rabbim saglicakla kucagina aldirsin minikleri.betan nasil artiodu 4 kat olarakmiydi .benim arkadasimin basta 2 kat bile artmamis bi gitmiski ikitaneler benim kayin babam ikiz acaba diorum gerci 3 tane hamilelik gecrdi hepside tekti ama bakalim

Rabbim saglicakla kucagina aldirsin minikleri.betan nasil artiodu 4 kat olarakmiydi .benim arkadasimin basta 2 kat bile artmamis bi gitmiski ikitaneler benim kayin babam ikiz acaba diorum gerci 3 tane hamilelik gecrdi hepside tekti ama bakalim
Amin canım herkesin aynı olmuyor ben iki defa baktırdım ilk 124 tü iki gün sonra 428 oldu 3 kat falan arttı sonra baktırmadım aşılamayla olduğu için bizde ikiz olma ihtimali verdik ki öyle oldu İnşAllah sağlıkla sonuçlar

Maalesef öyle galiba
Hm ben turkiyede yasamiyorum
Burada tavuklarin ilac olup olmadigini hic duymadim acikcasi
Ozelliklede doktorumada ebe kadinada sordum (burada her randevuda once jinekolog sonra ebe kontrol yapar) sakincasi yok. Pismis herseyi yiyebilirsin
Cig bise yeme, pismemis seylerden sakin dedi.

7+2 oldum bu gün :) Progestan düşük tehlikesi olmadığı zamanlarda da veriliyor mu ki. Ben 2 gün şiddetli geçirdim kasık agrilarını bu gün sanki azalmaya başladı şükür.
Ben daha önce düşük yaptığım için ve kasık ağrım olduğu için verdi doktorum.Bendede iki gündür yoltu bugün biraz ütü yapıyım dedim yine başladı Allah yardım etsin heppimize insallah..

O zaman siz gönül rahahligiyla yiyin benim yerime de yiyin

Akıntınız var mı kızlar. Bende bi de 3 gündür beyaz renkli akıntı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…