2020 Şubat Anneleri

Benim doktorumda sadece kese görünmesine rağmen ultrason fotoğrafını verdi. O vermese benim hiç aklıma gelmzdi bile

Kızlar ben birşey soracağım, önceden Dr lar ultrason kağıdı verirdi bize muayeneden sonra artık vermiyorlar mı? Arkadaşım gidiyor Esenyurt dev. Has. Ne doktoru hiçbir şey vermiyormus şaşırdım
Bazı. Cihazlar çıktı vermiyor makineyle ilgili bir durum yani genel de devlet hastanelerinin cihazları çok iyi olmuyor

Merhaba Sonucunu bekliyorum LadyMorganas Bende senin gibi 8 ay önce geçidim. Değerğn yükselmesi önemli. Şimdi de 1 kre yaptırdım tahlil üstüne yaptırmadım, Bende merakla bekliyorum. Salı günü randevumum inş. Hepimizin hakkında hayırlısı

Merhaba kızlar. Biraz önce hastaneden geldim. Keseyi gördük şükür ☺ 4+5 dedi doktor. Ultrason görüntüsünü de verdi. Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar 6+3 üm çok şükür 3 haziranda keseyi gördük bugün doktora gidicez kalp atışı için inşallah duyarız çok huzursuzum neden bilmiyorum rüyalarımda ultrason resimleri görüyorum böyle değişik rüyalar görüyorum bebek görüyorum kucağıma alıyorum vs ilk gebeliğim düşük falan olmadı elham yaptım baya bi ne kadar dikkat etsemde korkuyorumm kalp atışını duyarmıyım bugün ?

Ultrason görüntüsü alan kızlar özelde mı devlette mı yazar mısınız şimdiye kadarki arkadaşlar özel dedi devlet vermiyor anlaşılan?

Bende az önce 184 sağlık bakanlığı ni aradım Avrupa yakasında hangi hastanelerde dogumhane var bilgi verecekler arayıp öğrenince buraya da yazarim

Tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin, kaç haftalık bebeğin? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Bu arada bi gun arayla degerim 630dan 654 olmuş iyimi sizce

Evet kızlar aradılar eğitim araştırmaların hepsinde var ama özellikle bu taraf yani Beylikduzu devlette 4 aydır doğumhane varmış gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ayrıca yenidoğan ünitesi de varmış

Hayırlı olsun canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…