Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
kızlar ben kurtlandım bu idrar meselesine gidip evin yakınındaki hastanede hem muayene oldum hem de bebemi gördüm 😂 idrar tahlili ve kültürü verdim oradaki doktor direkt ilaç verdi ama kendi doktoruma danışmadan kullanmıcam tabiki. Has doktorum hakkını helal etsin yapcak bir şey yok 😂

O zaman mutlaka ona da randevu alayım. Çok teşekkür ederim. Doktor önerisi almak çok iyi oluyor gerçekten. Çünkü deneyimlerim baya kötü ☺️
Mhrs’de randevusu zor bulunuyor ama oraya gidip bankodan direkt kendisine kayıt açtırabilirsin. Çok beklemiyorsun da, önemli olan hemşire tansiyon için çağırdığında gitmek, tansiyona aldıklarını orada sıraya alıyorlarmış çünkü. Ben de ekranda numaram çıksın diye boşuna bekliyordum 🤣 doktoru çok beğendim, hem kibar hem ilgili

Kızlar ben geldim. Bebeğimin durumu gayet iyi. SAT’a göre 8+6, ultrasona göre 8+5 çıktı. Aktif bir kanama alanım yok. Fakat progestana ve yatışa devam. Doktor olumlu konuştu ama risk tamamen geçti diyemeyiz dedi. Takipte kalacağız. O kadar korkuyordum ki kötü bir haber duymaktan ekranda miniğimi görünce dünyalar benim oldu 🥹
tebirler canim cok sevindim senin icin sukur bebeyin iyi dahada iyi olacaksiniz insallah😍

evet evet speklumla bakiliyormu onu soruyordum. 1 kap verdiler icinde 2 tane uzun cubuk gibi bisey vardi bi de idrar kabi. doktorun verdiyi listede ayri ayri yaziyordu idrar ve kultur ve kan testleri her halde o cubuk gibi seylere aliyorlar diye dusundum. ne zaman fitil kullandigimi sordular en az 2 gun gecmesi gerekirmis pazartesi gideceğim
Ben de devlette yaptırdım o yüzden dedim fitil derken progestan ilacı kastetmiştim 💕

her kesin bebisi iyiymis sukur🥰 bizimde bu gun ikili test cikti temiz geldi sukur. baska testlerde tromboz olanlar biraz asagi yukari cikmis zaten benim kan pihtilasma sorunum var iyne kullaniyorum yarin doktora goturucem testleri insallah buyuk bir sorun yoktur

Kızlar bu test sonuçları normal mi? Randevum Cuma günü. Dedim size bir sorayım önce 🫠

Eklentiler

• IMG_0082.webp
    IMG_0082.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0083.webp
    IMG_0083.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 41
Back
X