Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Anca uyandim askm aynen sjdjfjfjfj
İki secenegimiz erko icin hep vardi askim, bakiciiiz ama alti ayimiz var ajdjfjfjf
Bana kalsa dümdüz mis gibi ömer deniz filan koyup gececegim🩵
dün akşam aileyle bi deniz restoranta gittik. baya herkes çoluklu çocuklu gelmiş
yan masadan bir erkek çocuk sürekli bana çatal getirdi peçete getirdi, ufak daha 2-3 yaşlarında ama tüm hünerlerini sergiliyor:D Allahımmm nasıl tatlı herkes onunla ilgileniyordu :D
aklıma sen geldin dedim simuş ne şanslı erkek neşesi geliyor hayatına :D

Kızlar merhaba, Fetal dna testi yaptıranlar olmuştur. Çok fazla sayfa var hepsine bakamadım. Nerelerde yaptırdınız? Doktorum yaptırmamı önerdi. Ama o kadar firma ve yorum var ki. Tek tek arayacağım gibi firmaları fiyat ve süreler için. Önden iyi öneriler alırsam o kadar seçeneğim azalır:dua:

hakkındır valla şehzade meşalesini henüz seninle paylaşan olmadı sultanımızsın hfdjskhk
shshdjdjdhd meger seymis hemsirem karistirmis cinsiyeti ajdjdjdjd
Yarin insallah ekranda goruruz de rahatlariz ahdjdj🤣🤣 o aksam kayinvalidemler dugundelerdi, kayinpederim icin bizi rezil etti elaleme masa masa gezip erkek torun geliyor demis HAAHAHAH of en sevmedigim ataerkil kafalar🤣 benim babam su olaya iyi ki sahit olmadi diyorum bozulurdu dunurune ahdjdjd

dün akşam aileyle bi deniz restoranta gittik. baya herkes çoluklu çocuklu gelmiş
yan masadan bir erkek çocuk sürekli bana çatal getirdi peçete getirdi, ufak daha 2-3 yaşlarında ama tüm hünerlerini sergiliyor:D Allahımmm nasıl tatlı herkes onunla ilgileniyordu :D
aklıma sen geldin dedim simuş ne şanslı erkek neşesi geliyor hayatına :D
Yaaa minnos🥰 vallahi cok guzel yetistirmemiz lazim diyorum esime, ileride esine ailesine hep yardimci olsun her is gelsin elinden, bu erkek isi diyip kenara cekilmesin. Bulasik da yikasin yemek de yapsin 😍 benim hayallerin domestikligi peki ahdjdjdjdjd
Askim seni de aniden erko anasi olarak gorursem yamacimdan sevinirim valla

Ahahaha ya🌸🌸🥹🥹 oglusum icinmis bu susler meger, yesin onu anasi ahdjjd
Oyy oglusumm diyişii yükleniyoorrr🤩♥️♥️ erkek analığı candır cann 🤩 arabayla marabaylada oynasann, sana olan bağlılığı cok baska oluyor gerçekten. Dünya yansa anam der yavrm benim🤩 seninkide yakısıklımı yakısıklı anasına düşkün mutlu bir bebiş olucak🤩 ev işi olayına gelince kerem beyfendi hele bi temizlemesn 🤣 gebertrm en sevdiği şey süpürmek, devamlı ev süpürğeiz mendil alır koltukları siler hsjdjdjd yerde bişi görsün bana hemen gösterir eeg diyo 🤣

bende dayanamayacak gibiyim. 2 hafta sonraya devlete randevu yapıştırdım hemen
valla 7.haftadan sonra 12.haftada gitmiştim ama zor durdum cidden şimdi 13.haftadan sonra 1 ay sonra gel dedi demir vs yazmak kan tahlili yapmak için ama 1 ay dayanamayabilirimm sonra 20.haftada detaylı ultrason olacak zaten

Yaaa minnos🥰 vallahi cok guzel yetistirmemiz lazim diyorum esime, ileride esine ailesine hep yardimci olsun her is gelsin elinden, bu erkek isi diyip kenara cekilmesin. Bulasik da yikasin yemek de yapsin 😍 benim hayallerin domestikligi peki ahdjdjdjdjd
Askim seni de aniden erko anasi olarak gorursem yamacimdan sevinirim valla
valla ben de çok sevinirim :D
ama evet güzel yetiştirmek çok önemli. saygılı terbiyeli sabırlı bi çocuk olması lazım ki ilerde oğlum var diye şükredelim gurur duyalım.
sabırsızlıkla bekliyorum bende vallahi öğreneceğim günü

valla 7.haftadan sonra 12.haftada gitmiştim ama zor durdum cidden şimdi 13.haftadan sonra 1 ay sonra gel dedi demir vs yazmak kan tahlili yapmak için ama 1 ay dayanamayabilirimm sonra 20.haftada detaylı ultrason olacak zaten
Bence özele gidiyorsan araya bir devlet randevusu sıkıştır. Benim beybi henüz küçük şöyle eli kolu olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. o yüzden 10+2ye falan bir randevu daha aldım. 1 ay dayanamam mahvolurum

Bence özele gidiyorsan araya bir devlet randevusu sıkıştır. Benim beybi henüz küçük şöyle eli kolu olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. o yüzden 10+2ye falan bir randevu daha aldım. 1 ay dayanamam mahvolurum
özele gidiyorum ama doktorum dayanamazsan gel diyo aslında görmeye istediğin zaman ama muhtemelen 2 haftaya giderimm

Oyy oglusumm diyişii yükleniyoorrr🤩♥️♥️ erkek analığı candır cann 🤩 arabayla marabaylada oynasann, sana olan bağlılığı cok baska oluyor gerçekten. Dünya yansa anam der yavrm benim🤩 seninkide yakısıklımı yakısıklı anasına düşkün mutlu bir bebiş olucak🤩 ev işi olayına gelince kerem beyfendi hele bi temizlemesn 🤣 gebertrm en sevdiği şey süpürmek, devamlı ev süpürğeiz mendil alır koltukları siler hsjdjdjd yerde bişi görsün bana hemen gösterir eeg diyo 🤣
Ahahahah ya keremi yiycem hem yakisikli hem anaci hem kucuk bir temizlik canavari 😍😍😍 yakin otursaydik beboyu alip size getirirdim keremi gorsun ornek alsin kendine diye ajahajaha🤣🤣🥰🥰

valla ben de çok sevinirim :D
ama evet güzel yetiştirmek çok önemli. saygılı terbiyeli sabırlı bi çocuk olması lazım ki ilerde oğlum var diye şükredelim gurur duyalım.
sabırsızlıkla bekliyorum bende vallahi öğreneceğim günü
Sen fetali bu cumartesi gittiginde mi vericeksin caniko

Back
X