Öykü artık 2 yaş sendromuna girmiş
valla senin işin de zor canım ya 2 çocuk tek başına bakmak gerçekten çok zor ama baksana zaman nasılda hızlı geçmiş hamileyken konuşuyorduk burda şimdi 2. Yaş günleri yaklaşıyo çocukların
İşe ne zaman başlayacaksın canım sana baya zor gelebilir işe gitmek 4 sene doğum izninden sonra
ben 4 ay ücretsiz izin almıştım ondan sonra bile zor gelmişti
Uykuyu sevmeyen bir çocuğun var demekki canım yapcak bişey yok biraz daha uykusuz devam
Bence yorgunluk etkilemiştir senin tansiyonunu tek başına çocuk bakmak gerçekten çok zor haftada bikaç gün kayınvalidenden yardım alsan aslında sana iyi gelir belki
Bizde 2 çocukla uğraşıyoruz valla Yaman da hiç yerinde durmuyor otururken bile totosunu bi o yana bi bu yana atıp duruyor
melisa da 6 aylık oldu artık yatmak istemiyor sürekli oturmak istiyor ama ben yanlız değilim annem babam ben akşam eşim idare ediyoruz bide bizim uykularımız fena değil yaman gece çok dönüyor onun haricinde bazen hiç uyanmıyor melisa da 2-3 saatte bir emmek için uyanıp geri uyuyor çok zorlanmıyorum o yüzden.
Ona da bi bakayım o zaman canım ya valla indirm kovalamaktan fenalık geldi Yamanın bezinin tanesi 3.80 tl oldu gözünün içine bakıyom tuvaleti öğrensin diye ama yaptıktan sonra söylüyor
Bio natural almıştım bende ama çok kalın gelmişti bez bana bide tam yaz ortasıydı pişik yapar korkusuyla almadım bidaha şimdi belki kullanabilrm ama