Canım üstün zekalı çocuklar biraz daha fazla hareketli olup herşeye el atarlarmış geçenlerde instagramda bilsemanneleri diye bi sayfa var orda okudum acaba kaan da öyle olabilirmi hiperaktiviteyle de karıştırılıyormuş onu bi araştır istersen. Dün gece yaman da 3 kere uyandı emmek için meme ucum mahvoldu sen nasıl dayanıyon valla çok zor gerçekten. Kendime sürekli 2 seneye kadar biticek özleyeceksin bu günleri diye diye telkinde bulumuyorum yoksa psikoloji dayanmaz valla. Bu arada mesajını okudum ne zamandır yazmaya fırsat bulamadığım için anca yazabiliyorum
Ahh valla bebekli hayat çokk zorr
hala bebeksiz günlerimi düşünüp özlüyorum desem
gerçi eşimle başbaşa kaldıktan 20 dk sonra çocukları konuşmaya başlıyoruz o ayrı konu
Bizimde yaman iyice konuşuyo artık birçok kelimeyi öğrendi ilk defa duyduklarını da tekrar edip öğreniyor. Çokk hızlı büyüyorlar ama resimlerine baktıkça anlıyorım
Bizim uykuda problemimiz yok Allaha şükür 9 da uyuyor ikiside tabi bizde en fazla 10 a kadar durup uyuyoruz
ben yatak odasında yatağı bozup yere yatağı ve yanına tek kişilik yatak koymayı planlıyorum hep beraber yatıyoruz çünkü daha rahat ederiz
melisa da 1,5 yaşına gelince yataklarını ayırırım diye düşünüyorum ama bakalım hayaller ve hayatlar nasıl olacak