Beni yok sayiyorlar her zamanki gibi yani sanki oğulları ile evli değilim ben evin hizmetcisiyim hiçbir konuda söz sahibi değilim onların tavırları bu sekilde kv bir şeye karistiginda benim evim benim düzenim diyorum mesela hayır burası benim oğlumun evi diyor ben alisamiyorum gerçekten kaldıramıyorum sahipsiz gibi hissediyorum şuan kendimi.
Eşimle.kavga ettiğim zaman gerçekten zevkten dört köşe oluyor bu bi gerçek yani inkar da etmiyor zaten. Ama ben dayanamıyorum işte sırf bizden büyük diye bize her türlü terbiyesizligi saygısızlığı yapan insanlara saygı duymak zorunda hissetmiyorum kendimi. Deliricem artık saç baş yolmaya başladım ya ben napcam bilmiyorum
Canım benim kayınvalidem alttan üstten laf sokmaz direk dan diye içinde ne varsa söylüyor yeri geliyor bana hakaret bile ediyor hakkını yemiyim en son bana hakaret ettiğinde eşim 2 ay konuşmadi ama döndü dolaştı yön barışıldı can ciğer olundu ama ben bana edilen hakareti asla unutmuyorum sevemiyorum kadini çünkü sevmem için hiçbir şey yapmıyor zaten. En ufak bir tartışmada benim oğlumdan bosanacaksin deme curetini bile gösteriyor ama her şeyi yapıyor yapıyor 1 2 ay kusuyoruz sonra mecbur barisiliyor ben bundan çok bunaldım ya ömür boyu ben bunun hareketlerini mi çekicem ee o da haklı tabi her türlü şeyi yaparım nasilsa oğlum dayanamıyor essek gibi barisiyor en sonunda diye düşünüyor