- 11 Eylül 2018
- 193
- 137
- 30
Benim ilk oğlum da 8 ay kanamam oldu bizde de erkek bebekte kanama olur derler geneldeAy bilmiyorum ki, biraz önce bi konuda okudum. Kız bebekler kanama yapabilirmiş :) oğlumda bi damla bi şey görmedim.
Hayırlısı da diyorum, kız da istiyorum napıyım. Gönül işte :)))
Allah ne derse o olur. Bekleyip görelim :)Benim ilk oğlum da 8 ay kanamam oldu bizde de erkek bebekte kanama olur derler genelde
Yok canım.Benim 4+4te 5binin üzerindeydi değer.sıkıntı yok demişti doktor.gözün aydın bu arada.yarın hemen keseye gitKızlar benimde kan sonucum çıkmış sat 19 kasim.
Teldeki uygulamaya göre 4+3
Beta HCG 2187 bu değere göre 5haftalik görünüyor.Değerde bir sıkıntı yoktur inşallah çok tedirginim
Teşekkür ederim canım.Biraa daha gecsin öyle gıdım diyorum belki kese gözükmez henüzYok canım.Benim 4+4te 5binin üzerindeydi değer.sıkıntı yok demişti doktor.gözün aydın bu arada.yarın hemen keseye git
Benim daha önce bu değerlerde vajinadan görünmüştü.Teşekkür ederim canım.Biraa daha gecsin öyle gıdım diyorum belki kese gözükmez henüz
Hmm anladim canim aminnn insallah insallahAmin canım herkesin aynı olmuyor ben iki defa baktırdım ilk 124 tü iki gün sonra 428 oldu 3 kat falan arttı sonra baktırmadım aşılamayla olduğu için bizde ikiz olma ihtimali verdik ki öyle oldu İnşAllah sağlıkla sonuçlar
Ben yinede organik olanindan alirim ya icim bi suphe girdi bikereO zaman siz gönül rahahligiyla yiyin benim yerime de yiyin ☺
Allahın izniyle inşallahGünaydın kızlar öğleden sonra kontrole gideceğim içimde fırtınalar kopuyor inşallah her şey yolundadır
inşallah canım dualarınızı bekliyorumAllahın izniyle inşallahbende dün gittim kalbini duyduk mercimeğn rabbim sana da nasip etsin
Maşallah size gözünüz aydın.bebegi girebildiniz mi tahmini doğum yapacağımız gün aynı ama ben çarşamba gittim kese simsiyahti beni 15 20 gün sonra çağırdı. Kalp atışı falan zaten dinlemedi canlanmasını bekleyeceğiz dediAllahın izniyle inşallahbende dün gittim kalbini duyduk mercimeğn rabbim sana da nasip etsin
Bi sorun yoktur inşallahMaşallah size gözünüz aydın.bebegi girebildiniz mi tahmini doğum yapacağımız gün aynı ama ben çarşamba gittim kese simsiyahti beni 15 20 gün sonra çağırdı. Kalp atışı falan zaten dinlemedi canlanmasını bekleyeceğiz dedi
Gözünüz aydın.Benim sat 13 ekim ben de duyabilirim diye düşünüyorum.Salı günü küçücükte olsa bebeği ve yolk sacı görmüştük.Peki ultrason görüntüsünde bebek boyutu nedir?Allahın izniyle inşallahbende dün gittim kalbini duyduk mercimeğn rabbim sana da nasip etsin
Zaten o kadar minik oluyorlar ki hemen öyle belli olmuyorlar.Ben sizinkinin boş gebelik olduğunu düşünmüyorum gününe göre geç döllenme olabiliyor.Bi de cihaz farkı çok önemli.Cihaza ve ona bakan kişiye göre değişiyor.ben 5+2de gittim doktorum prof. Eminim başka bir doktor olsaydı zor görürdü.Minicik kese kenarında bir çıkıntı fark etti.hemen arkasında belli belirsiz bir halka gördü bu da yolk kesesi dedi.O gördü ama biz göremedik o yüzden içini ferah tut.kimisi 5inde kimisi 8.haftasında görüp duyuyor.kendini üzme canım.Kesede ben bisey göremiyorum doktorda göremedi sanırım bana bisey de demedi 15 20 gün dedi ama acaba bos gebelik mi