Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Ahahaha suan azcik bol m bedeni aldim normalde xs giyerdim 😂

Yaaa cok hos dinlemeyin olumsuz dusunceleri 🥹 bende turuncuya bayilirim. Hatta salon koltugum bile turuncu 🥳 baktikca icim aciliyoor 🤓
Tabiki dinlemeyip alacağım turuncu hastasi olarak bı sürü turuncu kıyafetim var neden lohusa takımım olmasinki 🙈

Ben lavanta kesesi düşündüm ama link falan yok henüz. Ay ne bileyim ya çok zor bir konu bazen de ben niye hediye veriyorum yav diye düşünüp vazgeçiyorum 😬
Ay sorma zaten her seyi ben yapıyorum hediyeyi de onlar getirsin diye düşünüyorum ara ara 😀 isimli çikolata düşündüm de

Kızlar yaa siz böyle yağlar çatlaklar kremler konuşurken gevşek gevşek nolacak yeaa anneliğin resmi felan diyordum gülüp geçiyordum 🙄 o iş öyle olmuyormuş iki günde hem göbekten hem bacaktan çatlayınca kendimi bi anda yerlerde hissettim hiç de öyle nolacak yaa değilmiş 🥺 yağlanıyordum ama bu kadar erken de çatlamayı beklemiyordum 😔
Kılo almayla ve genetik malesef siz daha fazla çatlamaması için devam edin.

Kızlar kom sitesinden baksanıza güzel gecelik ve pijama var fiyatları da uygun ve kom kalitesi, ben oradan da aldım şortlu bir takım, gecelik 400 tldi evde kullanım için ideal.

Ay gecen gördüm ben de alsam mı napsam diye düşündüm srn hangisinden aldın

Kızlarım...

Annemi kaybettikten sonra (kanserden vefat etti) tüm kardeşleri senin yüzünden öldü, iyi doktor bulamadın yoğun bakıma yatmasına izin verdin sen öldürdün gibi şeyler söylediler. Yoğun bakımdayken ben gidip görmeyeyim diye kendi içlerinde sıra yapıp erkenden gittiler (1.derede olduğum için giren olsa da yine de beni de soktular o ayrı)

Cenazede yanıma gelen giden olmadı. Yokmuşum gibi yapıp. Kendi aralarında taziye evi kurdular :)) kızı istemedi dediler :)))

Baba tarafıyla da, baba dahil senelerdir zaten görüşmem. Rabbim, eşim, 1 kuzenim ve birkaç yakın arkadaşım dışında da kimsem yok :))

O yüzden lütfen hiç kimse için kendinizi üzüp de doldurmayın. Bebeğime bakmam konusunda, lohusalık dönemimde de destek olacak yukarda saydıklarım dışında kimsem yok, bir gün hasta olsam eşimden başka idare edebilecek kimsem yok. Hamdolsun illa bi yolunu buluruz zaten o ayrı.

Maalesef dünyaya hepimiz tek gelip, tek göçüyoruz. Burada yaşadıklarımız ya bir sınav ya da sınav mükafatı diye düşünüp buna inanıyorum.

Bebeklerimiz bizim en büyük umudumuz olacak. Enseyi karartmak yok! 💗💗💗💓💓💓
Oyy kuzum ya neler yaşamışsın .işte herkesin sınavı bir ayrı allahım evladına ailene bağışlasın inşallah 🥰♥️

İşte bu 😀

Etiketi de çözdük 🥲🤣

Kızlar hepinize iyi akşamlar 💐
Benimde bugün kontrolüm vardı :)
Her şey yolunda çok şükür rahim ağzı uzunluğu vs sıkıntı yok 🤲🏻
Ancakkk bizim kız kilosu itibariyle 2 hafta önde görünüyormuş 🥲
Ben şeker yüklemesi yaptırmamıştım günlük ölçüm de yapabilirsin demişti doktorum. Ama şimdi bebek biraz ileride olduğu için şeker yüklemesi yapalım içimiz rahat etsin dedi.
Bebeğin suyu fazla değil ama kilo olarak öndeymiş.
Şeker yoksa ırsidir dedi umarım şeker yoktur 🤲🏻
Bir de şöyle bir durum var. Benim son adet tarihim 20 eylüldü. Ama gebeliğin başında geç döllenme olmuş diye doktorum bunu 28 Eylül olarak güncellemişti.
Şimdi de şeker yoksa 20 Eylülü baz alırız dedi bakalım nolacak 🤔
Böyle devam ederse de doğum tarihi öne çekilmiş oluyor.
Hayırlısı olsun bakalım 💖

