Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Buldum bu sefer 😂 kızlar ben turuncu hastasıyım o yüzden bu pijama takımına bayıldım bı önceki attığımı da evde giymek için istedim bunu hastanede diye düşündüm ama çoğu kişi aykırı renk seçimini hoş bulmuyo 😂

Yalnız dikkat edin. Bugün birden ciddili konulara girdik. :eek:

Her geçen gün doğuma yaklaşıyoruz ama bunu bugün daha iyi idrak ettim. Önümüzdeki günlerde de böyle sürprizler olabilir.

Evet bugünkü iletiler biraz moralimi bozdu. Rahim ağzımın ölçüsünü ben bilmiyorum bu zamana kadar uyarı da almadım mesela. Önümüzdeki kontrolde zart diye kısa mısa derse aynı duvara çarpılmışlığı yaşarım. Çünkü pek bişeye dikkat ettiğim söylenemez :(

Allah herkese kolay doğum nasip etsin canım kızlar.

Buldum bu sefer 😂 kızlar ben turuncu hastasıyım o yüzden bu pijama takımına bayıldım bı önceki attığımı da evde giymek için istedim bunu hastanede diye düşündüm ama çoğu kişi aykırı renk seçimini hoş bulmuyo 😂
Çok tatlıııı😍😍

Bebek hediyeliği ne düşünüyorsunuz kızlar ya benim kafam karısık mum kolonya fln olabilir kendi yapmak mı sipariş etmek mi güzel model bilenler linklesin 😀
Ben geçenlerde gördüm kolonya ve çikelata düşündüm 👯👯👯

Kolonya şişesi satılıyo, bi etiket bi de litrelik kolonya oldu bitti

Şeker takibi için yatış verilen? Hatırlayamadım. Başka topik olmasın ? 🤔

Sana yatış mı verildi ? o_O
Kaç çıkmıştı ki şekerin ? Diyet yapıyordun heralde.
Ay burda okudum diye hatırlıyorum ama başka bir yerde mi okudum ki bilemedim şimdi🤔
Evet diyet yapıyordum aç tok genelde sınırın üstünde çıkıyordu. Bugün insülin başlancak 24-48 saat arası gözlem yapılarak dozun belirlencek dedi. Yarın sabah gideceğim inşallah. İlk defa oğlumdan ayrı kalacağım beni üzen bu oldu😕 Sağlık olsun artık

Aynı durumdayız. Sadece işi düşünce arayan bir ablam var. Bir yere gidileceğinde evinden alır bırakırım, ihtiyacı olduğunda çocuklarına eşine ihtiyaçlarını tahsis ettim çokça zarara girsem de. yine de sıla-i rahim diye kesmiyorum muhabbeti ama benim ona ihtiyacım olduğunda her seferinde reddediyor. En son parasıyla bebeğime bakmasını dile getiremeden kırıcı şekilde ret yedim. Taşınıyoruz o yüzden, halbuki buraya o istedi diye taşındım. Şimdi istemiyor diye gidiyorum bu muhitten. Bebeğe görümcem bakacak ben çalışırken. Ne bileyim ablama güvenirim diye düşünmüştüm evet bakmak zorunda değil ama her seferinde duvarla karşılaşmak, ihtiyacın olduğunda basit bişeyde dahi ( bebeği geçtim) yapmaması çok üzücü. Ben onun her ihtiyacı olduğunda maddi manevi yanında oldum. Canı sağolsun sanırım onun istediği mesafede kalmak daha iyi olacak.
Arkadaşım dedi ben gelirim hastaneye refakat için diye. Sağolsun.
Ay dolmuşum tüm içimi döktüm hakkınızı helal edin 🥲

Bak bana 35imden sonra bi güncelleme geldi. Köşeli jetonun düşmesi mi dersin, gözlerimin açılması mı ?..

Aile için hep fedakarlık yapma, hep kendimden verme modundayım. Öyle yetişmişim. O idealize edilmiş. Herkesi “o da öyle biri, öyle kabul edelim” diye kodlamışım. Ama maalesef kimse beni olduğum gibi kabul etmemiş. 😔

İşte 35e gelince tabi o ara yaşadığım şeyler buna sebep, baktım ki ilişkiler hep benim emeğim. Ben yaptıklarımı yapmayı bıraktığım an hepsi bitti. :KK43:

Hani bi söz var ya “biraz da o çabalasın dedim, bi daha görüşmedik” aynı öyle oldu. Bu sefer kendime üzüldüm, kızdım. Herkese bu hakkı ben verdim. Çabama kıymet vermedim. Önceliği kendime değil, hep başkasına verdim diye. Kendimi düşünmeyi bencillik sanırdım. Hayır, değilmiş.

Ne acı ama aynı karından doğmakla kardeş olunmuyor. 😣 illa bi emek, illa bi paylaşım, bi samimiyet gerek. Yoksa sen o değirmene su taşımayı bıraktığın an, değirmen duruyor.

