- 3 Nisan 2023
- 2.123
- 1.893
- 63
- 38
Deniz çok güzelAnca uyandim askm aynen sjdjfjfjfj
İki secenegimiz erko icin hep vardi askim, bakiciiiz ama alti ayimiz var ajdjfjfjf
Bana kalsa dümdüz mis gibi ömer deniz filan koyup gececegim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniz çok güzelAnca uyandim askm aynen sjdjfjfjfj
İki secenegimiz erko icin hep vardi askim, bakiciiiz ama alti ayimiz var ajdjfjfjf
hakkındır valla şehzade meşalesini henüz seninle paylaşan olmadı sultanımızsın hfdjskhkeh ben sehzade tasiyorum yavrum biliyorsun simay sultan ajdjjddjdjd
10 saat uyumazsam rahat edemiyorum sjdjfjf
sen hele hiç alışkın değilsinbende en son cuma gitmiştim şimdi yarın tekrar gidicem sonrasında da 2 mayısa kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum![]()
iyi olduktan sonra dayanırız yahu ne yapalım. Çok dayanamazsam 28-29 gibi giderim yinesen hele hiç alışkın değilsin
ama yine 10 gün çok değil dayanırsın
dün akşam aileyle bi deniz restoranta gittik. baya herkes çoluklu çocuklu gelmişAnca uyandim askm aynen sjdjfjfjfj
aslında sana bişey söyliyim mi hiç gitmeyip ayda 1 gitseydik bile ortada hiçbişey yoktu aslındaiyi olduktan sonra dayanırız yahu ne yapalım. Çok dayanamazsam 28-29 gibi giderim yine![]()
shshdjdjdhd meger seymis hemsirem karistirmis cinsiyeti ajdjdjdjdhakkındır valla şehzade meşalesini henüz seninle paylaşan olmadı sultanımızsın hfdjskhk
Cool momyyyy yeermm
Yaaa minnosdün akşam aileyle bi deniz restoranta gittik. baya herkes çoluklu çocuklu gelmiş
yan masadan bir erkek çocuk sürekli bana çatal getirdi peçete getirdi, ufak daha 2-3 yaşlarında ama tüm hünerlerini sergiliyorAllahımmm nasıl tatlı herkes onunla ilgileniyordu
aklıma sen geldin dedim simuş ne şanslı erkek neşesi geliyor hayatına![]()
bende dayanamayacak gibiyim. 2 hafta sonraya devlete randevu yapıştırdım hemenbeni doktor 1 ay sonra çağırdı yine dayanabilir miyim bilmem![]()
Ahahaha yaCool momyyyy yeermm![]()
Mavis gozlu olsa direkt deniz koyardim sanirim yaDeniz çok güzel![]()
Oyy oglusumm diyişii yükleniyoorrrAhahaha yaoglusum icinmis bu susler meger, yesin onu anasi ahdjjd
valla 7.haftadan sonra 12.haftada gitmiştim ama zor durdum cidden şimdi 13.haftadan sonra 1 ay sonra gel dedi demir vs yazmak kan tahlili yapmak için ama 1 ay dayanamayabilirimm sonra 20.haftada detaylı ultrason olacak zatenbende dayanamayacak gibiyim. 2 hafta sonraya devlete randevu yapıştırdım hemen
valla ben de çok sevinirimYaaa minnosvallahi cok guzel yetistirmemiz lazim diyorum esime, ileride esine ailesine hep yardimci olsun her is gelsin elinden, bu erkek isi diyip kenara cekilmesin. Bulasik da yikasin yemek de yapsin
benim hayallerin domestikligi peki ahdjdjdjdjd
Askim seni de aniden erko anasi olarak gorursem yamacimdan sevinirim valla
Bence özele gidiyorsan araya bir devlet randevusu sıkıştır. Benim beybi henüz küçük şöyle eli kolu olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. o yüzden 10+2ye falan bir randevu daha aldım. 1 ay dayanamam mahvolurumvalla 7.haftadan sonra 12.haftada gitmiştim ama zor durdum cidden şimdi 13.haftadan sonra 1 ay sonra gel dedi demir vs yazmak kan tahlili yapmak için ama 1 ay dayanamayabilirimm sonra 20.haftada detaylı ultrason olacak zaten
özele gidiyorum ama doktorum dayanamazsan gel diyo aslında görmeye istediğin zaman ama muhtemelen 2 haftaya giderimmBence özele gidiyorsan araya bir devlet randevusu sıkıştır. Benim beybi henüz küçük şöyle eli kolu olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. o yüzden 10+2ye falan bir randevu daha aldım. 1 ay dayanamam mahvolurum
Ahahahah ya keremi yiycem hem yakisikli hem anaci hem kucuk bir temizlik canavariOyy oglusumm diyişii yükleniyoorrrerkek analığı candır cann
arabayla marabaylada oynasann, sana olan bağlılığı cok baska oluyor gerçekten. Dünya yansa anam der yavrm benim
seninkide yakısıklımı yakısıklı anasına düşkün mutlu bir bebiş olucak
ev işi olayına gelince kerem beyfendi hele bi temizlemesn
gebertrm en sevdiği şey süpürmek, devamlı ev süpürğeiz mendil alır koltukları siler hsjdjdjd yerde bişi görsün bana hemen gösterir eeg diyo
![]()
Sen fetali bu cumartesi gittiginde mi vericeksin canikovalla ben de çok sevinirim
ama evet güzel yetiştirmek çok önemli. saygılı terbiyeli sabırlı bi çocuk olması lazım ki ilerde oğlum var diye şükredelim gurur duyalım.
sabırsızlıkla bekliyorum bende vallahi öğreneceğim günü