- 26 Temmuz 2016
- 1.394
- 576
- 123
Kac haftalık siniz oy masallah gobus cikmaya baslamis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftalık siniz oy masallah gobus cikmaya baslamis
ggözün aydın canım bol bol dua oku Rabbimin izniyle birşey olmazKızlar ben geldim. Bebeğimin durumu gayet iyi. SAT’a göre 8+6, ultrasona göre 8+5 çıktı. Aktif bir kanama alanım yok. Fakat progestana ve yatışa devam. Doktor olumlu konuştu ama risk tamamen geçti diyemeyiz dedi. Takipte kalacağız. O kadar korkuyordum ki kötü bir haber duymaktan ekranda miniğimi görünce dünyalar benim oldu![]()
aa nasıl vermezler kızAnkara Bilkent Şehir Hastanesi’nde muayene olanlara bir şey sormak istiyorum. Bana ultrason görüntüsü vermedi istememe rağmen. Cihaz çıkarmıyor dedi. Fotoğrafını çek dedi ama telefonum eşimdeydi. Çekemedim. Bu hep mi böyle olacak? Bebeğimin 1 tane bile fotoğrafı yok![]()
Çok teşekkür ederim canım benim. Valla bu ara mide bulantısından doğru düzgün beslenemedim bile ama küçük savaşçım kendi kendine çabalamış, büyümüşOyyy gözünaydın annesiii çok sevindim senin adına vallahi![]()
bol bol istirahat et bakalım büyüsün bebişin iyice
siyah istiyorum bulamadım hep kot var .İşyerine de tayt ile gidemiyorum .Yaz gelse de hep elbise giysem .Ben çok kilo alacam kesin karnım çok büyüyecekBen lcw nin hamile eşyalarını seviyorum cannm, bi bak istersen pantolon elbise hep ordan alıyormm. H& m de de var ama ben bidaha hamile kalmam artk die düşündüğümden prdan o kadar para vermiyim diyoö shdndnd
Ben de anlamadım. Vereyim dedi. Cihazla uğraştı. Çıkarmıyor cihaz, fotoğrafını çek dedi. Ben de ne bileyim de telefonla gireyim o stresle. Kaldı öyleaa nasıl vermezler kız
Onlar büyüdükçe hormonlar yükseldikçe bizim mide bulantıları coşuyor zaten ama olsun yeter ki sağlıkla gelsin miniklerimizÇok teşekkür ederim canım benim. Valla bu ara mide bulantısından doğru düzgün beslenemedim bile ama küçük savaşçım kendi kendine çabalamış, büyümüş![]()
Alll benden de o kadar yaa bazen son derece kız hissediyorum sonra aklıma geliyor yaaa nida oğlansa diye bütün kız perilerim kaçıyorHahshhshdjd yermmne zaman öğrencez abijim cinsiyetleri yaa cıldıvıcamm
![]()
Kusummm şimdi söyle bisey kimse seni zorla normal doğurtamaz o yüzden istemediğini belirtirsen doktorları kılıfına uyduruyor çokta kafaya takma o yüzdenkızlar planlı sezaryen yasaklanmış diye bi haber dolaşıyor ortalıkta aslı astarı nedir detay bilen var mı
Hahahahah bende ikincide pipiyi görmüştüm ama çaktırmadım çünkü çok heves ettiler balon patlatalım diye bunda da istiyorlar ama kararsızımKuşum ben 3 mayısta gidicem daha cok car ya off bende kağıda yazmasını isticem bizim bahçede bi balon patlatırım gariikeremde yapamadm direkt pipikoyu gördk die ama bu son bebem artk bunda yapayım
![]()
Kimisinin iç karin geniş oldugu için geç çıkabiliyor canım arkadaşımın 6. Yada belirginleşmişti göbeğiayy göbüşler çıkmış ben 3 gün sonra 14 haftalık oluyorum hala en ufak bir göbüşüm yok deliricem![]()
Bana vermişlerdi canım, hatta iki yerde de verdiler, hem perinatolojide hem normal kadın doğumda. Veriyorlar yani :)Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde muayene olanlara bir şey sormak istiyorum. Bana ultrason görüntüsü vermedi istememe rağmen. Cihaz çıkarmıyor dedi. Fotoğrafını çek dedi ama telefonum eşimdeydi. Çekemedim. Bu hep mi böyle olacak? Bebeğimin 1 tane bile fotoğrafı yok![]()
Bu arada sana orada yatış mı verdiler? Bana da verdiler ama ben istemedim, desene denk gelecektikAnkara Bilkent Şehir Hastanesi’nde muayene olanlara bir şey sormak istiyorum. Bana ultrason görüntüsü vermedi istememe rağmen. Cihaz çıkarmıyor dedi. Fotoğrafını çek dedi ama telefonum eşimdeydi. Çekemedim. Bu hep mi böyle olacak? Bebeğimin 1 tane bile fotoğrafı yok![]()
Allah yardımcın olsun. Eminim çalışırken 2 katı zordur. Bana evde yatmak bile zor geliyor çünkü. Ama dediğin gibi onlar için her şeye değerOnlar büyüdükçe hormonlar yükseldikçe bizim mide bulantıları coşuyor zaten ama olsun yeter ki sağlıkla gelsin miniklerimiz
11+2yim ve sabah arabada istifra ederek geldim işe. sözde bugün kendime söz vermiştim bol proteinli kahvaltıya başlayacaktım ama nerdeee gevrek ayran zor yedim
Benim şansıma olmadı o zaman ultrason görüntüsü almakBu arada sana orada yatış mı verdiler? Bana da verdiler ama ben istemedim, desene denk gelecektik![]()
Kime gidiyorsunBenim şansıma olmadı o zaman ultrason görüntüsü almakEvet Bilkent’te yattım geçen hafta 3 gün. Bugün de oradaydım. Bir gün denk geliriz belki belli mi olur
![]()
belki cihaz o an bozulmuştur .Ne zaman gidecen bir sonraki kontrole .Perinatolojiye mi gidiyorsun kadın doğuma mı ?Ben de anlamadım. Vereyim dedi. Cihazla uğraştı. Çıkarmıyor cihaz, fotoğrafını çek dedi. Ben de ne bileyim de telefonla gireyim o stresle. Kaldı öyle![]()
Bende cok iyi geldi ikisi de kahretsin ki …kızlar günaydınkola veya gazoz bulantıya iyi geliyo mu son çare onu deneyebilirim
artık korkmak yok canım bak ne güzel haberle geldin böyle. Bir kere kanama alanının artık olmaması bebeğinin sana tutunduğu anlamına gelir 12. hafta bitene kadar yatmaya devam et zor biliyorum bak ben de yatıyorum ama sonrası çok güzel olacak canım. En zorunu başardın bundan sonrası ferahlık olacak canımKızlar ben geldim. Bebeğimin durumu gayet iyi. SAT’a göre 8+6, ultrasona göre 8+5 çıktı. Aktif bir kanama alanım yok. Fakat progestana ve yatışa devam. Doktor olumlu konuştu ama risk tamamen geçti diyemeyiz dedi. Takipte kalacağız. O kadar korkuyordum ki kötü bir haber duymaktan ekranda miniğimi görünce dünyalar benim oldu![]()
başka takipli olduğun doktorun yokmu canım ona da gidersin ondan alırsın ultrason görüntüsünüBenim şansıma olmadı o zaman ultrason görüntüsü almakEvet Bilkent’te yattım geçen hafta 3 gün. Bugün de oradaydım. Bir gün denk geliriz belki belli mi olur
![]()