üzülmemek elde değil ama bana ilk gebeliğimde doktorum eğer kendiliğinden düşük oluyorsa o bebek zaten sağlıksızdır demişti. sıkma canınıKizlar kanamam var ya
Galiba kendisi dusecek
Banada oyle geliyo canimmoralini bozmak istemem ama düşük gibi
Canım doktor progestan falan vermedi mi, bi yakınımda kanama olduğunda direk progrstan vermişti.Kizlar kanamam var ya
Galiba kendisi dusecek
Bana vermişti doktorum ama bı yararı olmadı yani yarar sağlamayacağını bilip vermemiş olabilir sonuçta ucuz birşey değil ve devlet karsilamiyorCanım doktor progestan falan vermedi mi, bi yakınımda kanama olduğunda direk progrstan vermişti.
Yok vermedi dedi beklicez kendisi dusecek sagliksiz dediCanım doktor progestan falan vermedi mi, bi yakınımda kanama olduğunda direk progrstan vermişti.
Insan ister istemez etkileniyo cnm allah kimseye yasatmasinKızlar düşük yaptınız diye kendinizi sıkmayin benimde ilk gebeliğim düşük oldu 2 ay sonra oğluma hamile kaldım 3,5 yaşında şu anda 1 senedir de 2. İçin korunmuyorduk en son olmayacak galiba boşver diyip kendimi rahat biraktigimda hamile kaldım şu an ağrılar var ama o da normal yeter ki rahat olun stres herşeyin sebebi bunu kendinize yapmayın.
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunYok vermedi dedi beklicez kendisi dusecek sagliksiz dedi
Aynen saol cnmÜzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun
Canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun.Mrb kizlar ilk betahcg 680 ti 2 gun sonra 630 dusmuş bugun kanamam var azcik hastanedeyim tekrar kan tahlili istedi
Ultrasyonla bakmadilar sizce beta hcg yukselmişmidir
Bu arada adetim 10 gecikmiş
Canim ben kizimda da simdi de devlet+ozel olarak ilerliyorum. Tahlil için devlet dogum icin ozel. Her ikisinde de ultrason goruntusu veriliyordu bana. Ama devletteki kalite olarak kötü, gozukmuyor hic bisey detayli.Ultrason görüntüsü alan kızlar özelde mı devlette mı yazar mısınız şimdiye kadarki arkadaşlar özel dedi devlet vermiyor anlaşılan?
Moralini bozma ben de ilk bebeğimi düşürdüm doktor sağlıksız bebek düşer dedi. Allah sagliklisini nasip etsinYok vermedi dedi beklicez kendisi dusecek sagliksiz dedi
Insallah canimMoralini bozma ben de ilk bebeğimi düşürdüm doktor sağlıksız bebek düşer dedi. Allah sagliklisini nasip etsin
Benim doktorum yolculuğa çıkabilirsin dedi ama 2 saat mola vererek. Yine de doktoruna danış canım imkanın varsa eğer.Kızlar bisey soracam yaa uzun yolculuk yapmak,arabayla.düşük tehlikesi yapar mj
Genellikle belirlenen tarihten önce oluyor doğum. Oğlum da takvim 11 temmuzu 30 haziranda doğdu. Sağlıklı olsunlar da ne zaman gelirlerse gelsinlerMerhabalar bizde 6+5 .1 şubat görünüyor dogum tarihimiz ben ocak anneleri subat anneleri heryere yazıyorummutluluk paylaştıkça çoğalıyor hepimiz sağlıklı huzurlu bir gebelik geciririz insallah bugün kalp atışlarını duyduk darısı bekleyenlere olsun
Devlete gidiyorum ben canım ama ben istedimUltrason görüntüsü alan kızlar özelde mı devlette mı yazar mısınız şimdiye kadarki arkadaşlar özel dedi devlet vermiyor anlaşılan?
Hayır daha gitmedim doktor bugün nöbetci yoğunmuş geç gidicem
Kızlar bisey soracam yaa uzun yolculuk yapmak,arabayla.düşük tehlikesi yapar mj