- 14 Temmuz 2023
- 4.135
- 4.874
- 53
- 23
Ne güzel grubumuzun tatli kizçesi geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel grubumuzun tatli kizçesi geliyor
Eskisehir Osmangazi üniversite hastanesinde 450 liraya yapılıyorKizlar aranızda fetal dna yaptıran var mi ? Güvenilir bi lab. Var mi ? Surec nasıl işliyor bi kaç yerle görüştüm eve gelip kan alicaz dediler?
Selam kızlar Bayadır yazmadım kanamalarım oldu hemde çok aşırı hastaneye yatmam gerekti ama oğluma bakacak kimse yok evde iğne ilaç halada tam geçmedi ama bebekte sorun yok hersey yolunda ağrım vardı doktor makattan fitil yazdı sancım olmasın diye bugün kontroldeydik cinsiyeti de doktorumun hazırladığı supriz kutuyla öğrendik kızmış
Tesekkur ederim çiçeğimNe güzel grubumuzun tatli kizçesi geliyoreklerim tatlım
Tebrik ederimmmSelam kızlar Bayadır yazmadım kanamalarım oldu hemde çok aşırı hastaneye yatmam gerekti ama oğluma bakacak kimse yok evde iğne ilaç halada tam geçmedi ama bebekte sorun yok hersey yolunda ağrım vardı doktor makattan fitil yazdı sancım olmasın diye bugün kontroldeydik cinsiyeti de doktorumun hazırladığı supriz kutuyla öğrendik kızmışçok mutlu oldum içimde kız doguyordu sağlıkla gelsin bebişlerimiz
![]()
Bizim chat gpt doğru bildi doktordan önce ikimizde kız demiştiSelam kızlar Bayadır yazmadım kanamalarım oldu hemde çok aşırı hastaneye yatmam gerekti ama oğluma bakacak kimse yok evde iğne ilaç halada tam geçmedi ama bebekte sorun yok hersey yolunda ağrım vardı doktor makattan fitil yazdı sancım olmasın diye bugün kontroldeydik cinsiyeti de doktorumun hazırladığı supriz kutuyla öğrendik kızmışçok mutlu oldum içimde kız doguyordu sağlıkla gelsin bebişlerimiz
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinlerHaneye ekleyelim iki erkek daha![]()
Maşallah sağlıkla gelsinSelam kızlar Bayadır yazmadım kanamalarım oldu hemde çok aşırı hastaneye yatmam gerekti ama oğluma bakacak kimse yok evde iğne ilaç halada tam geçmedi ama bebekte sorun yok hersey yolunda ağrım vardı doktor makattan fitil yazdı sancım olmasın diye bugün kontroldeydik cinsiyeti de doktorumun hazırladığı supriz kutuyla öğrendik kızmışçok mutlu oldum içimde kız doguyordu sağlıkla gelsin bebişlerimiz
![]()
Geçmiş olsun canım bende geçen hafta çok kötü geçirdim. Bol su cişini tutma gelmeden git yap hergün meyve sebze tüket vijinanı lavabo çıkışı yıkama sadece peçeteyle önden arkaya doğru sil bende işe yaradı geçti bir haftadaKızlar Allah hepimizin bebeklerini bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBir sorum olacak size. Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu yaşadığım bir geçmişim var. Şu an 11+4 teyim ve belirtileri yine yaşıyorum. Yanma, sürekli idrarım varmış gibi hissetme vs. Ama idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıyor önceden de belirtim olurdu ama idrarda çıkmazdı. Böyle olunca da doktor bir şey yapmıyor. Sizce ne yapmalıyım? Nioli yağı kullanmak çok ferahlatıp rahatlatıyordu ama şimdi chapgbt ye sordum kullanma diyor. Şaştım kaldım
![]()
Aynen canım doğru bildiBizim chat gpt doğru bildi doktordan önce ikimizde kız demişti![]()
chat gpt bende yanıldı. Test sonucunu attım hala diyo ki hayır kız doktorun yanılıyor olabılır:))Bizim chat gpt doğru bildi doktordan önce ikimizde kız demişti![]()
Israr ediyor bide doktordan iyi görüyor hechat gpt bende yanıldı. Test sonucunu attım hala diyo ki hayır kız doktorun yanılıyor olabılır:))
Maşallah
ama varya ben sahsen bırını kız dıyebılırlee dıye bekliyorum suan:) Cunku ben ilk hamilelıgımı ogrendıgımde ıkız olabılır dedı. Doktora gittik tek kese yok ıkız dedi. bırkac hafta öyle tek dedıler. Ordada ısrar etmıstı bak ıkız cıktıIsrar ediyor bide doktordan iyi görüyor hesağlıkla gelsinler
Sağlıkla mutlulukla doğsun inşallahHaneye ekleyelim iki erkek daha![]()
Sağlıkla mutlulukla doğsun kızlar artıyorSelam kızlar Bayadır yazmadım kanamalarım oldu hemde çok aşırı hastaneye yatmam gerekti ama oğluma bakacak kimse yok evde iğne ilaç halada tam geçmedi ama bebekte sorun yok hersey yolunda ağrım vardı doktor makattan fitil yazdı sancım olmasın diye bugün kontroldeydik cinsiyeti de doktorumun hazırladığı supriz kutuyla öğrendik kızmışçok mutlu oldum içimde kız doguyordu sağlıkla gelsin bebişlerimiz
![]()
Sağol canım. Sen test yaptırmış mıydın? İlaç kullanmadın mıGeçmiş olsun canım bende geçen hafta çok kötü geçirdim. Bol su cişini tutma gelmeden git yap hergün meyve sebze tüket vijinanı lavabo çıkışı yıkama sadece peçeteyle önden arkaya doğru sil bende işe yaradı geçti bir haftada