Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Kızlar dün bebişin kıyafetleri yıkadım bugün de ütülemeye başladım bi kaç tane ütüledim çok yoruldum hemen dinlenmeye geçtim ayaklarım şişti 36. Haftadan bildiriyorum ayakta durmak zorlaştı iyice 🥲
Ben 32 de halletmiştim şuan asla yapamaZmışım 😂 kolay gelsin canım

Bugün ben girdim nst ye karnım sert benim sürekli zaten, adet ağrısı gibi ağrı geliyor kasılırken tam o sırada 60 lara çıkıyor nst de 😂 bir kere 78 filan çıktı. Benim de bu kasılma sırasında her zaman belden gelmiyor. Bazen belime yayılıyor bazen kasığımı zorluyor sadece
Kac olması gerekiyor sancıların benimde belden değil

Valla bende bugün biraz yürüdüm eve kendimi zor attım biraz uyumuşum yemek yapmak için alarm kurmuştum zoooorla kendimi kaldırdım şimdi yemeğimi yedim yine yatağa attım kendimi. Hiçbir şey yapmaya halim yok ayakta kaldığımda sanki göbeğim yer çekimine karşı koyamıyor öyle bir baskı hissediyorum.😬

Kac olması gerekiyor sancıların benimde belden değil
40 ve üzeri düzenli olması gerekiyormuş doğum için. 100 filan olduğunda artık çatala alıyorlarmış açıldıysa ıkınma için. Benim şuan düzenli değil bazen 2 saatte bir geliyor 5 dk da bir bazen saatte 1-2 kere oluyor. Doktor şuan böyle ara ara olur, doğum başladığında çok sıklaşır ve süresi de şuankilere göre daha uzun olur dedi

Teşekkür ederim ben dolabının gelmesini bekledim direk yerleştireyim diye bilsem yapardım önceden 🥲
Olsun yavaş yavaş yaparsın, ütü masan küçükse yatağına otur oturduğun yerden yap. Bende küçük ütü masası var yatağın üzerine koydum oturarak yaptım zorlamadı o kadar

40 ve üzeri düzenli olması gerekiyormuş doğum için. 100 filan olduğunda artık çatala alıyorlarmış açıldıysa ıkınma için. Benim şuan düzenli değil bazen 2 saatte bir geliyor 5 dk da bir bazen saatte 1-2 kere oluyor. Doktor şuan böyle ara ara olur, doğum başladığında çok sıklaşır ve süresi de şuankilere göre daha uzun olur dedi
Ozaman benimde öyle hafif vurup gidiyo

Ozaman benimde öyle hafif vurup gidiyo
doktorum nst sonrası sancın var diyebilir ebeler, sen gidebilirsin panik yapma dedi 😂 gerçekten de dediler. Açılma olmadığı için sıkıntı yok sıklaşırsa gelirsin dedi.

Şuan da var mesela ama artık önemsemiyorum. Kilosu iyi sadece 1 hafta 10 gün daha kalsa kar ciğer gelişimi için.

doktorum nst sonrası sancın var diyebilir ebeler, sen gidebilirsin panik yapma dedi 😂 gerçekten de dediler. Açılma olmadığı için sıkıntı yok sıklaşırsa gelirsin dedi.

Şuan da var mesela ama artık önemsemiyorum. Kilosu iyi sadece 1 hafta 10 gün daha kalsa kar ciğer gelişimi için.
Benim de aynı kilosu iyi biyandan fazla kilo almadan doğsun istiyorum ama ciğer gelişimini tamamlaması gerekiyor Dr 2 hafta önde demisti

Benim de aynı kilosu iyi biyandan fazla kilo almadan doğsun istiyorum ama ciğer gelişimini tamamlaması gerekiyor Dr 2 hafta önde demisti
Bir haftada ortalama 300 gr filan alıyor şuan sanırım. 1 hafta daha kalırsa çok iyi ben de açıkçası 37 gibi gelse diyorum. Diğer türlü 38-39 a kalırsa 4 olur bu gidişle, vajinal beni zorlar psikolojik olarak da. Sağlıkla gelsinler inşallah. Doğum başlarsa filan yazcam buradan 😂

