- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Kesinlikle işe başlamak bile fark ediyor evdeyken 4 günde bir duşa giriyordum resmen vaktim yok diyordum iş olunca en kötü gün aşırı giriyorum o bile iyi geliyor. Kızlar biraz fena oluyor sanki bizim melisa da öyle daha 10 aylık ama abisini hiçç rahat bırakmıyor sürekli ona gitmek istiyor yakasına yapışıyor resmen ay özgüvenli olsunlar boşver ben çekingen biriyimdir çocuklarım benim gibi olmasın tabi gereksiz özgüvende olmasın da orta bişeyler olsunlarİnşallah. Benim ilk 4-5 gün aşırı yoğun oluyordu. Doğumlardan önce böyle değildim. Kanama hafif lekeye bıraktı kendini. Yarın yinede bir arayacağım doktoru.
Aslında düzenli spor ve yürüyüş yapabilirim bu sayede zihnimi boşaltabilirim. İşe başlayınca illaki saça başa bakacağız oda iyi hissettirecektir.
İşe başlamak iyi gelecek diyorum ama ilk günler çocuklarımı çok özlerim. Şimdiden işe gideceğimi anlatıyorum. Öykü ama akşam geleceksin diyor. Evet diyorum. Öykü bu ara aşırı hareketli inatçı evde üzerini çıkarıp geziyor. Ne kadar ampul varsa açıyor. Gerekli olan yerde kapatıyor. Ayaklarını yere vura vura koşmalar bağır çağır şarkı söylemeler. Herşeyi bende yapıcam diyor Denizde ondan aşağı kalmıyor ama öykü ekstra zorlaştı. Deniz ilginç şeyler istiyor benden yok turta, yok donut. Oğlum sizi başka bir ailemi yetiştiriyor diyorum. Ha birde pizzamız var peynirli olacakmış. Hepsini yapıyoruz. Eşim de benim denizle değilde öyküyle işim var diyor denizle etkinlik kitabı yapıyorlar çok şey öğreniyor. 2 saat dışarı çıktım geldim ki eşim başım ağrıdı al şu kızını başımdan biraz yatmam lazım dedi öykü bana mı dedin dedi. Eşim fena bu, birşey de konuşulmuyor diyor. Öykü sütü bırakacağının farkında ama istemiyorum emicem diyor. Gece sinema kanalı açtım Deniz uyudu al yazmalım var. Öykü uyumadı tabi .sürekli filmle ilgili soru soruyor : o çocuk neden sürekli sarılıyor, kadın neden ağlıyor, neden böyle yaptı, neden öyle yaptı. Pes ettim diyalogları duyamadığım için kapattım sonra bizde sarılalım diyor öykü her an arkamda bana dokunup popon çok güzel diyor sonra benimki de güzel diyor Ben çok tatlıyım demez mi. Babanın özgüveni buna tesir etmiş galiba sürekli bir yeri acımış gibi yapıp yara bandı istiyor. Ağzı hafif şiş toparladı sayılır.
Pazartesiye az kaldı çıkıp bir iki bişey bakarım. Ankara baya soğuk bu günlerde. Son Özgür günlerim
Eşim ve Deniz salonda yatıyor gelin bizim yanımızda yatın diyorum ama kurtlu öykü denizi uyutmaz diyerek şimdilik ertelediler. Valla geniş yatakta yayıla yayıla yatmak çok keyifli
Beraber yatmak çok keyifli aslında da her gün salona yatak yap topla eziyet resmen birde bizim ev 2+1 çok küçük kalıyor. Eskişehirde bu sene son senemiz idare etmeye çalışıyoruz ama zorlanıyoruz baya.