- 19 Ocak 2016
- 1.556
- 1.222
- 29
Amin Rabb'im hepimize nasip etsin canımHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Rabb'im hepimize nasip etsin canımHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayy maşallah size bana umut oldunuz ya benim de bazı aksilikler kaynaklı yumurtlama dan bir gün önce oldu inşallah olurVallahi kızlar stres yapmayın aylardir tedavi görüyordum olmadı bu ay salmıştım eşimle sadece yumurtlama gününden bir gün önce beraber olduk farklı şehirlerdeyiz adetim normalde bugün gittim midem çok ağrıyor dayanamıyorum diye hamileyim daha iki haftalık 11 inde beraberlik oldu düşünün
üstü değil ama 34 varBenim gibi 35 yaş üstü gebe kalmaya çalışan var mı grupta
Ben de bi bakıyorum çok minik var gibi bi bakıyorum yok. Cuma günü testi tekrarlarım belki öyle daha net anlaşılırya bunlar fotoda çok görünmüyor. çok çok minik var gibide yok gibide
sen canlı görüyorsan vardır. telefonda çıkmıyor. geçen ay benimde öyle oldu. cuma günü dediğin gibi artar çıkartBen de bi bakıyorum çok minik var gibi bi bakıyorum yok. Cuma günü testi tekrarlarım belki öyle daha net anlaşılır
canım senin bat 30 kasım değil mi , bence biz acele ediyoruzArkadaslar maalesef kan sonucum cikti negatif benim
Ovülasyon testiyle mi takip etmiştinArkadaslar maalesef kan sonucum cikti negatif benim
Canim pcos var bende beklenen adet tarihi yok hekim sadece 30 unda bakabilirsin demisti idrar ile bende kan ile daha erken varsa cikar belki diyerek kan verdimcanım senin bat 30 kasım değil mi , bence biz acele ediyoruz
Ben de hiç yaşamadım ama yumurtlama döneminde de lekelenme şeklinde kan gelebiliyormuşKızlar yumurtllama dönemindeyim takvimden takip ediyorum şuan hafif pembe kırmızı kanama geliyor peceteye silince ama hiç yumurtlama döneminde böyle bir yaşamazdım Ekim ayinda kürtaj oldum üstüne adet gördüm ve şimdi bebek düşünüyoruz sebebi ne olabilir yaşayan var mı bilgi verir misiniz
Pcos varsa yumurtlamayı da ovülasyon testiyle takip etmediysen test için erken olabilir belki sandığından daha geç yumurtlamışsındır canımCanim pcos var bende beklenen adet tarihi yok hekim sadece 30 unda bakabilirsin demisti idrar ile bende kan ile daha erken varsa cikar belki diyerek kan verdim
Teşekkür ederim yanma hissiyatıda var çözemedim acaba kürtajdan sonra acele mi ettim ondan mı oldu diye endişe ediyorumBen de hiç yaşamadım ama yumurtlama döneminde de lekelenme şeklinde kan gelebiliyormuş
Doktora danıştın mı canım? Bazen ara vermek gerekebiliyorTeşekkür ederim yanma hissiyatıda var çözemedim acaba kürtajdan sonra acele mi ettim ondan mı oldu diye endişe ediyorum
İki ay dedi benimde 50 gün falan oldu sıkıntı olmayacağını düşünmüştüm burada kürtajdan sonda korunmayıp hamile olanları görünce heveslendim sanırımDoktora danıştın mı canım? Bazen ara vermek gerekebiliyor
2 ay dediği 2 regl dönemi görmek mi acaba ? Sen 2 kez regl gördün mü kürtajdan sonraİki ay dedi benimde 50 gün falan oldu sıkıntı olmayacağını düşünmüştüm burada kürtajdan sonda korunmayıp hamile olanları görünce heveslendim sanırım
Evet + usg ile catlamayi takip ettik. 13-14 kasim yumurtlama dönemiydi. Femara kullandim ama igne vurulmadim kendi catladi cünküOvülasyon testiyle mi takip etmiştin
üstü değil ama 34 var
canınız sagolsun bu ay herhani tedavi vs yapmısmıydınız.Arkadaslar maalesef kan sonucum cikti negatif benim