- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
bu çocuklar bi alem yaa çok tatlılar amaaa valla çocuk bakmak çokk zor ben yanlız bakazdım kesinlikle sen iyi baktın bide uzakta alieden kimse yok yanında maşallahh diyeyimBugün çocuklar beni baya zorladı ikisi de kendi isteklerini yerine getirmem için çekiştiriyor beni. Öykü isteklerini asla ertelemiyor. Elimi yıkayıp yapayım dediğimde bile nasıl feryat ediyor. Deniz de sitem ediyor o biraz insaflı. Bir ara coştular oturup ağladım Deniz üzülme diye sarılıyor öykü hala tepene çıkıcam diyor. Sürekli sıvı gıdaları öykü döküyor bu kendim yapma etme işi bazen sinir bozucu oluyor
Poğaça yaptık beraber öykü şekil verdiklerimize parmağını bastırıyor hamurun üstünü koparıyor kızım yapma diyorum yapıcam diyor. Oğlaklar bu kadar inat mı oluyordu dün de ben erkek çocuğu olacam demez mi. Deniz de kız çocuğu olacakmış. Oldu dedim başka derdiniz var mı. Öykü sürekli çikolata istiyor Deniz de tablet. Yaşlandım artık dedim. Deniz: anne, sen yaşlanıp ölürsen kim bakar bize diyor. Kendinize artık kendiniz bakın oğlum dedim hayır bakamayız sen bakacaksın bize diyor. Yada sen yaşlan babam yaşlanmasın o bakar bize ne dersin diyor. İyi o baksın madem dedim
Bu ara merkür mü geri gidiyo venüsmü ileri gidiyor anlamadım ama bizim çocuklarda bi hoşlar yaman da herşeyi kendi yapmak istiyor yaptırmayınca da ağlıyor melisa da daha emekleyeniyor hatta destekli anca oturabiliyor ama kucakta durmak istemiyor kesinlikle sürekli yere koyalım diye ağlıyor yaman da bodoslama gidiyor kızı ezecek diye korkuyorum