Bir haftada ortalama 300 gr filan alıyor şuan sanırım. 1 hafta daha kalırsa çok iyi ben de açıkçası 37 gibi gelse diyorum. Diğer türlü 38-39 a kalırsa 4 olur bu gidişle, vajinal beni zorlar psikolojik olarak da. Sağlıkla gelsinler inşallah. Doğum başlarsa filan yazcam buradan 😂
Benim ilk kızım 4 kilo doğdu normal doğurdum ama bide bana sor ikincisi 3800 oğlum 10 gün önce dogmuştu iyiki 40 beklemedi şimdi bu geçen hafta 35 haftalıkken 3 kilo demişti Dr 40 beklerse 4 olur ama bekliycek gibi durmuyo surekli hareket halinde çok baskı yapiyo

Bu arada geçen günü gittiğim devlet hastanesinin dogumhanesi böyleydi

Eklentiler

• IMG_20250401_200051.webp
    IMG_20250401_200051.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 60
Benim ilk kızım 4 kilo doğdu normal doğurdum ama bide bana sor ikincisi 3800 oğlum 10 gün önce dogmuştu iyiki 40 beklemedi şimdi bu geçen hafta 35 haftalıkken 3 kilo demişti Dr 40 beklerse 4 olur ama bekliycek gibi durmuyo surekli hareket halinde çok baskı yapiyo
35+ 4 üm ben de . Benim ki de beklemeyecek bence bu kasılmalar böyle devam ederse açılır gibi geliyor zaten yumuşamış rahim ağzı. İkisi de normal mi oldu 🥹 ay ben bir rahatladım bugün ya doktorum elle muayene edip sen çok rahat doğurursun diyince içim rahatladı korkum biraz azaldı

35+ 4 üm ben de . Benim ki de beklemeyecek bence bu kasılmalar böyle devam ederse açılır gibi geliyor zaten yumuşamış rahim ağzı. İkisi de normal mi oldu 🥹 ay ben bir rahatladım bugün ya doktorum elle muayene edip sen çok rahat doğurursun diyince içim rahatladı korkum biraz azaldı
Evet normal oldu bu da dönmüş doğum pozisyonunda benim dogumlarim pek kolay olmuyo tabi herkeste durum aynı olmaz inşallah bu sefer rahat doğar hepimiz kolaylıkla doguralim

Allah yukarda bugüne kadar hiç sütüm gelir mi gelmez mi diye düşünmedim yani normal olarak zaten geliyor süt bunun için hiç kaygilanmadim ama o kadar çok söylüyorlar ki artık bilincaltimi ele geçirdiler resmen sütüm gelmeyecekmis gibi hissediyorum. İnsanı timarhanelik ederler 😂
Valla sezeryanla hemen sutu gelende duydum birkac gun surende yagelirse gelir gelmezee mama verirsin hic uzulme ben cok hazirim bu olaya hattabelki burdaki anneler yadirgayacak ama emzirme olayina cokta sicak degilim
evet humoral bagisiklik icin anne sutu cok onemli gelisim icin vs ama bnde kiz kardesimde 1 damla anne sutu alamamisiz annem bana hamileliginde rahatszlanmis iki gogsununde sut kanallarini almk zorunda kalmislar ben 175 boyundayim kiz kardesim 182 alerjiden baska kronik bir hastaligm yok kizkardesimde o bile yok o yuzden ben takilmiyorum boyle seylere hic banada soyleyen cok 2 yil fosur fosur wmzirdim yok selale gbiydi bilmemne cevabni alip oturuyorlar 🌸uzme kndini strese sokma bebek senin senden daha fazla kmse dusunemez babasi bile
Ama bıktım artık ya size ne sizi ilgilendirmez dese bir kere bir daha cesaret edemicekler belki bu kadar karışmaya.onlar kırılmasin diye sürekli beni uzmesinden yoruldum artık.

