Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
artık korkmak yok canım bak ne güzel haberle geldin böyle. Bir kere kanama alanının artık olmaması bebeğinin sana tutunduğu anlamına gelir 12. hafta bitene kadar yatmaya devam et zor biliyorum bak ben de yatıyorum ama sonrası çok güzel olacak canım. En zorunu başardın bundan sonrası ferahlık olacak canım 😍😍🧿🙏
Desteğin için çok teşekkür ederim canım. Gerçekten bu 1 haftadır bana hep teselli verdin, umut oldun. Allah hepinizden razı olsun. Valla işimi yapan olduktan sonra yatmak da çok zor değil (😀) ama artık eşim çalışmaya başlayacak. İnşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci 🥰❤️

başka takipli olduğun doktorun yokmu canım ona da gidersin ondan alırsın ultrason görüntüsünü
Başka doktorum yok şu an canım. İlk görüştüğüm doktorla yolum kötü ayrıldı diyebilirim. Yoğun kanamayla gittiğimde ben bakamam dediği zaman ayırdım onunla yolumu. Cuma günü kontrole gidince onu da halledeceğim inşallah.

Desteğin için çok teşekkür ederim canım. Gerçekten bu 1 haftadır bana hep teselli verdin, umut oldun. Allah hepinizden razı olsun. Valla işimi yapan olduktan sonra yatmak da çok zor değil (😀) ama artık eşim çalışmaya başlayacak. İnşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci 🥰❤️
ne demek her zaman hep destek tam destek 😍 biz de destek olması için annemi çağırdık mecburen bende kalıyor 2 haftadır ben ayaklanana kadar kalacak mecburen siz de öyle bişeyler yapsanız.

Perinatoloji bölümüne gittim kızlar. İlk gidişimdi. Orhan Altınboğa’ya gittim bugün. Yani ben seçmedim onlar direkt ona yönlendirdiler. Çok ilgiliydi diyemem. Yanındaki hemşire ya da ebe diyeyim onlar ilgilendiler genelde. Bu Cuma gününe tekrar randevu aldım çünkü yine kan testi yapıldı bazı testlerim eksikmiş.
Ben de oradaki ilgiyi beğenmedim, ama normal kadın doğumda Necati Hançerlioğulları muhteşem bir doktor. Şehir’e gitmek sıkıntılı olmasa düzenli giderdim kendisine

Ben de oradaki ilgiyi beğenmedim, ama normal kadın doğumda Necati Hançerlioğulları muhteşem bir doktor. Şehir’e gitmek sıkıntılı olmasa düzenli giderdim kendisine
O zaman mutlaka ona da randevu alayım. Çok teşekkür ederim. Doktor önerisi almak çok iyi oluyor gerçekten. Çünkü deneyimlerim baya kötü ☺️

ne demek her zaman hep destek tam destek 😍 biz de destek olması için annemi çağırdık mecburen bende kalıyor 2 haftadır ben ayaklanana kadar kalacak mecburen siz de öyle bişeyler yapsanız.
Biz de öyle yapacağız galiba canım. Yani annem çalışıyor ama 1 hafta o izin alsa 2 hafta da eşim rapor alsa kurtarırız gibi süreci. Yeter ki miniğim iyi olsun.

Biz de öyle yapacağız galiba canım. Yani annem çalışıyor ama 1 hafta o izin alsa 2 hafta da eşim rapor alsa kurtarırız gibi süreci. Yeter ki miniğim iyi olsun.
en kötü ihtimalle eşin ölen yemeğini hazırlar sen sadece kalkıp alır geri yatarsın o kadar tuvalete de gidiyoruz bişey olmaz endişe etme. ağır kaldırma eğilme yeter

uuuu şehzade anası uyanmıııışşş :anneadayı:
isim düşünmeye başladınız mı bacımsuu
Anca uyandim askm aynen sjdjfjfjfj
İki secenegimiz erko icin hep vardi askim, bakiciiiz ama alti ayimiz var ajdjfjfjf
Bana kalsa dümdüz mis gibi ömer deniz filan koyup gececegim🩵

Back
X