- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
Ay hadi inşallah canım tatlı bir prensesin olsunKızlar bu kanama genelde kız bebek habercisiymiş. Ayy kanamaya bile sevinecek bir şey buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah canım tatlı bir prensesin olsunKızlar bu kanama genelde kız bebek habercisiymiş. Ayy kanamaya bile sevinecek bir şey buldum
Önceden kötü bir tecrübe de yaşadıysanız bu iki katına çıkıyor.İnanın eve ultrason alıp 7 24 bakmak istiyorum.Bazıları hamile olduğunu bile anlamıyor umursamıyor hemen alışverişe başlıyor.Bizim gibiler de kaygılarla bekliyor.Allah hayırlısını versin.Sürekli kaygılar bitmiyor ya.ilk önce kimyasal gebelik olabilir mi diye hayıflandık. Sonra ya dış gebelikse keseyi göremezsem diye korktum.simdi de keseyi gorduk ya bos gebelikse bebek gorunmezse korkusu başladı hiç mi bitmeyecek bu korkular sizde de var mı tek ben mi paranoya yapıyorum?
Yok bu benim ilk ama uğraşlar sonucu oldu korkuyorum haliyleÖnceden kötü bir tecrübe de yaşadıysanız bu iki katına çıkıyor.İnanın eve ultrason alıp 7 24 bakmak istiyorum.Bazıları hamile olduğunu bile anlamıyor umursamıyor hemen alışverişe başlıyor.Bizim gibiler de kaygılarla bekliyor.Allah hayırlısını versin.
Korkulacak birşey yok rubella ve toksoplazmaya bağışıklığınız var iggler onu söylüyor.Arkadaşlar en son doktorum bazı tahliller istedi. Bu gün sabah yaptırdım. Bazı sonuçlar beni çok korkuttu. Bilgisi olan var mı acaba?
İnşallahhhh :)Ay hadi inşallah canım tatlı bir prensesin olsun
Yok ya eşim de şaşırıyor. Bu şişkinlik ne diyor :)Bi tek ben de sanıyordum.gerçekten pantolonun düğmesi zor kapanıyor
Yok yok korkma.Kendine Allaha teslim et.O en iyisini bilendir bebişlerimiz ona emanet inşallah.Yok bu benim ilk ama uğraşlar sonucu oldu korkuyorum haliyle
İnşallah canımNe şanslısın valla inşallah bende iki çocuklu günleri görürüm ☺
Defne ismi benim de aklımdaydı çok narin bir isimAyyy kız Olsa hep Asya Defne istiyorduk bizde. Nasip buna inşallah.
Yanlız değilsin hepsini gördükten sonra da acaba bişey olur mu diyorum bitmeyecek bu aylarSürekli kaygılar bitmiyor ya.ilk önce kimyasal gebelik olabilir mi diye hayıflandık. Sonra ya dış gebelikse keseyi göremezsem diye korktum.simdi de keseyi gorduk ya bos gebelikse bebek gorunmezse korkusu başladı hiç mi bitmeyecek bu korkular sizde de var mı tek ben mi paranoya yapıyorum?
Rabbim saglicakla kucagina aldirsin minikleri.betan nasil artiodu 4 kat olarakmiydi .benim arkadasimin basta 2 kat bile artmamis bi gitmiski ikitaneler benim kayin babam ikiz acaba diorum gerci 3 tane hamilelik gecrdi hepside tekti ama bakalimAllah bağışlasın cümlesini. Bende şuan ikinci hamileliğim hakikaten oğlumda ilk ay çok tüylendim bunda pek olmadı gibi kızım olsun çok isterim tabi önce sağlıklı olsun ama benim şuan ikiz olduğu için hiç bir tahmin yürütemiyorum ilk doktora gitmeden rüyamda ikiz erkek bebek gördüm daha ikiz olduğundan haberim yoktu dün akşamda ikiz kız gördüm ilk hamileliğimi öğrenince erkek geçiyordu içimden anlayacağınız kafam çok karışık hepimizin hayırlısı olsun
Amin canım herkesin aynı olmuyor ben iki defa baktırdım ilk 124 tü iki gün sonra 428 oldu 3 kat falan arttı sonra baktırmadım aşılamayla olduğu için bizde ikiz olma ihtimali verdik ki öyle oldu İnşAllah sağlıkla sonuçlarRabbim saglicakla kucagina aldirsin minikleri.betan nasil artiodu 4 kat olarakmiydi .benim arkadasimin basta 2 kat bile artmamis bi gitmiski ikitaneler benim kayin babam ikiz acaba diorum gerci 3 tane hamilelik gecrdi hepside tekti ama bakalim
Bu turkiye icinmi gecerli?Tavuklar ilaçlı olduğu icin yenilmemesi tavsiye ediliyo organik bulma imkanı varsa orası ayrı
Maalesef öyle galibaBu turkiye icinmi gecerli?
Bence direk randevu alBende bugün öğrendim gebe olduğunu 413cıktı beta hcg kaç haftalık acaba doktora ne zaman gitsem
Hm ben turkiyede yasamiyorumMaalesef öyle galiba
Ben daha önce düşük yaptığım için ve kasık ağrım olduğu için verdi doktorum.Bendede iki gündür yoltu bugün biraz ütü yapıyım dedim yine başladı Allah yardım etsin heppimize insallah..7+2 oldum bu gün :) Progestan düşük tehlikesi olmadığı zamanlarda da veriliyor mu ki. Ben 2 gün şiddetli geçirdim kasık agrilarını bu gün sanki azalmaya başladı şükür.
O zaman siz gönül rahahligiyla yiyin benim yerime de yiyinHm ben turkiyede yasamiyorum
Burada tavuklarin ilac olup olmadigini hic duymadim acikcasi
Ozelliklede doktorumada ebe kadinada sordum (burada her randevuda once jinekolog sonra ebe kontrol yapar) sakincasi yok. Pismis herseyi yiyebilirsin
Cig bise yeme, pismemis seylerden sakin dedi.
Ben daha önce düşük yaptığım için ve kasık ağrım olduğu için verdi doktorum.Bendede iki gündür yoltu bugün biraz ütü yapıyım dedim yine başladı Allah yardım etsin heppimize insallah..