Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde muayene olanlara bir şey sormak istiyorum. Bana ultrason görüntüsü vermedi istememe rağmen. Cihaz çıkarmıyor dedi. Fotoğrafını çek dedi ama telefonum eşimdeydi. Çekemedim. Bu hep mi böyle olacak? Bebeğimin 1 tane bile fotoğrafı yok 🥹

Kızlar ben geldim. Bebeğimin durumu gayet iyi. SAT’a göre 8+6, ultrasona göre 8+5 çıktı. Aktif bir kanama alanım yok. Fakat progestana ve yatışa devam. Doktor olumlu konuştu ama risk tamamen geçti diyemeyiz dedi. Takipte kalacağız. O kadar korkuyordum ki kötü bir haber duymaktan ekranda miniğimi görünce dünyalar benim oldu 🥹
ggözün aydın canım bol bol dua oku Rabbimin izniyle birşey olmaz

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde muayene olanlara bir şey sormak istiyorum. Bana ultrason görüntüsü vermedi istememe rağmen. Cihaz çıkarmıyor dedi. Fotoğrafını çek dedi ama telefonum eşimdeydi. Çekemedim. Bu hep mi böyle olacak? Bebeğimin 1 tane bile fotoğrafı yok 🥹
aa nasıl vermezler kız

Oyyy gözünaydın annesiii çok sevindim senin adına vallahi :nazar: :KK200:
bol bol istirahat et bakalım büyüsün bebişin iyice
Çok teşekkür ederim canım benim. Valla bu ara mide bulantısından doğru düzgün beslenemedim bile ama küçük savaşçım kendi kendine çabalamış, büyümüş 🥹❤️

Ben lcw nin hamile eşyalarını seviyorum cannm, bi bak istersen pantolon elbise hep ordan alıyormm. H& m de de var ama ben bidaha hamile kalmam artk die düşündüğümden prdan o kadar para vermiyim diyoö shdndnd
siyah istiyorum bulamadım hep kot var .İşyerine de tayt ile gidemiyorum .Yaz gelse de hep elbise giysem .Ben çok kilo alacam kesin karnım çok büyüyecek

Çok teşekkür ederim canım benim. Valla bu ara mide bulantısından doğru düzgün beslenemedim bile ama küçük savaşçım kendi kendine çabalamış, büyümüş 🥹❤️
Onlar büyüdükçe hormonlar yükseldikçe bizim mide bulantıları coşuyor zaten ama olsun yeter ki sağlıkla gelsin miniklerimiz :anne:
11+2yim ve sabah arabada istifra ederek geldim işe. sözde bugün kendime söz vermiştim bol proteinli kahvaltıya başlayacaktım ama nerdeee gevrek ayran zor yedim

Hahshhshdjd yermm 🤣 ne zaman öğrencez abijim cinsiyetleri yaa cıldıvıcamm :halay:
Alll benden de o kadar yaa bazen son derece kız hissediyorum sonra aklıma geliyor yaaa nida oğlansa diye bütün kız perilerim kaçıyor 🤣🤣
kızlar planlı sezaryen yasaklanmış diye bi haber dolaşıyor ortalıkta aslı astarı nedir detay bilen var mı
Kusummm şimdi söyle bisey kimse seni zorla normal doğurtamaz o yüzden istemediğini belirtirsen doktorları kılıfına uyduruyor çokta kafaya takma o yüzden
Kuşum ben 3 mayısta gidicem daha cok car ya off bende kağıda yazmasını isticem bizim bahçede bi balon patlatırım garii🥰 keremde yapamadm direkt pipikoyu gördk die ama bu son bebem artk bunda yapayım🤣
Hahahahah bende ikincide pipiyi görmüştüm ama çaktırmadım çünkü çok heves ettiler balon patlatalım diye bunda da istiyorlar ama kararsızım
ayy göbüşler çıkmış ben 3 gün sonra 14 haftalık oluyorum hala en ufak bir göbüşüm yok deliricem :110:
Kimisinin iç karin geniş oldugu için geç çıkabiliyor canım arkadaşımın 6. Yada belirginleşmişti göbeği 😂

Bana vermişlerdi canım, hatta iki yerde de verdiler, hem perinatolojide hem normal kadın doğumda. Veriyorlar yani :)

Bu arada sana orada yatış mı verdiler? Bana da verdiler ama ben istemedim, desene denk gelecektik 😄

Onlar büyüdükçe hormonlar yükseldikçe bizim mide bulantıları coşuyor zaten ama olsun yeter ki sağlıkla gelsin miniklerimiz :anne:
11+2yim ve sabah arabada istifra ederek geldim işe. sözde bugün kendime söz vermiştim bol proteinli kahvaltıya başlayacaktım ama nerdeee gevrek ayran zor yedim
Allah yardımcın olsun. Eminim çalışırken 2 katı zordur. Bana evde yatmak bile zor geliyor çünkü. Ama dediğin gibi onlar için her şeye değer 😌

Bu arada sana orada yatış mı verdiler? Bana da verdiler ama ben istemedim, desene denk gelecektik 😄
Benim şansıma olmadı o zaman ultrason görüntüsü almak 🫠 Evet Bilkent’te yattım geçen hafta 3 gün. Bugün de oradaydım. Bir gün denk geliriz belki belli mi olur 😀

Ben de anlamadım. Vereyim dedi. Cihazla uğraştı. Çıkarmıyor cihaz, fotoğrafını çek dedi. Ben de ne bileyim de telefonla gireyim o stresle. Kaldı öyle 🤷🏻‍♀️
belki cihaz o an bozulmuştur .Ne zaman gidecen bir sonraki kontrole .Perinatolojiye mi gidiyorsun kadın doğuma mı ?

Günaydın kızzlar , randevusu olanlardan güzel haberler ve fotiler bekliyorumm. Malum daha randevuma 1 ay var :110:

Perinatoloji bölümüne gittim kızlar. İlk gidişimdi. Orhan Altınboğa’ya gittim bugün. Yani ben seçmedim onlar direkt ona yönlendirdiler. Çok ilgiliydi diyemem. Yanındaki hemşire ya da ebe diyeyim onlar ilgilendiler genelde. Bu Cuma gününe tekrar randevu aldım çünkü yine kan testi yapıldı bazı testlerim eksikmiş.

Kızlar ben geldim. Bebeğimin durumu gayet iyi. SAT’a göre 8+6, ultrasona göre 8+5 çıktı. Aktif bir kanama alanım yok. Fakat progestana ve yatışa devam. Doktor olumlu konuştu ama risk tamamen geçti diyemeyiz dedi. Takipte kalacağız. O kadar korkuyordum ki kötü bir haber duymaktan ekranda miniğimi görünce dünyalar benim oldu 🥹
artık korkmak yok canım bak ne güzel haberle geldin böyle. Bir kere kanama alanının artık olmaması bebeğinin sana tutunduğu anlamına gelir 12. hafta bitene kadar yatmaya devam et zor biliyorum bak ben de yatıyorum ama sonrası çok güzel olacak canım. En zorunu başardın bundan sonrası ferahlık olacak canım 😍😍🧿🙏

Benim şansıma olmadı o zaman ultrason görüntüsü almak 🫠 Evet Bilkent’te yattım geçen hafta 3 gün. Bugün de oradaydım. Bir gün denk geliriz belki belli mi olur 😀
başka takipli olduğun doktorun yokmu canım ona da gidersin ondan alırsın ultrason görüntüsünü

Back
X