Allah'a havale ettim canım en güzelini o bilir ben artık yoruldum cahillerle uğraşmaktan.

İnan ben de istemiyorum gelmelerini beni cinnetin eşiğine getirecekler çok iyi biliyorum.Bi şey çıksa da gelmeseler diye dualar ediyorum. Eşim de bunu çok iyi biliyor bir de dalga geçiyor benim iznim 10 gün sonra ise gidicem Allah artık sana sabir versin diyor. Ailesinin ne mal olduğunu biliyor ama laf da söyletmiyor iste.

Evet direk savunma bu zaten sileyim mi atayım mi bimem ne. 2 laf söylesen susacaklar zaten ama yok onlar her türlü eziyeti edecek ama ben susup oturucam saygısızlık olmasın diye. Ezelden beri böyleler yıllardır çekiyorum ama hamileyken hiç çekilmiyor ya gerçekten
10 gunden fazla kalicaklarini soyleme gerci bnmkilerde kalcak sanirim cnku dofm yapicam muhtrmel 10 gun snra bayrama denk gelicek ama ben cok fenayimdr herkes kacar benden kiyi kose 😆adami itin gotune sokar cikartirim afedersin esim acimasiz oldugumu soyler hep ama tartismayiz bu knuda ben esimin kaynanam ve kayinpederimle aramiza girmesini istemedigimi soyledm o hic karsmaz ama seni cok iyi anliyorum kirildin esine kizdin yapma hic kmse icin degmez erkekler malesef kadinlar gbi degiller sen cok hassas bir donemdesin onlar bunu anlayamiyor esinde dahil gecicek arkadasim o senin bebegin sen istemedigin surece kimse hicbirsey yapamayacak emin ol

Beni yok sayiyorlar her zamanki gibi yani sanki oğulları ile evli değilim ben evin hizmetcisiyim hiçbir konuda söz sahibi değilim onların tavırları bu sekilde kv bir şeye karistiginda benim evim benim düzenim diyorum mesela hayır burası benim oğlumun evi diyor ben alisamiyorum gerçekten kaldıramıyorum sahipsiz gibi hissediyorum şuan kendimi.

Eşimle.kavga ettiğim zaman gerçekten zevkten dört köşe oluyor bu bi gerçek yani inkar da etmiyor zaten. Ama ben dayanamıyorum işte sırf bizden büyük diye bize her türlü terbiyesizligi saygısızlığı yapan insanlara saygı duymak zorunda hissetmiyorum kendimi. Deliricem artık saç baş yolmaya başladım ya ben napcam bilmiyorum 🥺

Canım benim kayınvalidem alttan üstten laf sokmaz direk dan diye içinde ne varsa söylüyor yeri geliyor bana hakaret bile ediyor hakkını yemiyim en son bana hakaret ettiğinde eşim 2 ay konuşmadi ama döndü dolaştı yön barışıldı can ciğer olundu ama ben bana edilen hakareti asla unutmuyorum sevemiyorum kadini çünkü sevmem için hiçbir şey yapmıyor zaten. En ufak bir tartışmada benim oğlumdan bosanacaksin deme curetini bile gösteriyor ama her şeyi yapıyor yapıyor 1 2 ay kusuyoruz sonra mecbur barisiliyor ben bundan çok bunaldım ya ömür boyu ben bunun hareketlerini mi çekicem ee o da haklı tabi her türlü şeyi yaparım nasilsa oğlum dayanamıyor essek gibi barisiyor en sonunda diye düşünüyor
Ooo senin kayinvaliden gotune biçak yemek istiyor ben sana soyliyim bak sen yapmada yine ben adamin afedersin keserim gotunu basini doner bicagiyla 😆 terbiyesizlik yapiyorlar belli esin askeri personelmiydi

Back
X