- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Yani para yatırmanın değerini üniversiteye fln giderken anlar anca geçen sene sokağa çıkma yasağı vardı o yüzden kimseyi çağıramadım bu sene istiyorum inşallah olur. Sizinde istanbulda farklı bir ortamda kutlayacak olmanız güzel olmuş bence kaana da değişiklik olur.Bizimde 2 gun sonra d.gunumuz. 1 aya yakındır İstanbul da annemlerdeyim bu sene burada kendi icimizde ve bir kac arkadaş ile kutlayacağız. Hediye almadık bu yaşta hediye kavramını çok kavrayamazlar diye düşünüyorum. Biz Kaan a 1 yaş doğum gününde hesap açtık her ay düzenli olarak onun adına para yatırıyoruz bence ilerisi için en güzel hediye bu cok sevineceginden eminim büyüyünce
Bu arada senin adına sevindim insan kendine vakit ayirabildikce mutlu oluyor
Keşke biraz daha vaktim olsa eşimle biraz daha baş başa kalabilsek diye düşünüyorum ama o biraz zor
Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun canımBravo sana tebrikler işe başlaman kendine böyle güzel vakit ayırman çok iyi geliyordur sana darısı başımıza
Bizim 20 ocaktı Doğum günümüz 2 sefer kutladk hediye almadık çevremizdeki herkes almış zaten anneanne babaanne teyze vs
Biz aileden uzaktayız birtek benim annemler var yanımızda o yüzden bize pek hediye gelmiyor zaten daha çok anlayacak yaşta değiller ama ben yinede bişeyler almak istiyorum. 1 yaş doğum gününde oto koltuğu almıştık
İşe gitmek hem çok iyi hemde çok zor ben yarım gün çalışıyorum hala melisadan dolayı ama tam gün çalışsam çok zorlanırım. Ağustosta tam güne dönecek o zaman çok daha zor olacak gibi geliyor. Yine de iyi tarafından bakmak istiyorum işe gitmek psikolojik olarak çok rahatlatıyor beni kafam dağılıyor