Evde de kullanılan nebilazatörler var canım eğer kötü olursa onlardan da bakabilirsin tabi inşallah ihtiyaç olmaz
Size ilaç verdiler mi gerçi ilaçlar için de çok etkili değil diyorlar ama insan ne yapacağını şaşırıyor
Aa olurmu öyle şey ya ne demek korkutmak valla olay çıkartırım herkes çocuğuna sahip çıksın ay çok sinirlendim iyi dayanıyorsun sen. Bende çok korumacıyımdır Yaman daha küçük odadan çıktığında peşinden gidiyorum bana da hep fazla abartıyosun diyolar e çocuk ne yapacağı belli olmaz tabiki gözümün önünde olması lazım bu arada bana bunı diyen eltimin oğlu 1 kere annesinin ilacını içti midesi yıkandı 1 kere de sehpadan düşüp kaşını yardı e sen takip etmiyosun bak çocuğun başına neler geldi diyemedim tabi
Arkadaş kimse kimsenin anneliğine karışmasın artık valla sinir oluyorum. Benim kayınpeder de yamanın kafasına şapka takıyor yaman istemiyor çıkartıyor yaman çıkarttıkça o takıyor baktım sinirlendi çocuk bağırıyor dedim “baba zorlama çocuğu istemiyor işte” kp küstü 8 de gitti yattı sabahta uyanmış hasta olmuş
ay hiç umrumda değil benim çocuklarım herkesten önemli kim ne derse ne düşünürse düşünsün lafımı söyler geçerim