Sen de değerini anla, emeğinin kıymetini bil. 💙 İnsanın emeği, enerjisi, sabrı, hoşgörüsü sınırlı. Onu kim hak ediyorsa ona vereceğiz..

İns taşındığın yerde daha mutlu olursun. 🤗 Bu bebek sana ummadığın sevinçler getirecek. 💐
Kızlarım...

Annemi kaybettikten sonra (kanserden vefat etti) tüm kardeşleri senin yüzünden öldü, iyi doktor bulamadın yoğun bakıma yatmasına izin verdin sen öldürdün gibi şeyler söylediler. Yoğun bakımdayken ben gidip görmeyeyim diye kendi içlerinde sıra yapıp erkenden gittiler (1.derede olduğum için giren olsa da yine de beni de soktular o ayrı)

Cenazede yanıma gelen giden olmadı. Yokmuşum gibi yapıp. Kendi aralarında taziye evi kurdular :)) kızı istemedi dediler :)))

Baba tarafıyla da, baba dahil senelerdir zaten görüşmem. Rabbim, eşim, 1 kuzenim ve birkaç yakın arkadaşım dışında da kimsem yok :))

O yüzden lütfen hiç kimse için kendinizi üzüp de doldurmayın. Bebeğime bakmam konusunda, lohusalık dönemimde de destek olacak yukarda saydıklarım dışında kimsem yok, bir gün hasta olsam eşimden başka idare edebilecek kimsem yok. Hamdolsun illa bi yolunu buluruz zaten o ayrı.

Maalesef dünyaya hepimiz tek gelip, tek göçüyoruz. Burada yaşadıklarımız ya bir sınav ya da sınav mükafatı diye düşünüp buna inanıyorum.

Bebeklerimiz bizim en büyük umudumuz olacak. Enseyi karartmak yok! 💗💗💗💓💓💓

Selam hamillerim nasılsınız nasıl sizde durumlar iyidir inşallah. Dün akıntım arttı diye kontrol amaçlı hastaneye geldim meğer ki bebişiminn kesesi su sızdırıyormuş bir hengabe suyu geldi ters geliş ameliyat hazırlığında buldum kendimi neyse ki bri aklı başında olan illaki perinatoji bekletti . Suyum sızıyormuş ama fazla olanı atıyormuş yatışımı sağladılar hiç bir belirtim de yoktu kanımda enfeksiyon çıktı muhtemelen o tetikledi dmaardan antibiyotik tedavisine başladık.kızlar dua edin lütfen ya benim için daha 29. Haftalığız daha gelmeleri için çok erken 😞😣tutmaya çalışıyorlar ama ne kadar tutabilirler ki
Çok çok geçmiş olsun. Elbette tutunurlar. İçinizi ferah tutun siz. 💜

Kızlarım...

Annemi kaybettikten sonra (kanserden vefat etti) tüm kardeşleri senin yüzünden öldü, iyi doktor bulamadın yoğun bakıma yatmasına izin verdin sen öldürdün gibi şeyler söylediler. Yoğun bakımdayken ben gidip görmeyeyim diye kendi içlerinde sıra yapıp erkenden gittiler (1.derede olduğum için giren olsa da yine de beni de soktular o ayrı)

Cenazede yanıma gelen giden olmadı. Yokmuşum gibi yapıp. Kendi aralarında taziye evi kurdular :)) kızı istemedi dediler :)))

Baba tarafıyla da, baba dahil senelerdir zaten görüşmem. Rabbim, eşim, 1 kuzenim ve birkaç yakın arkadaşım dışında da kimsem yok :))

O yüzden lütfen hiç kimse için kendinizi üzüp de doldurmayın. Bebeğime bakmam konusunda, lohusalık dönemimde de destek olacak yukarda saydıklarım dışında kimsem yok, bir gün hasta olsam eşimden başka idare edebilecek kimsem yok. Hamdolsun illa bi yolunu buluruz zaten o ayrı.

Maalesef dünyaya hepimiz tek gelip, tek göçüyoruz. Burada yaşadıklarımız ya bir sınav ya da sınav mükafatı diye düşünüp buna inanıyorum.

Bebeklerimiz bizim en büyük umudumuz olacak. Enseyi karartmak yok! 💗💗💗💓💓💓
Herkesin hayatında ne hikayeler var. Umut oldunuz bana. Hayata baktığınız gibi güzel baksınlar size de. Hep güzelliklerle karşılaşın.

Bu şu an oluyor mu size dar değil mi Şahsen benim karnım girmez ona :D
Ahahaha suan azcik bol m bedeni aldim normalde xs giyerdim 😂
Yaaa cok hos dinlemeyin olumsuz dusunceleri 🥹 bende turuncuya bayilirim. Hatta salon koltugum bile turuncu 🥳 baktikca icim aciliyoor 🤓

Back
X