Bu şu an oluyor mu size dar değil mi Şahsen benim karnım girmez ona :D
Benim bi bacağım anca :KK45:
Dikkatli incelemedim ama sanırım lohusa ürünü değil zaten. Saten olması kesimi bana onu düşündürdü. Fenteziiiiiii :KK8:
Evet bugünkü iletiler biraz moralimi bozdu. Rahim ağzımın ölçüsünü ben bilmiyorum bu zamana kadar uyarı da almadım mesela. Önümüzdeki kontrolde zart diye kısa mısa derse aynı duvara çarpılmışlığı yaşarım. Çünkü pek bişeye dikkat ettiğim söylenemez :(

Allah herkese kolay doğum nasip etsin canım kızlar.
Dr iyi diyor. Tamam iyiymiş diyip itimat ediyoruz. 🤷‍♀️ Aslında bundan daha fazla sorumluluğumuz da sanıyorum yok.
Ay burda okudum diye hatırlıyorum ama başka bir yerde mi okudum ki bilemedim şimdi🤔
Evet diyet yapıyordum aç tok genelde sınırın üstünde çıkıyordu. Bugün insülin başlancak 24-48 saat arası gözlem yapılarak dozun belirlencek dedi. Yarın sabah gideceğim inşallah. İlk defa oğlumdan ayrı kalacağım beni üzen bu oldu😕 Sağlık olsun artık
Ben, hani ilaca rağmen şeker düşmüyor. Dr müşahedesinde uzun zaman kalabilirsin gibi anladım. İlaç dozu doğru düzenlemek için yapılan kısa süreli bi yatış imiş 🤲🏼
Kızlarım...

Annemi kaybettikten sonra (kanserden vefat etti) tüm kardeşleri senin yüzünden öldü, iyi doktor bulamadın yoğun bakıma yatmasına izin verdin sen öldürdün gibi şeyler söylediler. Yoğun bakımdayken ben gidip görmeyeyim diye kendi içlerinde sıra yapıp erkenden gittiler (1.derede olduğum için giren olsa da yine de beni de soktular o ayrı)

Cenazede yanıma gelen giden olmadı. Yokmuşum gibi yapıp. Kendi aralarında taziye evi kurdular :)) kızı istemedi dediler :)))

Baba tarafıyla da, baba dahil senelerdir zaten görüşmem. Rabbim, eşim, 1 kuzenim ve birkaç yakın arkadaşım dışında da kimsem yok :))

O yüzden lütfen hiç kimse için kendinizi üzüp de doldurmayın. Bebeğime bakmam konusunda, lohusalık dönemimde de destek olacak yukarda saydıklarım dışında kimsem yok, bir gün hasta olsam eşimden başka idare edebilecek kimsem yok. Hamdolsun illa bi yolunu buluruz zaten o ayrı.

Maalesef dünyaya hepimiz tek gelip, tek göçüyoruz. Burada yaşadıklarımız ya bir sınav ya da sınav mükafatı diye düşünüp buna inanıyorum.

Ah ahhh ! 😔
Ne büyük acı. Ne büyük imtihan. 😔
Anneciğinin mekanı cennet olsun. 🤲🏼

Ben de nitelikli azınlıkla hayatımı devam ettirmek idealindeyim. Hayatımdan elenenler için üzülmüyorum. Önemli olan artık kendi çekirdek ailemiz ve kurduğumuz ilişkiler. Biz de kendi evlatlarımız için bu sağlam zemini kurmakla sorumluyuz. Geçen geçti, artık yeni şeyler söylemek lazım 💙

Kızlarım...

Sen çok güçlü bir kadınsın ve harika bir anne olacaksın ❤️☀️

Back
X