- 14 Mart 2025
- 61
- 102
- 8
Kızlar, sanırım ben boşanıcam. Zaten çok sorunlu bi evlilikti, bi süre ayrı yaşamıştık, çift terapisi alalım diyip tekrar birleştikten bi süre sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama bebeğe hiç sevinmemişti zaten hatta aldırsak mı demişti sonradan özür dilemişti ama bebekle hiç bağ kurmadı. 1 kere bile karnımı sevmedi ya da bebekle konuşmadı. Sürekli ilgisiz ve sorumsuzdu zaten ama birkaç gündür işleri bahane edip eve gelmiyor, beni arayıp sormuyor bile, kendimi geçtim bebeği merak eder insan. Bugün boşanmak istediğimi söyledim, onun da karşı çıkacağını sanmıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun, olmayanı zorla olduramayz.Babalık duygusu bebek doğduktan sonra da gelişebiliyor.
Benim 39+3 te sezeryan oldu.Bin kere maşallah diyim sütum hemen geldi ve fazlaydi.İns şimdi de öyle olur.Sezeryan geçiren sevgili annelere bir sorum var
Sezeryan olma ihtimalim yüksek
Ben acısından felan korkmuyorum, ilk doğumumda 2 gün suni sancı çekmiş biri olarak çokta beni korkutmuyorÜstüne basurum vardı popo deliğimde hepsi patlamış yırtılmıştı 40 gün oturamadım ben
Neyse asıl korkutuğum şey süt konusu
Sezeryan olunca süt geliyor mu, ne kadar süre sonra geliyor veya
Benim ilk gebeliğimde kızım maşallah inanılmaz kilo almıştı sütümden ötürü, gelişimi güzeldi
Anne sütü benim için çok önemli
Bi yazarsanız sevinirim
Canım seni asla korkutmak istemem ilk gebeliğin, bilmiyorsun o acıyı o yüzden insan anlamıyor
Ama bilerek doğuma girmek daha zor şuan ben çok korkuyorum normal doğumdan
Açılmam olmadı diye suni sancı verildi bana 2 gün açılma bekledik, sonra suyumu doktorun kendisi patlattı kocaman bir makas gibi bişeyle
Neyse bunların hepsi inan unutuluyor, o anki can havliyle insan kendini düşünüyor bebeği aklına gelmiyor ne yalan söylim ben yalvarıyodum sezeryana alın beni dayanamıyorum diye
Ama sonra geçiyor normal doğum aslında ilk başı zor sonrası kuş gibi hafifliyorsun
Fakat basur olayı biraz can sıkıcı işte onlar patlıyor, doktorun bebek için açtığı kesik ile o dipdibe olunca iki acı birden insanı mahvediyor
Doktoruna anlat basurum var normal doğumda zorlanırmıyım diye sor
Ben de seni korkutmak istemem ama sezaryanin sonradan çıkan acısı diyorum başka bişey demiyorum

Baya gerildigim günler oluyor ama pişman olmuyorumKızlar siz çok sinir olunca gerilince felan pişman oluyormusunuz ? Çok üzülüyorum bebeğimi geriyorum diye

Günaydın ,ben iki gün önce bir rüya gördüm .Hala etkisindeyimMerhaba günaydın kızlar. Nasılsıniz umarım hepiniz iyisinizdir. Napiyorsunuz. Ben bu hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum.