- 22 Kasım 2022
- 2.006
- 2.122
- 63
evet ya doktor ense kalınlığı meselesine falan baktıktan sonra ordan çıkıp direkt alsancağa nateranın labına gidip kan vercez. inşallah yolundadır herşeySen fetali bu cumartesi gittiginde mi vericeksin caniko
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya doktor ense kalınlığı meselesine falan baktıktan sonra ordan çıkıp direkt alsancağa nateranın labına gidip kan vercez. inşallah yolundadır herşeySen fetali bu cumartesi gittiginde mi vericeksin caniko
Tabiki yolunda olacak aaaevet ya doktor ense kalınlığı meselesine falan baktıktan sonra ordan çıkıp direkt alsancağa nateranın labına gidip kan vercez. inşallah yolundadır herşey
Azicik ic bi seferden bir sey olmaz lt lerce icmiceksin ya kiyamamkızlar ben kola içicem![]()
Ahahahah selams günaydınn
muhtemelen benTabiki yolunda olacak aaasuper senin de bi haftaya gelicek sonucun
oh cekiceksin
aman efendim öğle şerefleriniz hayrola hanım kızımız sizi çok yoruyor heralde uyumalara doyamadınızAhahahah selams günaydınn![]()
Ahahah kankim yaa alemsin kız evet bugün çok uyumuşum ama dün yoruldum yaaman efendim öğle şerefleriniz hayrola hanım kızımız sizi çok yoruyor heralde uyumalara doyamadınız![]()
çok geziyosun çokkk yorulursun tabiAhahah kankim yaa alemsin kız evet bugün çok uyumuşum ama dün yoruldum ya
Ondan ajaja
Doğru valla çok gezdim bu aralar biraz oturayım aajajsçok geziyosun çokkk yorulursun tabi![]()
Mhrs’de randevusu zor bulunuyor ama oraya gidip bankodan direkt kendisine kayıt açtırabilirsin. Çok beklemiyorsun da, önemli olan hemşire tansiyon için çağırdığında gitmek, tansiyona aldıklarını orada sıraya alıyorlarmış çünkü. Ben de ekranda numaram çıksın diye boşuna bekliyordumO zaman mutlaka ona da randevu alayım. Çok teşekkür ederim. Doktor önerisi almak çok iyi oluyor gerçekten. Çünkü deneyimlerim baya kötü![]()
tebirler canim cok sevindim senin icin sukur bebeyin iyi dahada iyi olacaksiniz insallahKızlar ben geldim. Bebeğimin durumu gayet iyi. SAT’a göre 8+6, ultrasona göre 8+5 çıktı. Aktif bir kanama alanım yok. Fakat progestana ve yatışa devam. Doktor olumlu konuştu ama risk tamamen geçti diyemeyiz dedi. Takipte kalacağız. O kadar korkuyordum ki kötü bir haber duymaktan ekranda miniğimi görünce dünyalar benim oldu![]()
ciktib mi kontrolden canımKızlar iyi geceler benim de yarın kontrolüm var. Bir ay bekledim bitti sonundaİnşallah güzel haberlerle gelirim 10+6 olduk
Cinsiyet haberi alan anneleri tebrik ediyorum
![]()
![]()
Benim de dün aklıma geldi. Arkadaşın kullanıcı adını hatırlayamadığımdan yazamadım. Umarım her şey yolundadırMelinaTur canim babacığın nasıl oldu sesin çıkmadı hiç
Ben de devlette yaptırdım o yüzden dedim fitil derken progestan ilacı kastetmiştimevet evet speklumla bakiliyormu onu soruyordum. 1 kap verdiler icinde 2 tane uzun cubuk gibi bisey vardi bi de idrar kabi. doktorun verdiyi listede ayri ayri yaziyordu idrar ve kultur ve kan testleri her halde o cubuk gibi seylere aliyorlar diye dusundum. ne zaman fitil kullandigimi sordular en az 2 gun gecmesi gerekirmis pazartesi gideceğim
Giremedim 2 gün cinsiyet ne çıktıAmin canim cumlemize nasip olsun![]()